stratos789 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα αγόρασα αυτό το σετ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807198 και παρατήρησα όταν έχω κλειστό το pc το ποντίκι μένει ανοιχτό και φωτίζει ακόμα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση από το bios έτσι ώστε να μην δίνει ρεύμα όταν είναι κλειστό το pc?Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μηπως εχεις ενεργοποιημενη καποια ρυθμιση γι usb charge;
stratos789 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω. Θα το κοιταξω μηπως ξερεις που θα βρω αυτη την επιλογη στο bios?
Λύση Ziant Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Λύση Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μπες στο bios Power / APM Configuration / Energy Star 4.0c Support / επέλεξε “enabled” Κάνε save… 1
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 και να μην ειναι usb charge παλι εχω δει να γινεται αυτο.συνηθως νομιζω και η charge ειναι αλλο χρωμα η κανω λαθος?αν φοβασε το ποντικι παντως δεν θα παθει κατι.αλλα στο bios δεν θυμαμαι τετοια επιλογη.παντως αμα μπεις στο bios μπορεις να τσεκαρεις για τις usb τι γινεται.ειναι ολες οι επιλογες μαζι.δεν ξερω αν βγαλεις το Lecagy usb support αν θα αλλαξει κατι.επισης δεν ξερω αν το εχουν κανει ετσι δηλαδη οι Usb Να δινουν Power με σκοπο ειτε βαλεις ποντικι ειτε βαλεις πληκτρολογιο να μπορεις να ξεκινησεις το pc σου χωρις να πατησεις το κουμπι αλλα απο το Keyboard. http://www.youtube.com/watch?v=VsB8Oj70G4g Μηπως δηλαδη ειναι ρυθμισμενο να μπορει να ξεκινησει και ετσι για αυτο και κραταει το ρευμα στις Usb ισως να λεει και κατι παραπανω στο manual.
stratos789 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 <p>Μπες στο bios</p> <p> </p> <p>Power / APM Configuration / Energy Star 4.0c Support / επέλεξε “enabled”</p> <p> </p> <p>Κάνε save…</p> Το έκανα αυτό πού είπες και δουλεψε. <p>και να μην ειναι usb charge παλι εχω δει να γινεται αυτο.συνηθως νομιζω και η charge ειναι αλλο χρωμα η κανω λαθος?αν φοβασε το ποντικι παντως δεν θα παθει κατι.αλλα στο bios δεν θυμαμαι τετοια επιλογη.παντως αμα μπεις στο bios μπορεις να τσεκαρεις για τις usb τι γινεται.ειναι ολες οι επιλογες μαζι.δεν ξερω αν βγαλεις το Lecagy usb support αν θα αλλαξει κατι.επισης δεν ξερω αν το εχουν κανει ετσι δηλαδη οι Usb Να δινουν Power με σκοπο ειτε βαλεις ποντικι ειτε βαλεις πληκτρολογιο να μπορεις να ξεκινησεις το pc σου χωρις να πατησεις το κουμπι αλλα απο το Keyboard.</p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href=' <p>Μηπως δηλαδη ειναι ρυθμισμενο να μπορει να ξεκινησει και ετσι για αυτο και κραταει το ρευμα στις Usb</p> <p>ισως να λεει και κατι παραπανω στο manual.</p> Αυτό που λες παρατήρησα ότι το έκανε με ένα microsoft πληκτρολόγιο που ειχα πριν , που ειχε σύνδεση ps/2 και με ειχε βολέψει πολύ. Αλλά τώρα που έχει usb σύνδεση δεν το κάνει αυτό....
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το έκανα αυτό πού είπες και δουλεψε. Αυτό που λες παρατήρησα ότι το έκανε με ένα microsoft πληκτρολόγιο που ειχα πριν , που ειχε σύνδεση ps/2 και με ειχε βολέψει πολύ. Αλλά τώρα που έχει usb σύνδεση δεν το κάνει αυτό.... δεν το εχω δοκιμασει για να πω κατι παραπανω.το ειχα δει παλια αλλα δεν ξερω κατι παραπανω αν παιζει και με usb η οχι.λογικα θα πρεπει να γινεται και με usb γιατι νομιζω υπαρχει ακομα σαν επιλογη στο bios ακομα και σε board που δεν εχουν Ps2.και λογικο θα ειναι απο την μια αφου σιγα σιγα η ps2 καταργειται.
Angelo_24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν γίνετε στις καινούργιες, αλλά στις παλιές μόνο με σύνδεση ps2 γινόταν. (off topic)
Ηλίας 19 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αυτό γίνεται πολλές φορές! Δεν προκαλεί πρόβλημα, κυρίως παλιά μοντέλα το έχουν αυτό. Έχει να κάνει με τη σχεδίαση των οδών τροφοδοσίας και δεν διορθώνεται, ούτε θύρες charge είναι ούτε έχει να κάνει με την κατανάλωση.
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν γίνετε στις καινούργιες, αλλά στις παλιές μόνο με σύνδεση ps2 γινόταν. (off topic) δεν το εχω ψαξει θα σε γελασω. Αυτό γίνεται πολλές φορές! Δεν προκαλεί πρόβλημα, κυρίως παλιά μοντέλα το έχουν αυτό. Έχει να κάνει με τη σχεδίαση των οδών τροφοδοσίας και δεν διορθώνεται, ούτε θύρες charge είναι ούτε έχει να κάνει με την κατανάλωση. καλα μια Usb ειναι 5 volt max 500ma.καταναλωση τιποτα.ενα ποντικι απορω αν ειναι 150ma.απλα στο bios γενικως παιζουν πολλα για να ρυθμιζεις τα διαφορα .ειτε λεγεται Usb ειτε Lan Κτλ.
iCyd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παιδια εχω αγορασει κι γω αυτο το σετακι και εμενα ετσι το ποντικι αναβει συνεχεια. Αλλα εγω εχω αλλο θεμα και μακαρι να μπορεσει καποιος να βοηθησει με αυτο. Το ποντικι και το keyboard δουλευουν μονο στις μπροστινες θυρες του pc μου,αμα τα βαλω απ πισω δεν δουλευουν. Το δοκιμασα και με το headset μου και παλι το ιδιο,δεν δουλευει απο πισω και δουλευει απο μπροστα..Ξερετε τι μπορει να φταιει?
Ηλίας 19 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μπες στο bios και ενεργοποίησε και τις πίσω θύρες προφανώς είναι off για να μην δουλεύουν ούτε οι USB ούτε του ήχου.
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παιδια εχω αγορασει κι γω αυτο το σετακι και εμενα ετσι το ποντικι αναβει συνεχεια. Αλλα εγω εχω αλλο θεμα και μακαρι να μπορεσει καποιος να βοηθησει με αυτο. Το ποντικι και το keyboard δουλευουν μονο στις μπροστινες θυρες του pc μου,αμα τα βαλω απ πισω δεν δουλευουν. Το δοκιμασα και με το headset μου και παλι το ιδιο,δεν δουλευει απο πισω και δουλευει απο μπροστα..Ξερετε τι μπορει να φταιει? στις πισω θυρες δουλευει κατι η οχι?αν δεν δουλευει τιποτα που μαλλον αυτο εννοεις τοτε δες αυτο που λεει ο φιλος απο πανω.αν ειναι ηδη ανοιχτες κοιτα στην διαχειριση συσκευων μηπως δεν ειναι περασμενες.μηπως ειναι usb 3 πχ και δεν εχεις περασει drivers?sto bios Θα πρεπει να ειναι ολες ανοιχτες κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα