Προς το περιεχόμενο

macbook pro ssd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο αμερικη δεν εχεις θεμα με τελωνεια κτλπ???? εγω γιαυτο παιρνω απο αγγλια

μα δεν ειναι οπως στο amazon... μονο εκει ισχυουν αυτά...

στο ebay.com υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια,μεγαλυτερο ευρος τιμων να διαλεξεις...απλα θα τσεκαρεις ο πωλητης του αντικειμενου (item location) να ειναι εντός ευρώπης,κίνα hongkong στελνει ελλαδα και ετσι...εκτος αυτου με τα προιοντα που ψαχνεις (κατω των 80ευρώ) δεν πληρωνεις τελωνεια ανεκαθεν..

ο,τι ειναι αμερικη στο ebay.com σχεδον ολα δεν στελνουν ελλαδα,επομενως δεν εχεις θεμα,στο βγαζει με κοκκινα γραμματα οτι δεν στελνει..αν παλι βρεις κατι και το θες,και ερθει με USPS δεν πληρωνεις τελειωνεια με 95% σιγουριά

Δημοσ.

ευχαριστω ramarg.πριν 2 μερες μπηκε ο ssd και μπορω να πω πως η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο αισθητη.ενταξει δεν τρεχω και κανα βαρυ προγραμμα αλλα ολα πανε σφαιρα πλεων.boot time 15 sec επιτελους θα  τον κλεινω που και που γιατι τοσο καιρο επειδη βαριομουνα να περιμενω να ανοιξει τον ειχα μονιμα σε sleep :-D .

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω ramarg.πριν 2 μερες μπηκε ο ssd και μπορω να πω πως η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο αισθητη.ενταξει δεν τρεχω και κανα βαρυ προγραμμα αλλα ολα πανε σφαιρα πλεων.boot time 15 sec επιτελους θα  τον κλεινω που και που γιατι τοσο καιρο επειδη βαριομουνα να περιμενω να ανοιξει τον ειχα μονιμα σε sleep :-D .

ωραια ! καλοριζικος λοιπόν και καλοταξιδος  με τετοιες ταχυτητες ! χαχα

με το superdrive slot εκανες κατι? θα τον βγαλεις τελικα , αγόρασες θηκη για το optical drive ?

Δημοσ.

ωραια ! καλοριζικος λοιπόν και καλοταξιδος  με τετοιες ταχυτητες ! χαχα

με το superdrive slot εκανες κατι? θα τον βγαλεις τελικα , αγόρασες θηκη για το optical drive ?

ευχαριστω ramarg!!ναι εχω παραγγειλει και το superdrive slot και hdd candy περιμενω να ερθουν να αρχισω τα χειρουργεια :-D

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω ramarg!!ναι εχω παραγγειλει και το superdrive slot και hdd candy περιμενω να ερθουν να αρχισω τα χειρουργεια :-D

Ωραιος .με το καλό λοιπόν.αν χρειαστείς βοηθεια μη διστασεις.. ;)

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα ξανανοιγω το θεμα για να ρωτησω αν το παραπανω HDD candy και ο ssd evo μπαινουν σε macbook 2008 late 13αρι ενος φιλου που θελει να βαλει.ευχαριστω

Δημοσ.

@tasoskont

Καταρχήν σε late 08 να βάλει αποκλειστικά τον Samsung EVO για λόγους negotiated link speed (ν'αναγνωριστεί σε 3 κι όχι 1.5).

Δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο mbp έχει ο φίλος σε αυτό το post. Οπότε δεν ξέρω ακριβώς για το candy. Υπάρχουν διάφορα. Αν θέλει όμως τον δεύτερο σκληρό κλπ ψάξε στο forum έχει αναφερθεί 3209829083409 φορές, αλλιώς βάλε είτε στο ebay είτε στο amazon.co.uκ mbp late 08 candy και θα σου βγάλει ένα σωρό. Τα ίδια είναι ;) :)

Δημοσ.

@tasoskont

Καταρχήν σε late 08 να βάλει αποκλειστικά τον Samsung EVO για λόγους negotiated link speed (ν'αναγνωριστεί σε 3 κι όχι 1.5).

Δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο mbp έχει ο φίλος σε αυτό το post. Οπότε δεν ξέρω ακριβώς για το candy. Υπάρχουν διάφορα. Αν θέλει όμως τον δεύτερο σκληρό κλπ ψάξε στο forum έχει αναφερθεί 3209829083409 φορές, αλλιώς βάλε είτε στο ebay είτε στο amazon.co.uκ mbp late 08 candy και θα σου βγάλει ένα σωρό. Τα ίδια είναι ;) :)

για το πρωτο σκελος δεν το καταλαβα τι θες να πεις,εννοεις οτι επειδη δεν ειναι sata3 ο late 8 δεν θα πιανει τις ταχυτητες που πρεπει??αν ειναι αυτο το ξερει αλλα και παλι θα ειναι πιο γρηγορος απο τον HDD που εχει τωρα.οσο για το candy θα το ψαξω ebay σε ευχαριστω

Δημοσ.

@tasoskont

Όχι όχι δεν εννοώ αυτό. Τα late08 γενικότερα έχουν ένα θέμα με τους SATA controllers. Είναι της nvidia και γενικότερα ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να βάλει η Apple. Αν δεις τώρα στον HDD, ενώ το μηχάνημα έχει SATA II ουσιαστικά αναγνωρίζεται σε SATA I. Αυτό αν και δεν σ'απασχολεί στον HDD, το ίδιο θα συμβεί και με τον SSD. Αντί ν'αναγνωριστεί σε SATA II θ'αναγνωριστεί σε SATA I. Αυτό το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί από εταιρείες όπως η OWC που έχουν optimized τους SSD ώστε ν'αναγκάσουν το μηχάνημα ν'αναγνωρίσει τον σκληρό σε SATA II. Αυτό όμως το κάνει και η Samsung με τον EVO. Δοκιμασμένο από εμένα στο δικό μου (mbp late 08) καθώς κι από άλλα παιδιά στο forum. 

Σε περίπτωση που πάρεις κάποιον άλλον και αναγνωριστεί σε SATA I, η διαφορά δεν θα είναι με μεγάλη. Προσωπικά έχω boot time περίπου 23-25secs ενώ φίλος με τον Kingston HyperX σε macbook late 08 έχει boot time 25-27 secs. Αφού το ξέρεις και μπορείς να τ'αποφύγεις όμως, why not?? ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...