anwnymh29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα στο φορουμ..Πηρα για δωρο στην ανιψια μου το sony experia e μολις χτες..Εκει που το δοκιμαζαμε,γιατι μου ειπε η πωλητρια (Γερμανος) να το χρησιμοποιησω λιγο να καψει λιγη μπαταρια και μετα να το φορτισω,ετρωγε κολληματα η οθονη..Δλδ δεν υπακουγε και χτυπαγε η δονηση απο μονη της..Σκεφτηκα να το αφησω μηπως πατησε καποια επιλογη πολλες φορες η μικρη.Σημερα μου λεει οτι δεν υπακουν τα κουμπια που εχει κατω,που σε πανε στην αρχικη σελιδα..Τι γινεται?Τι να κανω?Εχει doa 4 μερες,το αγορασα χτες..Εν τω μεταξυ η πωλητρια μου ειπε οτι το doa ισχυει μονο για κατι που δεν επιδεχεται σερβις..Ειναι δυνατον να κανει τετοια κολπα απο την δευτερη μερα?Θα μου το αντικαταστησουν? ΥΓ:Ποσο ατυχη παιζει να ειμαι?Στον ανιψιο πηρα ταμπλετ το οποιο το γυρισα πισω στην τριτη μερα!Ημαρτον.. Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε τι προβλεπει ο νομος..
kataramenos32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εφοσον εχεις doa τρεξε και δωστο για αντικατασταση
anwnymh29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλα επειδη ρωτησα την πωλητρια για το doa μου ειπε οτι μονο αν δεν επιδεχεται σερβις θα γινει αντικατασταση..Δλδ ενα κινητο που αγορασα μολις χτες θα το στειλω για σερβις? Aυριο θα τους το παω..Απλα λεω αν με καλυπτει ο νομος για αντικατασταση και οχι σερβις!!
anwnymh29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Περιμενα να παρω κανα δυο απαντησεις ακομα,αλλα προφανως δεν θα εχει βρεθει κανεις στην ιδια θεση με εμενα.Αν θελει ο αντμιν ας κλεισει το θεμα.Ευχαριστω.
stamatinho Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 <p>Ναι αλλα επειδη ρωτησα την πωλητρια για το doa μου ειπε οτι μονο αν δεν επιδεχεται σερβις θα γινει αντικατασταση..Δλδ ενα κινητο που αγορασα μολις χτες θα το στειλω για σερβις? </p> <p>Aυριο θα τους το παω..Απλα λεω αν με καλυπτει ο νομος για αντικατασταση και οχι σερβις!!</p> Τραβα πες στην πωλητρια οτι δεν ξερει τι της γινεται.Παρε αλλο και φυγε.Μεσα σε μια βδομαδα οτι κανεις μετα παει το doa. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα