Spyipad Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 γεια σας παιδια ..προσφατα εφτιαξα το pc με την r9280 toxic και τον 8350 για cpu .Το θεμα ειναι οτι εχω κατεβασει το φιφα 14 και αφου το ξεκιναω μετα απο 10 λεπτα που ανεβαινει η θερμοκρασια της καρτας βγαινει απο το παιχνιδι . τι να κανω ? ευχαριστω για την βοηθεια
AccountSaver Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μήπως δεν σύνδεσες και τα 2 καλώδια που θέλει για να λειτουργήσουν οι ανεμιστήρες της; Τι τροφοδοτικό έχεις; Δώσε μας αναλυτικά στοιχεία και μπες και απο hw monitor να μας πείς αναλύσεις.
Spyipad Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 τροφοδοτικο εχω xfx 650w pro και τα δυο καλωδια εχω συνδεσει σε αλλα παιχνιδια δεν μου το κανει αυτο
Ziant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 σε αλλα παιχνιδια δεν μου το κανει αυτο Δεν φταίει η κάρτα γραφικών, το game είναι γνήσιο ?
AccountSaver Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 και να μην είναι γνήσιο σιγά το πράγμα ... 1η φορά θα ακούσω να κλείνει παιχνίδι επειδή δεν είναι γνήσιο μετά απο λίγη ώρα. 1
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Θα μας πεις τι θερμοκρασίες έχεις ή το συμπερασμα οτι κλεινει απο θερμοκρασίες έχει βγει έτσι αυθαίρετα? 1
bonorov Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Λογικα ειναι θεμα software.Δοκιμασε και αλλα games,αν συνεχισει κανε ενα format.Υπαρχουν και τα benchmarks που μπορεις να περασεις την καρτα οπως to furmark
Ziant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 και να μην είναι γνήσιο σιγά το πράγμα ... 1η φορά θα ακούσω να κλείνει παιχνίδι επειδή δεν είναι γνήσιο μετά απο λίγη ώρα. Οταν το game δεν είναι γνήσιο και κρασάρει, δεν έχει κάμια σχέση με την κάρτα γραφικών, μπορεί να έχει σχέση με τον driver / directx / user settings και πολλά άλλα. Αυτό που κατέβασε μπορεί να κρασάρει σε ολα τα pc...
Spyipad Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 παιδια λογικα κατι με το software θα φταει σε αλλα παιχνιδια δεν μου το κανει .. σε αυτο με το που παει η μπαρα της θερμοκρασιας στο δευτερο στο δευτερο σκαλι μετα απο δυο λεπτα με πεταει εξω.. τι φταει ?
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ποια μπάρα θερμοκρασίας βρε αγορουδι μου? Δεν ακριβως νούμερο με το gpuz και πες μας?
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ε δεν έχεις θέμα με θερμοκρασίες. Στο παιχνίδι ειναι το πρόβλημα.
Ziant Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ε δεν έχεις θέμα με θερμοκρασίες. Στο παιχνίδι ειναι το πρόβλημα. Το είπα απο την αρχή αλλά...
trujillo2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 το παιχνιδι φτιαχτηκε - διορθωθηκε μετα απο αλλεπαλληλα patches.....αν σου λεει κατι αυτο ! μην τα ριχνουμε ολα παντα στο hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα