KenJiNx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα Θέλω να αυξήσω την συνδεσιμότητα στο σπίτι μου, στον πρώτο όροφο στο δωμάτιο μου έχω το Technicolor TD5130 της forthnet. Στον δεύτερο όροφο(σαλόνι) πιάνει η μητέρα μου wifi με το laptop αλλά 2-3 γραμμές μόνο, στον τρίτο όμως στο δωμάτιο της το βρίσκει αλλά χωρίς καθόλου σήμα.. Τι επιλογές έχω ώστε να πιάνει και στον τρίτο ? Τι συσκευές υπάρχουν και πιο το κόστος τις κάθε μιας? Ευχαριστώ
kostas.K Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 η μια λύση ειναι να πάρεις ενα repeater να το βάλεις στον 2ο όροφο να παίρνει σήμα απο κάτω και να το εκπέμπει ξανά αλλα απ' τον δεύτερο όροφο. κοιτάς κάτι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/312224/TP-LINK-TL-WA730RE.html αν και εγω που το έχω μου έχει βγάλει το λαδι αλλα είναι μέχρι να το πετάξω στο τζάκι με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πάρεις ενα αξιόπιστο πιστεύω, δεν ξέρω προσωπικά κάποιο αλλα θα σου απαντήσουν και άλλοι
KenJiNx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μετά από μικρή έρευνα στα χιλιάδες θέματα στο φόρουμ (η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα επαρκώς πριν ανοίξω το θέμα), αποφάσισα να πάρω αυτό TP-LINK TL-WA830RE Αν δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση ας διαγραφεί / κλειδωθεί. Ευχαριστώ πολύ! 1
barman_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 με ενδιαφερουν τα αποτελεσματα φιλε μου..ειχα το extender του φιλου,δυσκολευτηκα παρα πολυ.πηρα ενα ap παλι της tp link to 701 το καινουριο κιολας και παλι ειναι δυσκολη υποθεση..πολλες αποσυνδεσεις,restart κτλ,κουραση
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 3 λυσεις. α.repeater β.powerline. γ.καλωδιοκαι access point. δ.για αυτους με τα tp link κοιταξτε για firmware update. προληπτικα για τον τοπικ σταρτερ Να περασει και το τελευταιο firmware για το 5130 απο το site της forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα