Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cute...άλλα όχι.Το μπατζάκι μου δέν χωματερή για να μαζεύει σκουπίδια άλλα ούτε και νταμάρι για να έχει χαλίκια.Αν θέλεις ντέ και καλά disclaimer,δέν συνιστώ την συγκεκριμένη μέθοδο σε φαντάρια.Oh wait,στον στρατό (υποτίθεται) απαγορεύονται τα smartphones... :rolleyes:

Παρεμπιπτόντως,έχω να χρησιμοποιήσω μεμβράνη απο τότε που τα κινητά είχαν resistive οθόνες.

Για χωματερες και νταμαρια δεν ξερω παντως ενας μικρος κοκος χωματος η αμμου ειναι αρκετος για να χαραξει την οθονη περα για περα

ΥΓ σιχαινομαι κ εγω τα screen protector

• Like 2
Δημοσ.

πάντα βάζω screen protector στα κινητά μου, συνήθως μεσαίας τιμής (δηλαδή όχι τα φτηνότερα αλλά ούτε τα ακριβότερα που θα βρω), ώστε να μπορώ να καθαρίζω άφοβα την οθόνη... η οποία αν ψάξετε λίγο έχει περισσότερα μικρόβια από ότι το πίσω μέρος του κινητού, λογικό αν σκεφτείτε οτι την ακουμπάμε συνέχεια με τα δάχτυλά μας που έχουν ακουμπήσει (...οτιδήποτε!!!). Τουλάχιστον τα δικά μου δάχτυλα είναι "λιπαρά" και αφήνουν δαχτυλιές σε καθημερινή βάση.

Αν λοιπόν η μεμβράνη δείχνει ποιοτική, καθαρίζω με πανάκι αντισηπτηκού (όχι οινοπνευμα) και αμέσως με νοτισμένο με νερό χαρτομάντηλο για να μην "καψει" το πλαστικό της μεμβράνης. Αν δεν με πείθει η μεμβράνη, λίγο ζεστό νερό σε καθαρό βαμβακερό ύφασμα (πχ tshirt), μια σταλιά AVA πιάτων, ελαφρύ πέρασμα της οθόνης και αμέσως ξέπλυμα με επισης βρεγμένο βαμβακερό ύφασμα (χωρίς σαπούνι) και στέγνωμα...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν σοβαρά στην ερώτηση μου.

Θα σκεφτώ και τη λύση του screen protector.

Δεν ειναι τοσο ασχημο οσο νομιζουν καποιοι,βεβαια ειναι και τη ποιοτητα θα βαλεις.

Παντως οσο και να το προσεχεις χωρις screen protector δε την γλυτωνεις την γρατζουνια,ειτε σε 1 μηνα ειτε σε 1 χρονο θα τη παθεις.

Εκτος αν σε βολευει το flip cover και δε βαλεις μεμβρανη,εμενα παντως με flip cover παραλιγο να μου πεσει το κινητο πανω απο 100 φορες.Τζαμπα το 30ευρω.

Και αναγκαστηκα και εβαλα μεμβρανη του 10ευρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...