Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το θέμα εδώ, γιατί δε ξέρω που αλλού να το βάλω.

Έχω αγανακτήσει! Βάζω καταλάθος τον υπολογιστή το μεσημέρι σε αναστολή και επειδή έπρεπε να φυγω πάτησα το κουμπί στο κουτί σταθερά μέχρι να κλείσει.

Τον ανοίγω ξανά το βράδυ και...να η μπλε οθόνη χωρίς όμως γράμματα και χωρίς να γίνεται επανεκίνηση αυτόματα. Ορίστε η φωτογραφία

2i8y8lu.jpg

Άμα πατάω κουμπιά βγαίνουνε στιγμιαία μαύρες μπάρες και άμα πατήσω alt+ctrl+delete κάνει επανεκίνηση, δείχνει τις επιλογές του bios και μετά η μπλε οθόνη

A και κάτι άλλο. Αν τον κλείσω κλείνει γρήγορα που σημαίνει ότι το pc είναι ακόμα στο bios. Δε ξέρω αυτό αν βοηθάει. Έχω windows 8 pro 64bit

Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Έκανα reset και τίποτα. Έβαλα τη ram σε άλλη θέση και τίποτα.. Τι αλλο έχετε να προτείνετε; Βασικά θέλω να κανω επαναφορά συστήματος, αλλά δε μπορώ να μπω στο λειτουργικό. Επίσης, πατάω shift+F8 για safe mode και μου βγάζει πάλι τη γαλάζια οθόνη

Δημοσ.

Τον πήγα στον τεχνικό και μου έλεγξε όλο το hardware και ήταν οκ. Μου λέει θέλεις φορμάτ γιατί κάπου κόλλησαν τα windows. Η όλη ταλαιπωρία τώρα είναι η μεταφορά των αρχείων του σκληρού για να μη τα χάσω. 

Αν βάλω τον εσωτερικό μου σε PC ενός φίλου θα μου τον διαβάζει όπως διαβάζει έναν εξωτερικό,έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Έτσι είναι απλώς πρόσεχε να μην bootαρει τον δικό σου σκληρό πρώτα και δημιουργηθεί κανένα θέμα. Κατά τα άλλα δεν θα έχεις κάποιο θέμα πιστεύω.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο, γιατί μετά θα βάλω τα windows και πρέπει να τα χώσω στο σωστό δίσκο και μετά άντε πάλι πίσω τα αρχεία. Θα φύγει όλη η μέρα... 

Δημοσ.

Υπήρξε πρόβλημα γαμώτο!! Έβαλα τον σκληρό στο άλλο PC και δε μπορούσα να ανοίξω τους φακέλους "Program Files" και "Windows". Μου έβγαζε μηνυμα ότι ο φάκελος είχε καταστραφεί..

ήρθε ενα παιδί και προσπάθησε να μου ανακτήσει τα αρχεία αλλά η διαδικασια ήθελε 6+ ώρες και το σταματήσαμε. γιατί δε μπορούσα να τον αφήσω τον σκληρό.

Ο τεχνικός που θα το πάω τη Δευτέρα θα μπορεί να μου ανακτήσει όλα τα αρχεία; Γίνεται;

Δε μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί να τα χάσω όλα...

Δημοσ.

Υπήρξε πρόβλημα γαμώτο!! Έβαλα τον σκληρό στο άλλο PC και δε μπορούσα να ανοίξω τους φακέλους "Program Files" και "Windows". Μου έβγαζε μηνυμα ότι ο φάκελος είχε καταστραφεί..

Τι θες να πάρεις από τους συγκεκριμένους φακέλους; Στο φάκελο Windows αποθηκεύονται αρχεία συστήματος, τα οποία προφανώς και δε σε ενδιαφέρουν από τη στιγμή που θα το λειτουργικό θα στηθεί από την αρχή.

Στο φάκελο program files αποθηκεύονται κυρίως αρχεία εφαρμογών. Ακόμα και να τα σώσεις όμως, δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εν λόγω εφαρμογές σε καινούρια εγκατάσταση του λειτουργικού, απλά αντιγράφοντας τα αρχεία αυτά στο δίσκο σου. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι απαραίτητο να επανεγκατασταθούν για να λειτουργήσουν.

Δημοσ.

Λάθος.. "Χρήστες" ήταν ο φάκελος. Στον "Program files" έχω κάτι dlc από παιχνίδια που θέλω να σώσω για να μη τα ξανακατεβάζω.

Μπορώ να ανακτήσω όλα τα αρχεία;

Δημοσ.

Λάθος.. "Χρήστες" ήταν ο φάκελος. Στον "Program files" έχω κάτι dlc από παιχνίδια που θέλω να σώσω για να μη τα ξανακατεβάζω.

Μπορώ να ανακτήσω όλα τα αρχεία;

Κάνε μια προσπάθεια να εκκινήσεις το σύστημα με κάποιο Linux live cd/dvd. Το λειτουργικό θα φορτώσει από το οπτικό μέσο και δε θα επηρεάσει τα περιεχόμενα του δίσκου, δεν είναι δηλαδή απαραίτητη η εγκατάστασή του.

Όταν φορτώσει, άνοιξε το file manager και βρες τους φακέλους που σε ενδιαφέρουν. Ίσως με αυτό τον τρόπο είναι εφικτό να τους κάνεις back up. 

Θα πρότεινα, για λόγους ευκολίας, να δοκιμάσεις την παραπάνω διαδικασία με live dvd του Ubuntu. Καλού κακού κατέβασε την 12.04 LTS έκδοση για 32 bit αρχιτεκτονική. 

Δημοσ.

Έψαξα λίγο το φόρουμ και βρήκα κάτι προγραμματάκια όπως το get data back. Θα τα δοκιμάσω και άμα δεν πιάσουν θα ασχοληθώ με τον τρόπο του linux. Ευχαριστώ πάντως.

Προς το παρών άνοιξα ένα θέμα εδώhttp://www.insomnia.gr/topic/514887-%CE%B4%CE%B5-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-2%CE%BF-%CE%B5%CF%83-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C/ γιατί δεν έχω τα καλώδια για να συνδέσω τον σκληρό μου στο άλλο pc,αφού εχθές τον συνδεσα με usb σε sata και δεν την εχω τη συσκευή πλέον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...