atrwtos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Οχι να μην πας Ιδιωτικό. Δεν θα μαθεις κατι παραπάνω. Το πτυχίο ΕΠΑΛ που εχεις ειναι ισότιμο με τα ΙΕΚ. Δεν αξίζουν τα λεφτά που θα δόσεις κ ο χρόνος που θα σπαταλήσεις. Πάνε μάθε γερμανικά, πάνε δούλεψε σε κάνα ψητοπωλείο/καφέ ή κ στον κλάδο αν είσαι τυχερός κ βρεις κ κάντινε. Τα Επαλ δεν είναι ισότιμο με τα ΙΕΚ(με πιστοποίηση)....Στα υπόλοιπα συμφωνο Μην δίνεις καν τα λεφτα σου στα ΙΕΚ όυτε για εισητήριο και βενζινες που θα ξοδεψεις δεν αξίζουν 0 εργαστηριακοι εξοπλισμοι,εμπειρια κτλ. Θυμαμαι όταν πηγαινα έγω 2007-08' αυτα τα προβλήματα είχαμε και τότε άσε που πληρώναμε τότε και 368 ευρώ το εξάμηνο..τωρα πάλι καλα δεν πληρώνεις τιποτα στα δημόσια γιατί για δημοσιο λέω...και αν πας τεχνικος δικτύων κτλ. καλύτερα να πας σε έναν τεχνικό έξω με εμπειρια να τον πληρώσεις κιόλας αν χρειαστει πιστεψεμε θα μάθεις πολλά περισσότερα (και όχι..c++,java κτλ. γιατί για να σου πω την αλήθεια εμένα δεν μου χρειάστηκαν ποτέ! τεχνικός Η/Υ βλέπεις αλλα ανεπακρης και στο τεχνικό μέρος αυτοί) και πιστωποίηση θυμαμαι τον πρώτο καιρο δεν την είχα πάρει πληρώνεις τα λαμόγια τότε 80 ευρω..τώρα 100 ευρώ θεωρία και πρακτική για να δώσεις εξετάσεις πιστοποίησης...τεσπα και δήλωνα στο βιογραφικό δίχως φυσικά εμπειρια ότι την έχω πάρει..οπότε ή την είχα η δεν την είχα ήταν το ίδιο...ούτε για συνεντευξη δεν με έπερναν( όλα αυτα εδω στο Ελλαδισταν)...είχα δώσει 3 φορές μετά με ένα 8 για αυτή την κολοC++ τα καταφερα και το πήρα έτσι για το γαμώτο αλλά πάλι τίποτα...ευτυχώς ηρθαν τα voucher(ξέρω εκμετάλλευση κτλ.) τοτε καναμε και την προηπηρεσία και έτσι μετα απο 3 voucher με φώναζαν για δουλειά συνεντεξεις κτλ. αλλά κανενας δεν σε πέρνει αυτό είναι άλλο θέμα. ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΕΙ. (αν οικονομικα αντέχει η τσέπη σου και μετά που θα πας στο ΤΕΙ) 2
jonnyow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση Για παραδειγμα εγω εαν εχω πτυχιο απο ιεκ στης τουριστικες επιχερησεις και μετα να παω στο εξωτερικο σε αυτην την εξειδίκευση θα μπορω να εργαστω με αυτο το πτυχιο ; Ευχαριστω ! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2017 από jonnyow
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Respect για την φώτο που ανέβασες. έχει κάποιος τις απαντήσεις ποιστοποίησης ΙΕΚ τεχνικός φαρμάκων και καλλυντικών Νέου τύπου;; Παρακαλώ στείλτε μου στο e-mail, ευχαριστώ!!! [email protected] Δώσε μου το κινητό σου και σου στέλνω θέματα 1
billsnake21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω,ανενημέρωτοι που τρώνε την καραμέλα ότι το ιδιωτικό ιεκ είναι κάπου ανώτερο από το δημόσιο και τσιμπάνε.
stalactite Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω,ανενημέρωτοι που τρώνε την καραμέλα ότι το ιδιωτικό ιεκ είναι κάπου ανώτερο από το δημόσιο και τσιμπάνε. Και εγω αν πηγαινα σε ΙΕΚ ιδιωτικο θα προτιμούσα. Πιστεύεις ότι η Le Monde έχει τις ίδιες εγκαταστάσεις και τους ίδιους διδάσκοντες με ένα δημόσιο; Αλλά για ειδικότητες που δεν υπάρχουν σε ΑΕΙ. Αλλιώς νοσηλευτικές και παιδαγωγικά είναι χάσιμο χρόνου θεωρώ.
jonnyow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση Για παραδειγμα εγω εαν εχω πτυχιο απο ιεκ στης τουριστικες επιχερησεις και μετα να παω στο εξωτερικο σε αυτην την εξειδίκευση θα μπορω να εργαστω με αυτο το πτυχιο ; Ευχαριστω ! Ποια ειναι η γνωμη σας;
stalactite Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση Για παραδειγμα εγω εαν εχω πτυχιο απο ιεκ στης τουριστικες επιχερησεις και μετα να παω στο εξωτερικο σε αυτην την εξειδίκευση θα μπορω να εργαστω με αυτο το πτυχιο ; Ευχαριστω ! Ποια ειναι η γνωμη σας; Δεν αναγνωρίζονται εξω. Επίσης αν ενα πραγμα εχει δουλεια στην Ελλαδα ειναι ο τουρισμος και εσυ θα πας εξω για αυτο με ένα χαρτί χωρίς αξία; 1
jonnyow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Σωστα λες εσυ εγω μηλαω με περιπτωσεις εαν δεν γινει τιποτα απο εδω η αλλη λυση ειναι εξω Σε ευχαριστω !!! Για τουριστικα το ιεκ ειναι καλα ; 1
livefreeordie Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Για τουριστικα το ιεκ ειναι καλα ; οχι οταν οι βασεις των ΤΕΙ ειναι γελοιες λιγο να διαβασεις περνας.
billsnake21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Και εγω αν πηγαινα σε ΙΕΚ ιδιωτικο θα προτιμούσα. Πιστεύεις ότι η Le Monde έχει τις ίδιες εγκαταστάσεις και τους ίδιους διδάσκοντες με ένα δημόσιο; Αλλά για ειδικότητες που δεν υπάρχουν σε ΑΕΙ. Αλλιώς νοσηλευτικές και παιδαγωγικά είναι χάσιμο χρόνου θεωρώ. Η Le monde είναι,προσωπικά κάτι πολύ καλύτερο από ένα απλό ΙΕΚ. Με ένα χαρτί από ιεκ δεν σε παίρνουν. Αντίθετα αν πεις le monde οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα. Αν θες κάποια από αυτα που σου προσφέρει η Le Monde και μπορείς να πας,πήγαινα σίγουρα κ γω αν είχα την δυνατότητα θα πήγαινα. για όλες τις άλλες ειδικότητες όμως υπάρχει κάποιο ιδιωτικό ιεκ τόσο καλύτερο πια από δημόσιο ?
stalactite Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Η Le monde είναι,προσωπικά κάτι πολύ καλύτερο από ένα απλό ΙΕΚ. Με ένα χαρτί από ιεκ δεν σε παίρνουν. Αντίθετα αν πεις le monde οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα. Αν θες κάποια από αυτα που σου προσφέρει η Le Monde και μπορείς να πας,πήγαινα σίγουρα κ γω αν είχα την δυνατότητα θα πήγαινα. για όλες τις άλλες ειδικότητες όμως υπάρχει κάποιο ιδιωτικό ιεκ τόσο καλύτερο πια από δημόσιο ? Λεω για καποιες ειδικοτητες τετοιες που έχουν φτιάξει ορισμένα ΙΕΚ ιδιωτικά όνομα. Όλα τα αλλα γιαμενα δεν αξίζουν ούτε δημόσια ούτε ιδιωτικά. Άσε που σε βγάζουν βοηθό. Σε κανέναν δεν αξίζει να ναι όλη του τη ζωή βοηθός
Amix Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μονο με χαρτι του ΙΕΚ δεν κανεις τιποτα.Με την πιστοποιηση και μονο (αν περασεις βεβαια) θα εχεις καποια τυχη για δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα