Kasrith Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 24 minutes ago, Glikos said: Η ερμηνεία της Foster ήταν το καλύτερο στοιχείο της σειράς αλλά θεωρώ χαραμίστηκε, της άξιζε καλύτερη σεζόν. Δεν έχω καμία ελπίζα για την 5η σεζόν εκτός και αν αλλάξουν ριζικά πράγματα. Α και να βάλουν male cast. Ένταξη τουλάχιστον δεν το κρύβετε πλέον. Ναι μεν το καλύτερο στοιχείο η Foster αλλά μην ξαναδούμε γυναίκες ρε σεις εκεί στην ΗΒΟ plz 2 3
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Kasrith είπε Ένταξη τουλάχιστον δεν το κρύβετε πλέον. Ναι μεν το καλύτερο στοιχείο η Foster αλλά μην ξαναδούμε γυναίκες ρε σεις εκεί στην ΗΒΟ plz Μωρέ γυναίκες να δούμε, αλλά επειδή πολλές φορές έχουν σαν γνώμονα το woke στοιχείο και τα remake με gender swap, καλύτερα να το αφήσουν διότι αυτή η συνταγή συνήθως πάει άπατη. Να το βράσω αν είναι καλός-η ηθοποιός, αν η σειρά είναι μέτρια/κακή. Α και κάτι ακόμα, η Issa López που έγραψε/σκηνοθέτησε την 4η σεζόν θα επιστρέψει και για την 5η..Γαμάτο ε?! (Βλέπω στάθηκες στο τελευταίο σκέλος που έγραψα και αγνόησες τα αρνητικά της σειράς. Hue hue) Υ.Γ. Στο imdb η σειρά νομίζω ήταν Top #38 (λόγω 1ης σεζόν βασικά) και μετά την 4η πήγε #40. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2024 από Glikos 2 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Δε φταινε οι ηθοποιοι οταν εχουν να βγαλουν woke σεναριο και σκηνοθεσια ε και η 5η σεζον στα ιδια και χειροτερα θα παει .... Μαλλον το προβλημα λεγεται HBO που χανουν λαδια ... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2024 από Mhlogiatros 2 1
johny f Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Λιγα πραγματα η σεζον.Μετρια τα 5 πρωτα επισοδεια που ασχολουνταν πιο πολυ με περιφερειακα παρα τα 2 κυριως θεματα,ενω το φιναλε πανω που ελεγες οτι γκαζωσε και θα σωσει τη κατασταση,εδωσε μια κλωτσια στη καρδαρα και εχυσε το γαλα.Το πιο βασικο προβλημα της σεζον ηταν πως δεν ειχε ενα χαρακτηρα της προκοπης ή εστω ενα vilain που να σου μεινει,ο ενας ηταν πιο ασυμπαθειστος απ'τον αλλον,ντετεκτιβ,θυτες μεχρι και τα θυματα. Spoiler Ειδικα εκει που αφησαν αερα πατερα τις καθαριστριες αχαρακτηριστο.Σ' αυτο βεβαια βοηθησε οτι γενικα υπηρχε μια θεληση για κουκουλωμα και θαψιμο της υποθεσης αλλα και παλι too much.
liakinen Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Τέλος και από μένα χθες (περίμενα υπότιτλους). Την είδα ευχάριστα μπορώ να πω χωρίς να θεωρώ ότι ήταν κάτι πολύ καλό. Κατώτερη σαφώς από την πρώτη δεν το συζητάω, αλλά το όλο setting και οι ερμηνείες ήταν καλές. Γενικά χιόνι, νύχτα είναι κάτι που με τραβάει. Θέμα με Woke κτλ δεν είχα κανένα προσωπικά. Εκεί που η σειρά είχε μεγάλο φάουλ ήταν το φινάλε της. Συγνώμη αλλά η ιστορία με τις Spoiler καθαρίστριες ήταν στα όρια του γελοίου. Τα side stories ήταν ικανοποιητικά. Επίσης τα τρόμου jump scares και το όλο θέμα με το ακούω βλέπω spooky things κατάντησε υπερβολικό. Βέβαια για μένα με εξαίρεση ίσως την season 3 που οι περισσότεροι ούτε που θυμούνται όλες οι άλλες είχαν φινάλε κατώτερο των προσδοκιών. Ακόμα και η πρώτη καταπληκτική σαιζόν έχτιζε όλο και περισσότερο μυστήριο, σασπένς κτλ και στο τέλος έδωσε μια απλή σκατούλα. 4
stevenfins Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 5 ώρες πριν, liakinen είπε Βέβαια για μένα με εξαίρεση ίσως την season 3 που οι περισσότεροι ούτε που θυμούνται όλες οι άλλες είχαν φινάλε κατώτερο των προσδοκιών. Ακόμα και η πρώτη καταπληκτική σαιζόν έχτιζε όλο και περισσότερο μυστήριο, σασπένς κτλ και στο τέλος έδωσε μια απλή σκατούλα. Πόσο δίκιο έχεις. Γενικά η σειρά πάσχει πολύ με το κλείσιμο κάθε φορά. Στην πρώτη κιόλας που είναι και η καλύτερη, ούτε όταν την έβλεπα δεν καταλάβαινα τι γινόταν στο τέλος. 1
Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 True Detective[Season 4] https://www.imdb.com/title/tt2356777/episodes/?season=4 Μια παραλογα κακη σεζον που απλα αποπροσανατολιζει τον θεατη μεχρι λιγο πριν το τελος οπου του πλασαρει την αληθεια οπου δεν εχει καμια σχεση με οτι ειδαμε. Προσπαθησα να μου αρεσει αλλα απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Στα καλα εχω μονο την παγωμενη ατμοσφαιρα της Αλασκα δεν υπαρχει τιποτα αλλο α και το soundtrack απο τους τιτλους αρχης. Στα αρνητικα εχουμε το ατελειωτο πραγματικα wokeness δυναμικες γυναικες χαζοι ανδρες μαυρη γυναικα αστυνομικος τρομαρα της με piercing στα μαγουλα αν εχουν το θεο τους δηλαδη και με τατουαζ σχεδον παντου η οποια πηγαινε με γυναικες αλλα τωρα παει με ανδρες. Απο την αλλη εχουμε και τη λευκη αστυνομικο που εχει παρει ολη την περιοχη απο ανδρες που βρισκεται με κορη λεσβια οπου το παιζει δυναμικη αστυνομικος κανοντας τους αλλους ανδρες αστυνομους πολυ λιγους μπροστα της. Η οποια ασκει και μια δοση εξουσιας σε εναν νεο αστυνομο ο οποιος για ονομα του θεου δηλαδη χανει τα μυαλα του στο τελος του 5ου επεισοδιου με αυτο το πραγμα που παει και κανει. Την ιστορια την εκαναν ξεκαθαρα horror χωρις κανενα νοημα true detective βλεπουμε δεν εβαλα να δω horror σειρα το οποιο horror απλα ειναι η σταχτη στα ματια της σεζον και αυτο που εγραψα στο ολο θεμα του αποπροσανατολισμου του θεατη. Βαρεθηκα τελος τα οικογενειακα του καθενος και το background τους και ολα τα προβληματα που κουβαλαει ο καθε βασικος χαρακτηρας. Σεζον που κανει ολους τους ανδρες λευκους ετσι μην ξεχνιομαστε μαλακες και χαζους και που προμοταρει τη γυναικεια δυναμικοτητα αλλα και την διαφορετικοτητα. Και οκ αυτο ειναι προβλημα της εποχης στις περισσοτερες σειρες ε μην το ξεσκιζεις ομως και απο αποψη σεναριου γιατι στο τελος δεν μενει τιποτα κυριολεκτικα. Μεινετε μακρια εννοειται στην 4η σεζον ειχα βαλει 8.5 εδω η σεζον ξεπερασε καθε προσδοκια στη σαθροτητα. 5/10 8 2 1
hurin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δεν βλέπεται. Ούτε ακόμα και όταν αποσυνδέσεις το όνομα "True Detective" και παλέψεις να το δεις σαν μια αστυνομική ιστορία. Τραγικό σενάριο, κακή ηθοποιία από όλους μηδενός εξαιρουμένου, wokίλα μέχρι αναγούλας. Για κλάματα η Foster, ούτε που σχολιάζω την άλλη. Και σαν "Detectives" είναι άθλιες. Το μόνο που μου έμεινε, γιατί αυτό ήθελαν να περάσουν σαν μήνυμα, είναι ότι η αυτοδικία είναι σωστή, όταν την διαπράττουν γυναίκες. 4 1
john1987 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Σκηνοθετικά και ως ατμόσφαιρα ήταν καλή η σαιζόν. Σεναριακα είχε την αθλιότητα που λέγεται wokeness και πολλες αχρείαστες σκηνές που δεν αφορούσαν το κεντρικό θέμα. Εμενα η Foster μου αρεσε οι υπόλοιπο ψιλο αδιάφοροι. 5,5/10 1 1
fasttam Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Την τελείωσα κι εγώ. Τι μου άρεσε: Το κομμάτι που παίζει στους τίτλους της αρχής ήταν πολύ καλό. Αυτά. Να πω όμως ένα μπράβο στην Φόστερ που προτίμησε να κρατήσει τις ρυτίδες στο πρόσωπο της και να δειξει την ηλικία της. Είδα πριν μια βδομάδα την Κίντμαν να προσπαθεί να χαμογελάσει και στ' αλήθεια σκιάχτηκα. (Στο expats) 1
Arkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, fasttam είπε Την τελείωσα κι εγώ. Τι μου άρεσε: Το κομμάτι που παίζει στους τίτλους της αρχής ήταν πολύ καλό. Αυτά. Να πω όμως ένα μπράβο στην Φόστερ που προτίμησε να κρατήσει τις ρυτίδες στο πρόσωπο της και να δειξει την ηλικία της. Είδα πριν μια βδομάδα την Κίντμαν να προσπαθεί να χαμογελάσει και στ' αλήθεια σκιάχτηκα. (Στο expats) Τραγουδαρα. Το μονο που αξιζε απο τη σεζον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα