Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Kasrith είπε Έχουμε και λέμε: 1993 - X-files 2001 - 24, Band of Brothers 2002 - The Wire 2004 - Lost (την οποία θυμούνται όλη για την ιστορική πτώση και άθλιο τέλος) 2005 - Prison Break (ουσιαστικά μια καλή σεζόν, άντε το πολύ δύο), Supernatural (που μπορεί να σώθηκε στο τέλος αλλά έκανα ΤΗΝ κοιλιά στην μέσα για χρόνια), Criminal Minds (δεν υπάρχει πουθενά σε λίστα με τις καλύτερες σειρές) 2006 - Dexter (σειρά που μετά την 4η απλά διαγράφηκε από τους πάντες) 2010 - Walking Dead (τρεις σεζόν βλεποταν) 2011 - Person of Interest (ποια;;) Εάν το πάρουμε από το 2000 και μετά, θυμάσαι ως σπουδαίες περίπου 3 σειρές την πενταετία ενώ σε διάστημα 5 χρόνια βγαίνουν εκατοντάδες. Το επιχείρημα ότι ξαφνικά έχουμε ελεύθερη πτώση της ποιότητας των σειρών είναι στην καλύτερη αστείο. Πολυ σωστος για οτι εγραψες. Το person of interest μου φανηκε μια ακομα σειρα της σειρας πηγα μεχρι το 15 επεισοδιο πρωτης σεζον το παρατησα μετα. Βλεπω κατι βαθμολογιες τρελες στις επομενες σεζον και δεν ξερω αν πρεπει να την ξανα ξεκινησω η οχι. Κατι 9.8 βαθμολογιες με κανουν να νομιζω οτι ειναι σαν σειρα σαν το agents of shield το οποιο ξεκινησε χαλια και μετα τη μεση της πρωτης σεζον μεχρι το τελος του πηγε μπαλα και μας χαρισε πολυ ωραιες στιγμες. Το lost επισης χαρισε επικες στιγμες μεχρι 4η σεζον το τελος ηταν mind blowing μετα το εχασε και στην 6η σεζον απλα ο πατος. X files δεν την παλεψα παλι μεχρι μεση σεζον την παρατησα ισως επρεπε και αυτη να τη δωσω συνεχεια βαρεθηκα αρκετα στα αυτοτελη επεισοδια.
yanis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Είναι λογικό να βγαίνουν πολλές σειρές κακής ποιότητας παιδιά, μπίζνα είναι η τηλεόραση. Επίσης για μένα δεν είναι παράλογο να θυμόμαστε λίγες σειρές και όχι όλες που βγαίνουν, αυτό ακριβώς είναι το νόημα με τις σειρές-έπη, ότι βγάινουν μία στο τόσο. Μια φορά θα βγει Sopranos, Lost, The wire, Six feet under, Breaking bad κλπ. Το ερώτημα για εμένα είναι: Θα γραφόταν Sopranos/Wire/Lost στις μέρες μας; Μη κρυβόμαστε, τότε ήταν η χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2024 από yanis13 3
panther_512 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, yanis13 said: Το ερώτημα για εμένα είναι: Θα γραφόταν Sopranos/Wire/Lost στις μέρες μας; Μη κρυβόμαστε, τότε ήταν η χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Κάθε εποχή έχει τα δικά της διαμάντια. Μπορεί να φαίνεται ότι τώρα το πράγμα κάνει κοιλιά, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να απογοητευόμαστε. 2
stevenfins Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 18 ώρες πριν, Arkin είπε Το person of interest μου φανηκε μια ακομα σειρα της σειρας πηγα μεχρι το 15 επεισοδιο πρωτης σεζον το παρατησα μετα. Βλεπω κατι βαθμολογιες τρελες στις επομενες σεζον και δεν ξερω αν πρεπει να την ξανα ξεκινησω η οχι. Spoiler Η σειρά πηγαίνει σε μονοπάτια AI vs AI με πολύ δυνατή εξέλιξη, χωρίς να λείπουν όμως και κάποιες κοιλιές. 2
simaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Απιστευτη μπουρδα η τελευταια σαιζον -η 2η ηταν αριστουργημα μπροστα της.Δεν εχω λογια για το τελος ,ευτυχως ηταν 6 επεισοδια και εχασα μονο 6 ωρες απο τη ζωη μου. 2 1
stelioz78 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 6 hours ago, simaras said: Απιστευτη μπουρδα η τελευταια σαιζον -η 2η ηταν αριστουργημα μπροστα της.Δεν εχω λογια για το τελος ,ευτυχως ηταν 6 επεισοδια και εχασα μονο 6 ωρες απο τη ζωη μου. αδερφε μη λες τετοια εδω μεσα . θα σε βγαλουν ολοι τρελο . πες οτι ειναι αριστουργημα καλυτερα , να συμβαδιζεις και με τις ατζεντες της εποχης μας . 1 1 2
pontez2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Στις 24/2/2024 στις 12:24 ΜΜ, stelioz78 είπε βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι το χομπι αυτο το απεκτησαν τα τελευταια 5 χρονια , οπου 9 στις 10 σειρες ειναι σκουπιδια . τα οποια σκουπιδια δεν εχουν σκοπο την ψυχαγωγια οπως παλιοτερα , αλλα την προωθηση καποιας ατζεντας στους θεατες Πάντα υπήρχε αυτο το χομπι, απλά τα τελευταία χρονια έχει γινει και μοδα. Φαντάσου οτι κυκλοφορουν ανάμεσά μας μέλη που δεν βλέπουν ταινίες ή σειρές αλλά μπαίνουν για να τις κράξουν. Το αποδειξαμε τις προάλλες σε άλλο θρεντ. Εδω υπάρχουν youtubers που πληρωνονται για να κράζουν και μου τους παραθέτουν εδω ως σοβαρη κριτική Στα της σειράς, πολύ μέτρια. Ενω ξεκινησε ωραία, μου κράτησε αρκετά το ενδιαφέρον, με χάλασε στο τέλος αρκετά. Θα συμφωνησω δηλαδη με τη γενική αποδοχή περι μετριότητας, ασφαλώς οχι σε κραξιματα και μηδενισμους. 4
AtiX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, pontez2 είπε Πάντα υπήρχε αυτο το χομπι, απλά τα τελευταία χρονια έχει γινει και μοδα. Φαντάσου οτι κυκλοφορουν ανάμεσά μας μέλη που δεν βλέπουν ταινίες ή σειρές αλλά μπαίνουν για να τις κράξουν. Το αποδειξαμε τις προάλλες σε άλλο θρεντ. Εδω υπάρχουν youtubers που πληρωνονται για να κράζουν και μου τους παραθέτουν εδω ως σοβαρη κριτική Στα της σειράς, πολύ μέτρια. Ενω ξεκινησε ωραία, μου κράτησε αρκετά το ενδιαφέρον, με χάλασε στο τέλος αρκετά. Θα συμφωνησω δηλαδη με τη γενική αποδοχή περι μετριότητας, ασφαλώς οχι σε κραξιματα και μηδενισμους. Βασικά το σημαντικότερο πρόβλημα που υπάρχει στο τελευταίο επεισόδιο είναι που Spoiler όχι μόνο φτάνουν γρήγορα στις καθαρίστριες αλλά βγαίνουν και “μέλι” ενώ έχουν σκοτώσει τόσους επιστήμονες… Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2024 από AtiX
tasanton Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Προσωπικά βρήκα την 4η σεζόν μάπα. Πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα. Καμία σχέση με το έπος της 1ης σεζόν ή ακόμα και τη 2η (που τότε την έβγαλαν χάλια).
stevenfins Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν είμαι εγώ ο περίεργος ή φταίει το ότι την είδα πέρυσι, ενώ είχα δει τις άλλες πριν χρόνια, έχοντας χαμηλές πλέον προσδοκίες απ' όσα είχα ακούσει, αλλά η 2η σεζόν μου άρεσε αρκετά. Λίγο μπερδεμένη, αλλά δεν με χάλασε. Είχε και δυνατό καστ. 7
catmaster Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stevenfins είπε Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν είμαι εγώ ο περίεργος ή φταίει το ότι την είδα πέρυσι, ενώ είχα δει τις άλλες πριν χρόνια, έχοντας χαμηλές πλέον προσδοκίες απ' όσα είχα ακούσει, αλλά η 2η σεζόν μου άρεσε αρκετά. Λίγο μπερδεμένη, αλλά δεν με χάλασε. Είχε και δυνατό καστ. Η δεύτερη σεζόν του td ήταν πολύ καλή απλά έπεσε σε σύγκριση με την πρώτη σεζόν που ήταν κορυφαία σε όλα.Εκεί βρήκαν ευκαιρία και την έκραξαν (παράλογα θεωρώ). Η τελευταία σεζόν ήταν μετριότατη -κρίμα για τη φόστερ που είναι καλή ηθοποιός. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που έμπλεξαν στοιχεία απο την πρώτη σεζόν. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2024 από catmaster 4
DeareN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 13 hours ago, catmaster said: Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που έμπλεξαν στοιχεία απο την πρώτη σεζόν. Όπως αποδείχθηκε ήταν καθαρά για τα extra views... καμία εξήγηση, καμία συσχέτιση, απαράδεκτοι... 14 hours ago, stevenfins said: Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν είμαι εγώ ο περίεργος ή φταίει το ότι την είδα πέρυσι, ενώ είχα δει τις άλλες πριν χρόνια, έχοντας χαμηλές πλέον προσδοκίες απ' όσα είχα ακούσει, αλλά η 2η σεζόν μου άρεσε αρκετά. Λίγο μπερδεμένη, αλλά δεν με χάλασε. Είχε και δυνατό καστ. Ο Βινς Βον στη 2η έχει πει ατάκες επιπέδου ΜακΚόναχι όσον αφορά τη φιλοσοφία γύρω από τη σειρά... 3
yannis27gr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα σας το χαλάσω αλλά εμένα μου άρεσε η 4η σεζόν. Φυσικά δεν μπορεί να φτάσει την 1η, ούτε τη 2η αλλά είναι ισάξια της 3ης. Γενικά έχω δει πολλές καλές σειρές φέτος. Slow horses, Godfather of Harlem, Fauda, Lawmen, κτλ. Ίσως να είναι ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις από μια σειρά. Είναι και θέμα γούστου. Το the Bear το εκθειάζουν, εγώ δεν άντεξα να δω 2ο επεισόδιο, δε μου άρεσε η μιζέρια των ηρώων. Το Reacher το βρήκα γελοίο κι εκτός ύφος βιβλίων (δεν άντεξα ούτε το 1ο επεισόδιο ολόκληρο να δω). Νομίζω πώς αν η σειρά αυτή είχε άλλο τίτλο και γλίτωνε τη σύγκριση θα πήγαινε καλύτερα. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2024 από yannis27gr 3
telis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Άθλια, ζητώ συγνώμη από τα pixels που αναβόσβηναν στην οθόνη για 6 επεισόδια 9
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Είδα μόλις το τελευταίο επεισόδιο. Έλεος απλα..Ειδικά στην σκηνή που έκαναν ντου οι Spoiler καθαρίστριες σαν κομάντο σε συνδυασμό με την άθλια μουσική, λολ σαν παρωδία. Η σειρά δεν είναι σε καμία περίπτωση True Detective και αν την δεις με αυτήν την σκοπιά θα ξενερώσεις. Ελλιπής εξήγηση, click bait αναφορές στην 1η σεζόν και γενικά ένα μπέρδεμα. Το είδα περισσότερο σαν thriller/horror μυστηρίου (αν και έμπαζε και εκεί) και ήταν οκ/καλούτσικη, αλλά την ξεχνάς αμέσως. (Το τέλος ήταν άθλιο όπως και να'χει). Η ερμηνεία της Foster ήταν το καλύτερο στοιχείο της σειράς αλλά θεωρώ χαραμίστηκε, της άξιζε καλύτερη σεζόν. Δεν έχω καμία ελπίζα για την 5η σεζόν εκτός και αν αλλάξουν ριζικά τα πράγματα. Α και να βάλουν male cast ή/και καλύτερο-η σκηνοθέτη. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2024 από Glikos 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα