Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

" Βest finale ever ? " Οταν ελεγα οτι δεν εχει σχεση με τη σειρα ..... Εκαναν τη season 2 να φαινεται καλη σε σχεση με αυτη τη σαπουνοπερα .....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Τοσο σκουπιδι βρε παιδια? Οποτε δεν την ξεκιναω καν ετσι? Καλα εκοψα τα σχολια εγω απο την αρχη εδω στο θεμα. Κατι πηγαν να κανουν στη μεση αλλα στο τελος ενα τιποτα. 

Screenshot_2.png

Δημοσ.
29 minutes ago, Arkin said:

Τοσο σκουπιδι βρε παιδια? Οποτε δεν την ξεκιναω καν ετσι? Καλα εκοψα τα σχολια εγω απο την αρχη εδω στο θεμα. Κατι πηγαν να κανουν στη μεση αλλα στο τελος ενα τιποτα. 

Screenshot_2.png

αυτο που εγραψε ο μηλογιατρος πιο πανω , εκανε τη δευτερη σεζον να μοιαζει αριστουργημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγα λόγια συνολικά για τον 4ο κύκλο και γενικότερα

Σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να κλείσει έτσι απότομα αυτός ο κύκλος, ήθελε τουλάχιστον άλλα 2 επεισόδια για να μπορέσει κάποιος να δεθεί με τους χαρακτήρες στο φινάλε της ιστορίας.

Επειδή δεν είχα τι να δω είδα ξανά 1ο και 2ο κύκλο παράλληλα μέχρι να ολοκληρωθεί ο 4ος και έχω να δηλώσω ότι ο 1ος δε συγκρίνεται ούτε για πλάκα με τους υπόλοιπους, είναι κάτι το ξεχωριστό, ένα αριστούργημα που κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του ΜακKόναχι είναι σαν να διαβάζεις φιλοσοφία και ποίηση.

Εννοείται ότι και ο 2ος αν και αρκετά κατώτερος του 1ου είναι ανώτερος από τον 4ο.

ο 4ος αν και βλέπεται ευχάριστα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος με 2 επιπλέον επεισόδια ώστε το τελικό κομμάτι της ιστορίας να μην φαινόταν τόσο ξεπεταγμένο.

Αν θα μου μείνει κάτι από όλες τις σεζόν είναι ο παρακάτω τύπος...

true-detective-season-2-quote-be-careful

Επεξ/σία από DeareN
  • Like 2
Δημοσ.

Χαλί μαύρο από την αρχή μέχρι το τέλος . Ειδικά προς το τέλος . Ούτε true ούτε detective είναι . Καλύτερα να έβλεπα για 3η φορά τη 1η σαιζόν .

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/2/2024 στις 9:09 ΜΜ, Arkin είπε

Τοσο σκουπιδι βρε παιδια? Οποτε δεν την ξεκιναω καν ετσι

Προσωπική άποψη: δώσε του μια ευκαιρία. Μπορεί να μην φτάνει το επίπεδο της πρώτης, αλλά λόγω της όλης ατμόσφαιρας και του setting αξίζει να δεις έστω ένα και από εκεί και μετά αποφασίζεις αν θα συνεχίσεις.

• Like 4
Δημοσ.

και θα ξαναπώ, τι δεν σας άρεσε; 

στοιχεία υπερφυσικού είχε, ωραία φωτογραφία είχε, ωραία μουσική είχε , δεν σου έδινε τίποτα στο πιάτο ακόμα και στο τέλος σου δίνει περιθώρια να σκεφτείς 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anthonykleis είπε

και θα ξαναπώ, τι δεν σας άρεσε; 

στοιχεία υπερφυσικού είχε, ωραία φωτογραφία είχε, ωραία μουσική είχε , δεν σου έδινε τίποτα στο πιάτο ακόμα και στο τέλος σου δίνει περιθώρια να σκεφτείς 

Να σου πω 

Οταν ξεκινάς να δεις μια.σειρα όπως το true detective περιμένεις μα δεις δυο ντετέκτιβ με ιδιαιτερότητες που προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα . Δε περιμένω και δε θέλω να δω υπερφυσικές βλακείες με μπαμπούλες δαίμονες και χαζά jump scenes και καλά τρόμου . Κάποιες στιγμές ήταν εντελώς κωμικό όλο αυτό . Ακόμα και έτσι η ιστορία γύρω από το έγκλημα απασχόλησε 30% τους σεναριογράφους και όλο το υπόλοιπο είχε να κάνει με άσχετα πράγματα που δεν είχαν το παραμικρό ενδιαφέρον . Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβαν οι παραγωγοί από τις  βαθμολογίες ότι το πάνε εντελώς στραβά το πράγμα και να ξαναγυρίσουν από εκεί που άρχισε η σειρά .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Συνεχίζει να είναι ξεχωριστή η κάθε σεζόν ; Μόνο την 1η έχω δει γιατί στην 2η θεωρώ έκανε μεγάλη κοιλιά.

Μονο η πρώτη είναι κάτι ξεχωριστό. Οι υπόλοιπες, πέρα από αυτήν, βλέπονται, αλλα δεν λένε κάτι ιδιαίτερο σαν σύνολο. Μπορείς απλά να δεις ποιος έγραψε αυτή την season και θα καταλάβεις.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, totalius είπε

Να σου πω 

Οταν ξεκινάς να δεις μια.σειρα όπως το true detective περιμένεις μα δεις δυο ντετέκτιβ με ιδιαιτερότητες που προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα . Δε περιμένω και δε θέλω να δω υπερφυσικές βλακείες με μπαμπούλες δαίμονες και χαζά jump scenes και καλά τρόμου . Κάποιες στιγμές ήταν εντελώς κωμικό όλο αυτό . Ακόμα και έτσι η ιστορία γύρω από το έγκλημα απασχόλησε 30% τους σεναριογράφους και όλο το υπόλοιπο είχε να κάνει με άσχετα πράγματα που δεν είχαν το παραμικρό ενδιαφέρον . Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβαν οι παραγωγοί από τις  βαθμολογίες ότι το πάνε εντελώς στραβά το πράγμα και να ξαναγυρίσουν από εκεί που άρχισε η σειρά .

αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα. απλά όλοι απογοητεύονται επείδη δεν άγγιξε την πρώτη σεζόν που ήταν masterpiece. αλλα μιλάμε για αυτοτελή κύκλους και δύσκολα θα δούμε κάτι σαν την πρώτη σεζόν. γινόμαστε άδικοι να τα τσουβαλιάζουμε έχοντας ως πρώτυπο τον πρώτο κύκλο. αυτό θεωρώ δίνει τα αρνητικά σχόλια . σε γενικές γραμμές είναι άνετο 7/10 . 

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...