Nomedor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Έχοντας δει το τέλος, η παρακάτω σκέψη ήταν η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό 2 1
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) " Βest finale ever ? " Οταν ελεγα οτι δεν εχει σχεση με τη σειρα ..... Εκαναν τη season 2 να φαινεται καλη σε σχεση με αυτη τη σαπουνοπερα ..... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2024 από Mhlogiatros 1
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Τοσο σκουπιδι βρε παιδια? Οποτε δεν την ξεκιναω καν ετσι? Καλα εκοψα τα σχολια εγω απο την αρχη εδω στο θεμα. Κατι πηγαν να κανουν στη μεση αλλα στο τελος ενα τιποτα.
Musclemar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Πολύ καλή σεζόν με ενδιαφέρον τέλος. Ίσως η καλύτερη μετά την 1η. 1
stelioz78 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 29 minutes ago, Arkin said: Τοσο σκουπιδι βρε παιδια? Οποτε δεν την ξεκιναω καν ετσι? Καλα εκοψα τα σχολια εγω απο την αρχη εδω στο θεμα. Κατι πηγαν να κανουν στη μεση αλλα στο τελος ενα τιποτα. αυτο που εγραψε ο μηλογιατρος πιο πανω , εκανε τη δευτερη σεζον να μοιαζει αριστουργημα
DeareN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λίγα λόγια συνολικά για τον 4ο κύκλο και γενικότερα Σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να κλείσει έτσι απότομα αυτός ο κύκλος, ήθελε τουλάχιστον άλλα 2 επεισόδια για να μπορέσει κάποιος να δεθεί με τους χαρακτήρες στο φινάλε της ιστορίας. Επειδή δεν είχα τι να δω είδα ξανά 1ο και 2ο κύκλο παράλληλα μέχρι να ολοκληρωθεί ο 4ος και έχω να δηλώσω ότι ο 1ος δε συγκρίνεται ούτε για πλάκα με τους υπόλοιπους, είναι κάτι το ξεχωριστό, ένα αριστούργημα που κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του ΜακKόναχι είναι σαν να διαβάζεις φιλοσοφία και ποίηση. Εννοείται ότι και ο 2ος αν και αρκετά κατώτερος του 1ου είναι ανώτερος από τον 4ο. ο 4ος αν και βλέπεται ευχάριστα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος με 2 επιπλέον επεισόδια ώστε το τελικό κομμάτι της ιστορίας να μην φαινόταν τόσο ξεπεταγμένο. Αν θα μου μείνει κάτι από όλες τις σεζόν είναι ο παρακάτω τύπος... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2024 από DeareN 2
totalius Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Χαλί μαύρο από την αρχή μέχρι το τέλος . Ειδικά προς το τέλος . Ούτε true ούτε detective είναι . Καλύτερα να έβλεπα για 3η φορά τη 1η σαιζόν . 1
Musclemar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Ανανέωση για 5η σεζόν με ρεκόρ σε views: https://variety.com/2024/tv/news/true-detective-renewed-season-5-hbo-night-country-issa-lopez-1235919500/ 1
stevenfins Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Στις 21/2/2024 στις 9:09 ΜΜ, Arkin είπε Τοσο σκουπιδι βρε παιδια? Οποτε δεν την ξεκιναω καν ετσι Προσωπική άποψη: δώσε του μια ευκαιρία. Μπορεί να μην φτάνει το επίπεδο της πρώτης, αλλά λόγω της όλης ατμόσφαιρας και του setting αξίζει να δεις έστω ένα και από εκεί και μετά αποφασίζεις αν θα συνεχίσεις. 4
anthonykleis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 και θα ξαναπώ, τι δεν σας άρεσε; στοιχεία υπερφυσικού είχε, ωραία φωτογραφία είχε, ωραία μουσική είχε , δεν σου έδινε τίποτα στο πιάτο ακόμα και στο τέλος σου δίνει περιθώρια να σκεφτείς 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 10 ώρες πριν, Musclemar είπε Ανανέωση για 5η σεζόν με ρεκόρ σε views: https://variety.com/2024/tv/news/true-detective-renewed-season-5-hbo-night-country-issa-lopez-1235919500/ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Συνεχίζει να είναι ξεχωριστή η κάθε σεζόν ; Μόνο την 1η έχω δει γιατί στην 2η θεωρώ έκανε μεγάλη κοιλιά.
totalius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, anthonykleis είπε και θα ξαναπώ, τι δεν σας άρεσε; στοιχεία υπερφυσικού είχε, ωραία φωτογραφία είχε, ωραία μουσική είχε , δεν σου έδινε τίποτα στο πιάτο ακόμα και στο τέλος σου δίνει περιθώρια να σκεφτείς Να σου πω Οταν ξεκινάς να δεις μια.σειρα όπως το true detective περιμένεις μα δεις δυο ντετέκτιβ με ιδιαιτερότητες που προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα . Δε περιμένω και δε θέλω να δω υπερφυσικές βλακείες με μπαμπούλες δαίμονες και χαζά jump scenes και καλά τρόμου . Κάποιες στιγμές ήταν εντελώς κωμικό όλο αυτό . Ακόμα και έτσι η ιστορία γύρω από το έγκλημα απασχόλησε 30% τους σεναριογράφους και όλο το υπόλοιπο είχε να κάνει με άσχετα πράγματα που δεν είχαν το παραμικρό ενδιαφέρον . Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβαν οι παραγωγοί από τις βαθμολογίες ότι το πάνε εντελώς στραβά το πράγμα και να ξαναγυρίσουν από εκεί που άρχισε η σειρά . 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Συνεχίζει να είναι ξεχωριστή η κάθε σεζόν ; Μόνο την 1η έχω δει γιατί στην 2η θεωρώ έκανε μεγάλη κοιλιά. Μονο η πρώτη είναι κάτι ξεχωριστό. Οι υπόλοιπες, πέρα από αυτήν, βλέπονται, αλλα δεν λένε κάτι ιδιαίτερο σαν σύνολο. Μπορείς απλά να δεις ποιος έγραψε αυτή την season και θα καταλάβεις. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από {TDi}Dj2k..infc
anthonykleis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 44 λεπτά πριν, totalius είπε Να σου πω Οταν ξεκινάς να δεις μια.σειρα όπως το true detective περιμένεις μα δεις δυο ντετέκτιβ με ιδιαιτερότητες που προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα . Δε περιμένω και δε θέλω να δω υπερφυσικές βλακείες με μπαμπούλες δαίμονες και χαζά jump scenes και καλά τρόμου . Κάποιες στιγμές ήταν εντελώς κωμικό όλο αυτό . Ακόμα και έτσι η ιστορία γύρω από το έγκλημα απασχόλησε 30% τους σεναριογράφους και όλο το υπόλοιπο είχε να κάνει με άσχετα πράγματα που δεν είχαν το παραμικρό ενδιαφέρον . Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβαν οι παραγωγοί από τις βαθμολογίες ότι το πάνε εντελώς στραβά το πράγμα και να ξαναγυρίσουν από εκεί που άρχισε η σειρά . αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα. απλά όλοι απογοητεύονται επείδη δεν άγγιξε την πρώτη σεζόν που ήταν masterpiece. αλλα μιλάμε για αυτοτελή κύκλους και δύσκολα θα δούμε κάτι σαν την πρώτη σεζόν. γινόμαστε άδικοι να τα τσουβαλιάζουμε έχοντας ως πρώτυπο τον πρώτο κύκλο. αυτό θεωρώ δίνει τα αρνητικά σχόλια . σε γενικές γραμμές είναι άνετο 7/10 . 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα