liakinen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, DeareN είπε Πολύ καλό και το 4ο, συνεχίζει στο ίδιο κλίμα Περιμένω υπότιτλους 🙂
zvarthangalos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2024 στις 10:58 ΜΜ, liakinen είπε Περιμένω υπότιτλους 🙂 Εγώ περιμένω να τα δώ όλα μαζί ακόμη δυο μείναν 🙂 2
kaliakman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Εγώ πάλι θα διαφωνήσω. Την θεωρώ πολύ κακή προς το παρόν. - Μηδενική εξέλιξη για το έγκλημα. - Η πλοκή προχωράει μόνο με το παιδικό: Τηλέφωνο -> Έλα εδώ τώρα - Καλή η ανάπτυξη χαρακτήρων αλλά έχουν μείνει 2 επεισόδια και όχι 6 όπως σε άλλους κύκλους. - Φθηνή χρήση ονομάτων από την 1η season απλά για να τραβήξουν κόσμο. 7
rudigarcia222 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 7/2/2024 στις 5:06 ΜΜ, kaliakman είπε Εγώ πάλι θα διαφωνήσω. Την θεωρώ πολύ κακή προς το παρόν. - Μηδενική εξέλιξη για το έγκλημα. - Η πλοκή προχωράει μόνο με το παιδικό: Τηλέφωνο -> Έλα εδώ τώρα - Καλή η ανάπτυξη χαρακτήρων αλλά έχουν μείνει 2 επεισόδια και όχι 6 όπως σε άλλους κύκλους. - Φθηνή χρήση ονομάτων από την 1η season απλά για να τραβήξουν κόσμο. η σειρα παιζει στο 6-7 στο imdb για τετοιους αριθμους ειναι οκ,επισης οτι θα ακολουθουσαν πολιτικη κλιφχανγκερ στο true detective με ξεπερναει,δεν θελω να αναλυσω πλοκες ερμηνειες κτλ δεν μπαινω στην διαδικασια
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Απο Μάθιου ΜακΚόναχι - Γούντι Χάρελσον παμε για cash ιν γερα να περναει και το Μηνυμα μη μας πουνε οτι δεν ημαστε αρκετα woke 1 4
totalius Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Αφού είδα και το 4ο επ δυστυχώς μου επιβεβαιώθηκε αυτό που φοβόμουν από το 1ο για το που θα πάει η σειρά . Spoiler Δλδ μεταφυσικές βλακείες με μπαμπούλα φάντασμα και καλά λίγο τρόμο που δεν είναι για να τρομάξουν ούτε παιδιά δημοτικού . Το αστυνομικό κομμάτι της σειράς σε δεύτεροτρίτο ρόλο με κάποια side stories με ελάχιστο ενδιαφέρον . Ακόμα και η 2η σεζόν της σειράς είναι πολύ καλύτερη από αυτήν εδώ απλά και μόνο γιατι το true detective έχει να κάνει με αστυνομικές ιστορίες που προσπαθούν να εξιχνιάσουν κάποιοι χαρισματικοί detective με ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους . Όχι με ιστορίες για άγριους με φαντάσματα δαίμονες και άλλες τέτοιες βλακείες . Το 6,4 στο IMDb για το 4 επ δλδ το χαμηλότερο από όλα τα επεισόδια από όλους τους κύκλους της σειράς και γενικά οι βαθμολογίες όλων της επ που είναι οι χαμηλότερες ever για τη σειρά δείχνουν ξεκάθαρα ότι έφτιαξαν μια ιστορία που απευθύνεται σε εντελώς λάθος κοινό από αυτό που γουστάρει να βλέπει true detective . 2
managermono Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου ενω στην αρχη μου αρεσε το vibe και ολη η ατμοσφαιρα εχω ξενερωσει λιγο ειδικα με το 4 και το 3 σιγουρα δεν θα ειναι μεταφυσικη η τελικη απαντηση αλλα και παλι ειναι λιγο μουφα
stevenfins Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Ωραίο και το πέμπτο, ειδικά προς το τέλος. Ελπίζω να ολοκληρωθεί όπως πρέπει. 2
DeareN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 21 hours ago, stevenfins said: Ωραίο και το πέμπτο, ειδικά προς το τέλος. Ελπίζω να ολοκληρωθεί όπως πρέπει. 25 Φεβρουαρίου το τελευταίο άρα για εμάς τουλάχιστον 26 θα το δούμε, δε ξέρω γιατί 2 βδομάδες πρέπει να είμαστε στην αναμονή...
stevenfins Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, DeareN είπε 25 Φεβρουαρίου το τελευταίο άρα για εμάς τουλάχιστον 26 θα το δούμε, δε ξέρω γιατί 2 βδομάδες πρέπει να είμαστε στην αναμονή... Έλα ρε.. Τώρα που το είπες το είδα αυτό. Περίεργο που έχουν τέτοιο κενό. Πέρασε και το super bowl που θα ήταν ίσως πιο λογικό να μην έχει κάποιο επεισόδιο.
Kasrith Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, DeareN said: 25 Φεβρουαρίου το τελευταίο άρα για εμάς τουλάχιστον 26 θα το δούμε, δε ξέρω γιατί 2 βδομάδες πρέπει να είμαστε στην αναμονή... Το κανάλι το χει προγραμματισμένο για τις 18 πάντως Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Kasrith 3
liakinen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Χθες που βγήκαν οι υπότιτλοι είδα το τέταρτο. Ενώ μέχρι το 3 το έβλεπα ευχάριστα (ούτε διαμάντι αλλά ούτε και σκατούλα) άρχισε τα πολύ μεταφυσικά και τα παιδικά jump scares και χαλάστηκα ελαφρώς. Ελπίζω στα δύο τελευταία να μην το κάνουν τσίρκο. Με τις ερμηνείες δεν κανένα απολύτως πρόβλημα.
stevenfins Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Spoiler Ψιλό απογοητευτικό το βρήκα το κλείσιμο και την όλη αποκάλυψη. Ήταν πιο απλό από ότι με έκανε να περιμένω. Ανάμεικτα συναισθήματα γενικά από τη σεζόν. Γενικά,στα μεγάλα συν της σεζόν οι ερμηνείες από όλους και η ατμόσφαιρα με τη νύχτα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από stevenfins
Kasrith Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) www.rollingstone.com/tv-movies/tv-movie-recaps/true-detective-night-country-series-finale-recap-jodie-foster-1234967345 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από Kasrith 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα