liakinen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μόλις τελείωσα και το δεύτερο. Δεν περίμενα η σειρά να είναι τόσο καλή. Η διάρκεια των επεισοδίων δικαιολογεί τον μικρό αριθμό τους. 1
Kasrith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ο αριθμός επεισοδίων δεν με χαλάει. Εάν μια ταινία μπορεί να δέσει μια ιστορία σε ~2 ώρες, 6 επεισόδια μιας ώρας σίγουρα αρκούν. Το θέμα είναι πως αξιοποιούνται και εδώ μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το πάνε καλά. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από Kasrith 4
costacurta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μια νετφλιξοποιηση ενός πάλαι ποτέ δυνατού φράντζαις. Για τα σημερινά δεδομένα είναι οκ, κατάντια δεν το λες αλλά μια βδομάδα μετά την ολοκλήρωση της σειράς δεν θα θυμάμαι τίποτα
DeareN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 21 hours ago, liakinen said: Μόλις τελείωσα και το δεύτερο. Δεν περίμενα η σειρά να είναι τόσο καλή. Η διάρκεια των επεισοδίων δικαιολογεί τον μικρό αριθμό τους. Πολύ καλό και το 3ο, έχει μια ανοδική τάση... 2
Glikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλό και το 3ο αν και αργό σε κάτι στιγμές. Όσο πάει φέρνει περισσότερο σε sci fi/ horror παρά σε crime/drama. Δεν με χαλάει εξάλλου προσπαθώ να το δω με άλλη οπτική γωνία και να μην το συγκρίνω με την 1η σεζόν, αφού μέχρι τώρα κινείται σε διαφορετικό κλίμα. Βέβαια δεν ξέρω πως θα τα συνδέσουν όλα μεταξύ τους, έμειναν και 3 επεισόδια μόνο. Για να δούμε...Η σκηνή με το Spoiler διαστημόπλοιο (?) που εμφανίστηκε στον ουρανό γύρω στα 38' τι φάση?! Παίζει να εμφανιστούν και οι πράκτορες Mulder και Scully. 😊 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από Glikos
DeareN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 11 hours ago, Glikos said: Καλό και το 3ο αν και αργό σε κάτι στιγμές. Όσο πάει φέρνει περισσότερο σε sci fi/ horror παρά σε crime/drama. Δεν με χαλάει εξάλλου προσπαθώ να το δω με άλλη οπτική γωνία και να μην το συγκρίνω με την 1η σεζόν, αφού μέχρι τώρα κινείται σε διαφορετικό κλίμα. Βέβαια δεν ξέρω πως θα τα συνδέσουν όλα μεταξύ τους, έμειναν και 3 επεισόδια μόνο. Για να δούμε...Η σκηνή με το Hide contents διαστημόπλοιο (?) που εμφανίστηκε στον ουρανό γύρω στα 38' τι φάση?! Παίζει να εμφανιστούν και οι πράκτορες Mulder και Scully. 😊 Spoiler γιατί η σκηνή σαν εξορκιστής στο νοσοκομείο? με φωνή zombie apocalypse 😂
Glikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, DeareN είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου γιατί η σκηνή σαν εξορκιστής στο νοσοκομείο? με φωνή zombie apocalypse 😂 Έπρεπε να πάρει έναν Spoiler σταυρό και να του λέει the power of Christ compels you και τα συναφή. 😅 1
anax111 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, DeareN είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου γιατί η σκηνή σαν εξορκιστής στο νοσοκομείο? με φωνή zombie apocalypse 😂 Spoiler Ελπίζω ότι δεν θα το πάνε στο παραφυσικό γιατί αν το πάνε προς τα εκεί θα το ξεφτιλίσουν. Νομίζω πως στο τέλος θα δοθεί μια επιστημονική εξήγηση. Όσο για την παραπάνω σκηνή καθώς και τα οράματα σαφώς και ο κάθε άνθρωπος βλέπει τα πράγματα ανάλογα με τον ψυχισμό του και οι γηγενείς Αμερικάνοι έχουν πολύ έντονο το υπερφυσικό στοιχείο στην παράδοσή τους, οπότε λογικό είναι να βλέπουν διάφορα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι υπερφυσικό να συμβαίνει στους ορθολογιστές λευκούς της ιστορίας και ειδικά την Liz που είναι ο ορισμός της ορθολογίστριας και μάλιστα μέχρι τώρα το έχει πει ήδη δύο φορές στις ατάκες της "Δεν υπάρχει μαγεία παρά μόνο κάποιος δολοφόνος". Και αυτό πιστεύω πως είναι δείγμα ότι τελικά θα εξηγήσουν τα γεγονότα με επιστημονικό τρόπο αφήνοντας βέβαια πάντοτε κάποια περιστατικά ανεξήγητα ώστε να υπάρχει και η ίντριγκα του υπερφυσικού. Πάντως εμένα το τρίτο επεισόδιο δεν μου άρεσε. Ναι μεν μου κράτησε το ενδιαφέρον με πολλούς τρόπους αλλά η βασική ιστορία προχωράει υπερβολικά αργά. Έσκασα όμως στα γέλια με το "Παίζεις την κυρία Ρόμπινσον με τον γιο μου"! και ο νέοπας να ρωτάει "Ποια είναι η κυρία Ρόμπινσον;" 😆
DeareN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 3 minutes ago, anax111 said: Hide contents Ελπίζω ότι δεν θα το πάνε στο παραφυσικό γιατί αν το πάνε προς τα εκεί θα το ξεφτιλίσουν. Νομίζω πως στο τέλος θα δοθεί μια επιστημονική εξήγηση. Όσο για την παραπάνω σκηνή καθώς και τα οράματα σαφώς και ο κάθε άνθρωπος βλέπει τα πράγματα ανάλογα με τον ψυχισμό του και οι γηγενείς Αμερικάνοι έχουν πολύ έντονο το υπερφυσικό στοιχείο στην παράδοσή τους, οπότε λογικό είναι να βλέπουν διάφορα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι υπερφυσικό να συμβαίνει στους ορθολογιστές λευκούς της ιστορίας και ειδικά την Liz που είναι ο ορισμός της ορθολογίστριας και μάλιστα μέχρι τώρα το έχει πει ήδη δύο φορές στις ατάκες της "Δεν υπάρχει μαγεία παρά μόνο κάποιος δολοφόνος". Και αυτό πιστεύω πως είναι δείγμα ότι τελικά θα εξηγήσουν τα γεγονότα με επιστημονικό τρόπο αφήνοντας βέβαια πάντοτε κάποια περιστατικά ανεξήγητα ώστε να υπάρχει και η ίντριγκα του υπερφυσικού. Πάντως εμένα το τρίτο επεισόδιο δεν μου άρεσε. Ναι μεν μου κράτησε το ενδιαφέρον με πολλούς τρόπους αλλά η βασική ιστορία προχωράει υπερβολικά αργά. Έσκασα όμως στα γέλια με το "Παίζεις την κυρία Ρόμπινσον με τον γιο μου"! και ο νέοπας να ρωτάει "Ποια είναι η κυρία Ρόμπινσον;" 😆 Spoiler η γηγενής ματσομπατσίνα πάντως έχει βαρύ ιστορικό από μάνα και αδερφή που δικαιολογεί τη σκηνή σαν εξορκισμό που είδε , ναι συμφωνώ γενικά σε όλα ότι θα δώσουν επιστημονική εξήγηση για όλα στο τέλος. Γενικά πιστεύω ότι θα το κρατήσουν true detective και θα τα εξηγήσουν όλα γιατί μέχρι τώρα βλέπουμε Χ-files (όχι ότι με χαλάει καθόλου αυτό αλλά δε παύει να ισχύει)
liakinen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Τελείωσα και το τρίτο. Την βλέπω πάρα πολύ ευχάριστα. Θεωρώ όπως έχω γράψει σε προηγούμενα post ότι η απάντηση στους γρίφους θα είναι γήινη και ίσως φανεί και απλοϊκή για πολλούς. Τα μέχρι τώρα υπερφυσικά όπως έχουν γράψει τα παιδιά παραπάνω εξηγούνται από την περιοχή (γηγενείς κτλ) - την κληρονομικότητα και την ατέλειωτη νύχτα. Spoiler Στην σκηνή από τον εξορκιστή δεν σημαίνει ότι αυτό που είδε μόνο η μπάτσα με τα τατουάζ (δεν υπήρχε άλλος εκεί), ότι συνέβη στην πραγματικότητα. 2
Vigilante1319 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου τι θα γινει με αυτο το ρατσιστικο σχολιο με τους λευκους καθε φορα. Εχει κουρασει παρολαυτα εμενα μαρεσει που το παει πιο υπερφυσικο που λογικα δν θα ειναι στο τελος. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Oι περισσοτεροι λευκοι πια απεικονιζονται τοσο σαν σκουπιδια που ουτε καταλαβαινουν τι σημαινει ρατσισμος εναντιον τους γιατι god bless the new green woke america ....
AtiX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Εν το μεταξύ όσοι παραπονιούνται είναι σαν να μην έχουν δει την πρώτη σεζόν όπου και εκεί είχαμε ακριβώς τους ίδιους χαρακτήρες αλλά με διαφορετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο… άτιμο πράγμα η ταύτιση ή ακόμα και η συνήθεια, εκθέτουν… 3
DeareN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 21 hours ago, liakinen said: Τελείωσα και το τρίτο. Την βλέπω πάρα πολύ ευχάριστα. Θεωρώ όπως έχω γράψει σε προηγούμενα post ότι η απάντηση στους γρίφους θα είναι γήινη και ίσως φανεί και απλοϊκή για πολλούς. Τα μέχρι τώρα υπερφυσικά όπως έχουν γράψει τα παιδιά παραπάνω εξηγούνται από την περιοχή (γηγενείς κτλ) - την κληρονομικότητα και την ατέλειωτη νύχτα. Reveal hidden contents Στην σκηνή από τον εξορκιστή δεν σημαίνει ότι αυτό που είδε μόνο η μπάτσα με τα τατουάζ (δεν υπήρχε άλλος εκεί), ότι συνέβη στην πραγματικότητα. Πολύ καλό και το 4ο, συνεχίζει στο ίδιο κλίμα
stevenfins Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Πράγματι η σειρά γίνεται πιο δυνατή με το πέρας των επεισοδίων, ενώ κλίνει και πολύ περισσότερο στο horror απ'ότι ίσως να περίμενα. Δύο ακόμη επεισόδια. Ελπίζω να έχει καλό payoff. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα