AtiX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, DeareN είπε Πολύ καλύτερο το 2ο επεισόδιο, χωρίς να θέλει να περάσει μηνύματα όπως το 1ο τώρα που εδραιώθηκε το ποιον των χαρακτήρων Ωστόσο κινείται σε πιο ρηχά νερά συγκριτικά με αυτό που περιμένει κάποιος από true detective προς το παρόν Το ότι φανατικοί της θεωρίας που υποστηρίζεις δεν έχουν τολμήσει να πουν τα ίδια με εσένα, θα έπρεπε να σε ανησυχήσει… 🙂 καλύτερα να μείνετε το Lord of the rings, μην χαλάτε όλα τα θέματα… 1 2
DeareN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 minute ago, AtiX said: Το ότι φανατικοί της θεωρίας που υποστηρίζεις δεν έχουν τολμήσει να πουν τα ίδια με εσένα, θα έπρεπε να σε ανησυχήσει… 🙂 καλύτερα να μείνετε το Lord of the rings, μην χαλάτε όλα τα θέματα… Κουμάντο πού θα γράφουμε αλλού όχι εδώ. Όσο για αυτό που με ενόχλησε εμένα προσωπικά υπάρχουν άπειρες όχι 1 και 2 κριτικές στο Rotten tomatoes που γράφουν τα ίδια με εμένα https://www.rottentomatoes.com/tv/true_detective/s04 4
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) TRue detective ειπα να δω diversity X- Files βγαινει τελικα Κριμα γιατι μου αρεσουν τα σκοτεινα χιονισμενα τοπια της iceland . Ναι ισλανδια οχι αλασκα Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από Mhlogiatros
pontez2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Εμένα ως τωρα μου έχει τραβηξει το ενδιαφέρον. Το μεταφυσικό δε με πειράζει ιδιαίτερα ακομα, αρκει να το εξηγήσουν που πιστεύω θα το κάνουν. Πολύ καλα ως τωρα, συνεχίζουμε.
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Το μεταφυσικό στοιχείο τέτοιου στυλ δεν χρειαζόταν αλλά προσπαθώ να την δω κυρίως σαν διαφορετική σειρά αλα X - Files στυλ. Αν και ίσως υπάρξει κάποιος συνδετικός κρίκος με την 1η σεζόν. Πχ το Spoiler spiral σύμβολο που έδειξε το είδαμε και στο 2ο επεισόδιο της 1ης σεζόν όταν ο Rust είδε/φαντάστηκε κάτι πουλιά να σχηματίζουν το σύμβολο. Το woke στοιχείο πχ με την Spoiler power bottom μαυρούλα cop που κάνει submission τον άνδρα στο σεξ ή τους not so good άνδρες αισθητό στο 1ο επεισόδιο, όμως φαίνεται να μην στέκονται τόσο εκεί, αλλά στην πλοκή κυρίως. Προσωπικά θέλω να δω σε περισσότερες σκηνές τον ηθοποιό John Hawkes που κάνει τον αστυνομικό και όχι να τον αφήσουν απλά beta male side character. Γενικά το σωστό χτίσιμο χαρακτήρων είναι πολύ σημαντικό και αναρωτιέμαι πως θα τα χωρέσουν όλα σε τόσα λίγα επεισόδια. Ίδωμεν. 2
kaliakman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, Glikos είπε Πχ το Απόκρυψη περιεχομένων spiral σύμβολο που έδειξε το είδαμε και στο 2ο επεισόδιο της 1ης σεζόν όταν ο Rust είδε/φαντάστηκε κάτι πουλιά να σχηματίζουν το σύμβολο. Spoiler Επειδή την είδα πάλι πρόσφατα, το σύμβολο δεν παίζει μόνο σε ένα επεισόδιο αλλά σε ολόκληρη την σεζόν και πάντου. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει σύνδεση με την 1η season: 1) Το 2ο επεισόδιο επιβεβαίωνει την θεωρία ότι ο Travis είναι ο πατέρας του Rust 2) Το σύμβολο προφανώς 3) Μάθαμε ότι το ινστιτούτο το χρηματοδοτεί η οικογένεια Tuttle που είναι ουσιαστικά οι αρχηγοί του cult από την 1η season. 1 1
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, kaliakman είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επειδή την είδα πάλι πρόσφατα, το σύμβολο δεν παίζει μόνο σε ένα επεισόδιο αλλά σε ολόκληρη την σεζόν και πάντου. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει σύνδεση με την 1η season: 1) Το 2ο επεισόδιο επιβεβαίωνει την θεωρία ότι ο Travis είναι ο πατέρας του Rust 2) Το σύμβολο προφανώς 3) Μάθαμε ότι το ινστιτούτο το χρηματοδοτεί η οικογένεια Tuttle που είναι ουσιαστικά οι αρχηγοί του cult από την 1η season. Σχετικά με το Spoiler σύμβολο κάτι θυμάμαι ότι το δείχνει πάλι αλλά εκείνη την σκηνή θυμόμουν καλά και την είδα πάλι στο Youtube. Αυτό για τον Travis το διάβασα και εγώ κατα λάθος αλλά δεν έψαξα περαιτέρω λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να φάω πιθανά spoilers από θεωρίες. Όταν ανέφεραν το όνομα Tuttle και μένα εκεί πήγε το μυαλό οπότε κάπως θα τα συνδέσουν. Αν θυμάμαι καλά πέθανε αυτός αλλά μάλλον συνεχίζει η υπόλοιπη οικογένεια τις βρωμοδουλειές τους. Οι McConaughey και Harrelson είναι 2 εκ των παραγωγών της σειράς οπότε θέλω να πιστεύω ότι έβαλαν το λιθαράκι τους στο στόρυ. 1
kaliakman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Glikos είπε Σχετικά με το Απόκρυψη περιεχομένων σύμβολο κάτι θυμάμαι ότι το δείχνει πάλι αλλά εκείνη την σκηνή θυμόμουν καλά και την είδα πάλι στο Youtube. Αυτό για τον Travis το διάβασα και εγώ κατα λάθος αλλά δεν έψαξα περαιτέρω λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να φάω πιθανά spoilers από θεωρίες. Όταν ανέφεραν το όνομα Tuttle και μένα εκεί πήγε το μυαλό οπότε κάπως θα τα συνδέσουν. Αν θυμάμαι καλά πέθανε αυτός αλλά μάλλον συνεχίζει η υπόλοιπη οικογένεια τις βρωμοδουλειές τους. Οι McConaughey και Harrelson είναι 2 εκ των παραγωγών της σειράς οπότε θέλω να πιστεύω ότι έβαλαν το λιθαράκι τους στο στόρυ. Spoiler Πεθαίνει ο ιερέας από την οικογένεια αλλά από ότι λέγεται είναι μπλεγμένοι όλοι, αναφέρουν ότι μάλλον τον σκότωσαν οι υπόλοιποι κιόλας για να μην τους προδώσει αφού τον είχε καταλάβει ο Rust. Από ότι διαβάζω δεν έχουν καμία ανάμειξη (ούτε ο σεναριογράφος της 1ης) απλά για λόγους συμβολαίων και δικαιωμάτων τους αναφέρουν σε όλες τις σεζόν.
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, kaliakman είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πεθαίνει ο ιερέας από την οικογένεια αλλά από ότι λέγεται είναι μπλεγμένοι όλοι, αναφέρουν ότι μάλλον τον σκότωσαν οι υπόλοιποι κιόλας για να μην τους προδώσει αφού τον είχε καταλάβει ο Rust. Από ότι διαβάζω δεν έχουν καμία ανάμειξη (ούτε ο σεναριογράφος της 1ης) απλά για λόγους συμβολαίων και δικαιωμάτων τους αναφέρουν σε όλες τις σεζόν. Ναι το πιο πιθανό, αν και διάβασα μια τραβηγμένη θεωρία ότι ο Rust Spoiler τον σκότωσε. Σχετικά με τους McConaughey και Harrelson τους αναφέρει στους τίτλους ως executive producers.
kaliakman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, Glikos είπε Σχετικά με τους McConaughey και Harrelson τους αναφέρει στους τίτλους ως executive producers. Αυτό εννοώ. Όλο το team: Mat, Harrelson, Fukunaga και Pizzolatto δεν έχουν καμία ανάμειξη και απλά τους έχουν εκεί λόγω συμβολαίων. 1
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, kaliakman είπε Αυτό εννοώ. Όλο το team: Mat, Harrelson, Fukunaga και Pizzolatto δεν έχουν καμία ανάμειξη και απλά τους έχουν εκεί λόγω συμβολαίων. Ναι πιθανό αυτό που λες. Υπέθεσα ότι είχαν ενεργό ρόλο σαν executive co-producers όταν είδα τους τίτλους. 1
anax111 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και μου άρεσε παρά τις woke πινελιές που ευτυχώς δεν ήταν τόσο έντονες. Μου άρεσε η σκηνοθεσία, το σενάριο, καλό μοντάζ και ρυθμός (επιτέλους!) αλλά υπερβολικά φλύαρο όσον αφορά τους δευτερεύοντες χαρακτήρες της υπόθεσης. Η Foster ηθοποιάρα αλλά όλοι οι ηθοποιοί αποδίδουν άνω του μετρίου και οι χαρακτήρες που υποδύονται είναι σωστά σχεδιασμένοι και πειστικοί. Spoiler Είναι σαφές ότι το μεταφυσικό κομμάτι θα εξηγηθεί ως ένα βαθμό από την έρευνα που έχουν κάνει οι επιστήμονες που αυτοκτόνησαν. Ως ένα βαθμό βέβαια καθώς για τα οράματα δεν πρόκειται να δοθεί καμιά εξήγηση. Θα κάνω μια μαντεψιά για την εξήγηση: Η παράνοια οφείλετε σε κάποιον αρχαίο ιό που ξεπάγωσε ή ακόμα και σε κάποιο ζώο ή άνθρωπο που βρέθηκε στους πάγους και είχε προσβληθεί από τον ιό. Στην τελευταία υπόθεση συνηγορεί και το γεγονός ότι ο ένας από τους επιστήμονες έμεινε ζωντανός, πράγμα τελείως αφύσικο, καθώς και το γεγονός ότι αναφέρονται σε κάτι που ξύπνησε σε θηλυκό πρόσωπο. Αυτοί που προσβάλλονται από τον ιό αποκτούν κάποιες ιδιότητες που οι γηγενείς ινδιάνοι τις αποδίδουν σε μεταφυσικές δυνάμεις και δημιουργούν γύρω τους κάποιου είδους λατρείας. Από εκεί και πέρα κοιτάξτε που καταντήσαμε με όλες αυτές τις υπερβολές του #metoo και της woke ατζέντας. Από την ιστορική σκηνή με την Daddario της πρώτης σεζόν σε σκηνή σεξ παχουλής με στηθόδεσμο! Κατάντια! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από anax111 2
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, anax111 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Είναι σαφές ότι το μεταφυσικό κομμάτι θα εξηγηθεί ως ένα βαθμό από την έρευνα που έχουν κάνει οι επιστήμονες που αυτοκτόνησαν. Ως ένα βαθμό βέβαια καθώς για τα οράματα δεν πρόκειται να δοθεί καμιά εξήγηση. Θα κάνω μια μαντεψιά για την εξήγηση: Η παράνοια οφείλετε σε κάποιον αρχαίο ιό που ξεπάγωσε ή ακόμα και σε κάποιο ζώο ή άνθρωπο που βρέθηκε στους πάγους και είχε προσβληθεί από τον ιό. Στην τελευταία υπόθεση συνηγορεί και το γεγονός ότι ο ένα από τους επιστήμονες έμεινε ζωντανός, πράγμα τελείως αφύσικο, καθώς και το γεγονός ότι αναφέρονται σε κάτι που ξύπνησε σε θηλυκό πρόσωπο. Αυτοί που προσβάλλονται από τον ιό αποκτούν κάποιες ιδιότητες που οι γηγενείς ινδιάνοι τις αποδίδουν σε μεταφυσικές δυνάμεις και δημιουργούν γύρω τους κάποιου είδους λατρείας. Από εκεί και πέρα κοιτάξτε που καταντήσαμε με όλες αυτές τις υπερβολές του #metoo και της woke ατζέντας. Από την ιστορική σκηνή με την Daddario της πρώτης σεζόν σε σκηνή σεξ παχουλής με στηθόδεσμο! Κατάντια! Μίξη Spoiler 'X-Files' με 'The Thing'. 😊 2
liakinen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Χθες βράδυ είδα το πρώτο. Το βρήκα πάρα πολύ καλό και χορταστικό (σχεδόν ώρα). Ερμηνείες πολύ καλές, σκοτεινή ατμόσφαιρα, μυστήριο, χιόνια - νύχτα - Αλάσκα (εξαιρετικός συνδυασμός) και μία Τζόντι Φόρστερ που μου είχε λείψει. Δεν γίνεται να δει κάποιος το πρώτο και να μην έχει ενδιαφέρον να το συνεχίσει (ειδικά μετά την τελευταία σκηνή). Μένει να δούμε πως θα συνδέσει το παρελθόν με το τώρα στο στόρι. Το μεταφυσικό δεν με προβληματίζει μιας και η εξήγηση θα είναι γήινη και σχετικά απλή (έτσι θεωρώ). Το ίδιο σχεδόν είχε συμβεί και στους προηγούμενους κύκλους (κυρίως στον πρώτο και στον τρίτο). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα