AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Ειλικρινά δεν σε ενοχλεί; Να βλέπεις μια σειρά ή ταινία και να ξέρεις απευθείας το ποιόν του άλλου και τον ρόλο του και μόνο από το χρώμα του και την ιδεολογία του; Να ξέρεις από πριν ποιος θα κάνει τι και με ποια λογική το ακολούθησε; Να ξέρεις αμέσως ποιος είναι ο "καλός" και ο "κακός"; Να βλέπεις κανονική παντέντα για ολόκληρο το καστ σε ποια θέση ανήκει κάποιος; Μιλάς σοβαρά τώρα; Τόσες δεκαετίες που γινότανε ότι περιγράφεις μούγκα , τώρα που απλά αλλάξανε οι ρολόι, τώρα σας ενοχλεί… πραγματικά μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιείτε αυτό το επιχείρημα μετά από τόσα χρόνια σιωπής… 3
Nomedor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Να εξηγήσω γιατι βγάζουμε το γουοκομετρο: Γιατί έχει καεί η γούνα μας και μας έχουν βγει τα μάτια με αυτά που βγάζουν. Γιατί είναι πιο σημαντικό να υπάρχει νταιβερσιλα παρά να έχει συνοχή το σενάριο. πχ μαύρο Αχιλλέα, Κλεοπάτρα κτλ, gender swapping, race swapping και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να κάνουν τσεκ τη λίστα με όλα τα κουτάκια. Και στο τέλος το σενάριο και η ποιότητα πάει περίπατο γιατί το κάνουν σαλάτα. Θα προτιμήσουν έναν χαμηλότερης ποιότητας στοιχείο, σενάριο , ηθοποιό εργαζόμενο και στο τέλος βγάζουν σειρές και ταινίες που δεν βλέπονται. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε περάσει μια εποχή με σειρές και ταινίες που είχαν ανεβάσει πολύ τον πήχη, αλλά βλέπω ότι τελευταία αυτό γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Ακόμα δεν έχω βγάλει πόρισμα για το αν είναι φόλα η 4η σεζόν αλλά όλα δείχνουν ότι προς τα εκεί το πάει. Όταν βλέπω να μου κάνεις τσεκ μποξακια κρατάω μικρό καλάθι. 2 1
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Nomedor είπε Να εξηγήσω γιατι βγάζουμε το γουοκομετρο: Γιατί έχει καεί η γούνα μας και μας έχουν βγει τα μάτια με αυτά που βγάζουν. Γιατί είναι πιο σημαντικό να υπάρχει νταιβερσιλα παρά να έχει συνοχή το σενάριο. πχ μαύρο Αχιλλέα, Κλεοπάτρα κτλ, gender swapping, race swapping και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να κάνουν τσεκ τη λίστα με όλα τα κουτάκια. Και στο τέλος το σενάριο και η ποιότητα πάει περίπατο γιατί το κάνουν σαλάτα. Θα προτιμήσουν έναν χαμηλότερης ποιότητας στοιχείο, σενάριο , ηθοποιό εργαζόμενο και στο τέλος βγάζουν σειρές και ταινίες που δεν βλέπονται. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε περάσει μια εποχή με σειρές και ταινίες που είχαν ανεβάσει πολύ τον πήχη, αλλά βλέπω ότι τελευταία αυτό γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Ακόμα δεν έχω βγάλει πόρισμα για το αν είναι φόλα η 4η σεζόν αλλά όλα δείχνουν ότι προς τα εκεί το πάει. Όταν βλέπω να μου κάνεις τσεκ μποξακια κρατάω μικρό καλάθι. Ακόμα δεν μπορώ να θυμηθώ την εποχή που οι σειράς ή οι ταινίες είχαν ανεβάσει τον πήχυ μιας και εδώ και πέντε δεκαετίες, πάντα από τις 100 που έβγαιναν άντε να άξιζε η μια… κατα τα αλλά το ξανά λέω γιατί το ξεχνάτε, ότι γινότανε, γίνεται και θα γίνεται, απλά τώρα σας ενοχλεί γιατί δεν έχετε μια μπίμπο για να χαλβαδιάζετε και θυμηθήκατε ότι πρέπει να υπάρχει και σενάριο… Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από AtiX 1 1 1
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 46 λεπτά πριν, AtiX είπε Τόσες δεκαετίες που γινότανε ότι περιγράφεις μούγκα , τώρα που απλά αλλάξανε οι ρολόι, τώρα σας ενοχλεί… πραγματικά μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιείτε αυτό το επιχείρημα μετά από τόσα χρόνια σιωπής… Κοροιδευομαστε μου φαίνεται. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί η "υποχρέωση" είναι δική μας με το ζόρι. Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση δηλαδή; Για δείξε μου που και πότε γινόταν αυτό παλιότερα. Αν το θεωρείς σωστό για δείξε μου που γίνεται σε άλλους κινηματογράφους σήμερα. Ρητορικό το παραπάνω, δεν περιμένω απάντηση, όχι ότι θα έβρισκες και παράδειγμα ακόμα και αν το ήθελες. 1
AtiX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Κοροιδευομαστε μου φαίνεται. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί η "υποχρέωση" είναι δική μας με το ζόρι. Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση δηλαδή; Για δείξε μου που και πότε γινόταν αυτό παλιότερα. Αν το θεωρείς σωστό για δείξε μου που γίνεται σε άλλους κινηματογράφους σήμερα. Ρητορικό το παραπάνω, δεν περιμένω απάντηση, όχι ότι θα έβρισκες και παράδειγμα ακόμα και αν το ήθελες. Να σου δείξω τι ακριβώς? Σειρές που έδειχναν τους μαύρους ως εγκληματίες? Τους gay σαν παλιάτσους? Τις γυναίκες μόνο κουκλάρες και εξαρτημένες από μια ανδρική φιγούρα? Πραγματικά έχετε ξεχάσει τι βλέπατε τόσα χρόνια χωρίς να παραπονιέστε? Όσο για την “υποχρέωση” μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα, αναφέρθηκα στη διγλωσσία που έχετε όλοι σας που για ίδιους χαρακτήρες αν είναι μαύρος, γυναίκα ή gay μιλάτε για woke agenda αλλά όταν είναι str8 ή λευκός no problem… Αυτά είχα να πω, σταματάω εδώ το off topic… Καλή τηλεθέαση να έχουμε όλοι μας και εύχομαι η τέταρτη σεζόν να είναι τόσο καλή οσο και η πρώτη… 3
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 47 λεπτά πριν, AtiX είπε Να σου δείξω τι ακριβώς? Σειρές που έδειχναν τους μαύρους ως εγκληματίες? Τους gay σαν παλιάτσους? Τις γυναίκες μόνο κουκλάρες και εξαρτημένες από μια ανδρική φιγούρα? Πραγματικά έχετε ξεχάσει τι βλέπατε τόσα χρόνια χωρίς να παραπονιέστε? Όσο για την “υποχρέωση” μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα, αναφέρθηκα στη διγλωσσία που έχετε όλοι σας που για ίδιους χαρακτήρες αν είναι μαύρος, γυναίκα ή gay μιλάτε για woke agenda αλλά όταν είναι str8 ή λευκός no problem… Αυτά είχα να πω, σταματάω εδώ το off topic… Καλή τηλεθέαση να έχουμε όλοι μας και εύχομαι η τέταρτη σεζόν να είναι τόσο καλή οσο και η πρώτη… Εκτός του ότι είσαι απλά λάθος ξεκάθαρα διότι έχεις μικρή εμπειρία και φαίνεται συμφωνούμε ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανείς από αυτούς στην οθόνη έτσι και αλλιώς εκτός και αν είναι δική τους παραγωγή. Εσύ δε θες να τους βλέπεις με συγκεκριμένο τρόπο αλλά είσαι οκ με το ακριβώς αντίθετο ενώ εγώ δε θέλω να τους βλέπω καν. Είναι και ο λόγος άλλωστε που προτιμώ ασιατικό και ευρωπαϊκό σινεμά διότι αυτά δεν υπάρχουν εκεί και ούτε πρόκειται. Η woke ατζέντα επίσης είναι πέρα για πέρα αληθινή. Να είναι καλά το ESG score που προμοταρει επιπλέον αυτή τη γελοιότητα και δεν θα πεθάνει δυστυχώς όσο γρήγορα θα ήθελα. Εν πάση περιπτώσει και εγώ θα το δω διότι παραμένει true detective και έχω μια μικρή ιδέα ότι θα είναι έστω ενδιαφέρον και δεν θα χάσω τον χρόνο μου. Θα κρίνω μετέπειτα. 4
Nomedor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Θα περιμένω μερικά επεισόδια όπως είπα για βγάλω συμπέρασμα ακόμα και ας μην δω γκομενάκια να χαλβαδιασω. Και όσοι γουστάρετε ποιότητα και δεν σας έφτασε το 1ο επεισόδιο να πάτε στα δαχτυλίδια της δύναμης, τροχό της τύχης εε, του χρόνου ήθελα να πω για να ανεβει ακόμα λίγο η μπάρα. Σε εμάς αφήσετε να βλέπουμε breaking bad, mad men, Americans, Chernobyl, bojak, got(μέχρι s6),wire, sopranos,night manager, και φυσικά την 1 σεζόν του true detective. 1
liakinen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Επειδή δεν έχω βρει ακόμα Ελληνικούς υπότιτλους ή έστω στα ποντιακά και δεν έχω δει το πρώτο επεισόδιο, θέλω να ρωτήσω κάτι που με καίει, βυζιά σαν αυτά της πρώτης σαιζόν έχει;
DeareN Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 10 hours ago, john1987 said: Μικρό off topic - εκοψα το Fargo στην 4η σαιζόν, αξίζει να δω 5η; Κι εγώ παιδιά δεν πολυαντεχω τη woke γεύση στις περισσότερες ταινίες/σειρες (όπως επισημάνθηκε δεν προκύπτει οργανικά από το σενάριο ή τους χαρακτήρες) αλλα απο το trailer νομίζω θα εχει αρκετά καλή ατμόσφαιρα η σαιζόν αυτή plus η Jodie Foster είναι πολύ μεγάλο όνομα για τηλεοπτική παραγωγή. Αν και εδώ μιλάμε για true detective ΝΑΙ και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αξίζει να δεις 5η σεζόν Fargo, πολύ ανώτερη της 4ης
Kasrith Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου On 18/01/2024 at 10:57, DeareN said: Str8 ή Gay έχει σειρές βλέπε Last of Us που ακόμα και το Gay το κάνουν τέλεια, Έλα τώρα... Μπες στο νήμα του LoU και δες τι γινόταν αφού παίχτηκε το 3ο επεισόδιο 1
Lotof Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 19/01/2024 at 07:49, liakinen said: Επειδή δεν έχω βρει ακόμα Ελληνικούς υπότιτλους ή έστω στα ποντιακά και δεν έχω δει το πρώτο επεισόδιο, θέλω να ρωτήσω κάτι που με καίει, βυζιά σαν αυτά της πρώτης σαιζόν έχει; Έπαιξε και στο white lotus. Εμένα με κάλυψε το υλικό. Spoiler Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από Lotof 2
liakinen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Lotof είπε Έπαιξε και στο white lotus. Εμένα με κάλυψε το υλικό. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Γιαμ Γιαμ 😍😋😉
DeareN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 19/01/2024 at 02:17, Nomedor said: Θα περιμένω μερικά επεισόδια όπως είπα για βγάλω συμπέρασμα ακόμα και ας μην δω γκομενάκια να χαλβαδιασω. Και όσοι γουστάρετε ποιότητα και δεν σας έφτασε το 1ο επεισόδιο να πάτε στα δαχτυλίδια της δύναμης, τροχό της τύχης εε, του χρόνου ήθελα να πω για να ανεβει ακόμα λίγο η μπάρα. Σε εμάς αφήσετε να βλέπουμε breaking bad, mad men, Americans, Chernobyl, bojak, got(μέχρι s6),wire, sopranos,night manager, και φυσικά την 1 σεζόν του true detective. Εμένα μου έχει κολλήσει η σκηνή σεξ από το 1ο επεισόδιο Spoiler που η powerful lesbian like woman πονάει τον χαζό b-male και αυτός κάθεται και στο τέλος του κλέβει και την οδοντόβουρτσα και με μουσική και στιλ ότι αυτή είναι η σωστή και μόνη εκδοχή σεξ. Δύσκολα θα δω το 2ο μετά από αυτό, μου κάθισε πολύ στραβά τελικά το μήνυμα που σου πετάει στη μούρη... Ενώ στην αρχή όταν το είδα δε με χάλασε τόσο, τώρα που σκέφτομαι τί μου έμεινε στο επεισόδιο μου έμεινε αυτό και κανα 2 ακόμα σκηνικά που θέλουν να περάσουν μηνύματα και δυστυχώς καθόλου η υπόθεση και η πλοκή που αυτά έπρεπε να μου μείνουν... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από DeareN
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Οι τύποι πάνω από όλα γουστάρουν το χρήμα και κρίνοντας από Disney έχει καιρό πια που χάνουν χρήμα. Σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό το πανηγύρι και ελπίζω θα γυρίσουμε πίσω στο αρχικό λόγο που γίνονται σειρές και ταινίες, την διασκέδαση. 4
hocico0777 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said: Οι τύποι πάνω από όλα γουστάρουν το χρήμα και κρίνοντας από Disney έχει καιρό πια που χάνουν χρήμα. Σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό το πανηγύρι και ελπίζω θα γυρίσουμε πίσω στο αρχικό λόγο που γίνονται σειρές και ταινίες, την διασκέδαση. Με την ελπίδα θα μείνεις.Θα το λάβουν πλαγίως το χρήμα για να συνεχίσουν να προωθούν τη συγκεκριμένη ατζέντα. Ακόμη στην αρχή είμαστε, έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα