ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, AtiX είπε Γιατί πλέον δεν βλέπουμε μια σειρά αλλά βγάζουμε το wokόμετρο και με το παραμικρό ξεκινάμε το θάψιμο… Άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Από την γκλάβα μας τα βγάλαμε αυτά και είναι θεωρίες για ψεκ;
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Από την γκλάβα μας τα βγάλαμε αυτά και είναι θεωρίες για ψεκ; Πρόβλημα σας είναι από που τα βγάζετε… Έχετε κάνει σημαία μια-δυο σειρές και κολλάτε την ρετσινιά σε κάθε σήριαλ! Δεν υπάρχει θέμα που να μην μπει κάποιος και να γράψει την αποψάρα του για woke περιεχόμενο! καραμέλα το καταντήσατε… Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από AtiX 2
hurin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Όταν το woke message είναι ασύνδετο με την υπόθεση, παράταιρο με τους χαρακτήρες, χαλάει τη ροή και ροκανίζει σημαντικο χρόνο από τη σειρά/ταινία, ναι είμαι αντίθετος. 14
DeareN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 4 minutes ago, hurin said: Όταν το woke message είναι ασύνδετο με την υπόθεση, παράταιρο με τους χαρακτήρες, χαλάει τη ροή και ροκανίζει σημαντικο χρόνο από τη σειρά/ταινία, ναι είμαι αντίθετος. Ναι έχει πολύ woke στοιχείο η αλήθεια είναι, όπως τα έγραψε ένα παληκάρι πιο πάνω όλες οι γυναίκες σχεδόν lesbians μέχρι και οι μικρές και όλοι οι άνδρες τέρμα χαζοί και b-males αλλά κρατάω τα θετικά -ωραίο τοπίο και σκηνικά -πολύ κουλή και ενδιαφέρουσα υπόθεση -καλογυρισμένο και οι ηθοποιοί από το πάνω ράφι Άλλα 5 επεισόδια είναι, αναπόφευκτα πάει για σύγκριση με 5η σεζόν Fargo, προσωπικά το Fargo πολύ ανώτερο μου το έβγαλε από το 1ο επεισόδιο ότι είναι για κορυφή. Αυτό ακόμα έχει δρόμο... 3 hours ago, AtiX said: Πρόβλημα σας είναι από που τα βγάζετε… Έχετε κάνει σημαία μια-δυο σειρές και κολλάτε την ρετσινιά σε κάθε σήριαλ! Δεν υπάρχει θέμα που να μην μπει κάποιος και να γράψει την αποψάρα του για woke περιεχόμενο! καραμέλα το καταντήσατε… η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη έχει αρκετό, σου γράφω 5 τελευταίες σειρές που είδα που δεν είχαν καθόλου τέτοιο στοιχείο ή τουλάχιστον σε βαθμό που να σε παραξενέψει όπως Fargo, Slow Horses, The Boys, Silo, Reacher. Εκεί ούτε το σκέφτηκα αυτό το ονομαζόμενο woke εδώ μου το έβγαλε αρκετά, δε με ενόχλησε αλλά κάνει μπαμ από χιλιόμετρο ότι υπάρχει έντονα... 2
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, DeareN είπε Ναι έχει πολύ woke στοιχείο η αλήθεια είναι, όπως τα έγραψε ένα παληκάρι πιο πάνω όλες οι γυναίκες σχεδόν lesbians μέχρι και οι μικρές και όλοι οι άνδρες τέρμα χαζοί και b-males αλλά κρατάω τα θετικά -ωραίο τοπίο και σκηνικά -πολύ κουλή και ενδιαφέρουσα υπόθεση -καλογυρισμένο και οι ηθοποιοί από το πάνω ράφι Άλλα 5 επεισόδια είναι, αναπόφευκτα πάει για σύγκριση με 5η σεζόν Fargo, προσωπικά το Fargo πολύ ανώτερο μου το έβγαλε από το 1ο επεισόδιο ότι είναι για κορυφή. Αυτό ακόμα έχει δρόμο... η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη έχει αρκετό, σου γράφω 5 τελευταίες σειρές που είδα που δεν είχαν καθόλου τέτοιο στοιχείο ή τουλάχιστον σε βαθμό που να σε παραξενέψει όπως Fargo, Slow Horses, The Boys, Silo, Reacher. Εκεί ούτε το σκέφτηκα αυτό το ονομαζόμενο woke εδώ μου το έβγαλε αρκετά, δε με ενόχλησε αλλά κάνει μπαμ από χιλιόμετρο ότι υπάρχει έντονα... Όπως είπα και στην αρχή, ο καθένας μας μπορεί να έχει ένα wokόμετρο όπου με αυτό να αρχίσει να κρίνει κάθε σειρά… Εαν θελετε το πρώτο πράγμα που θα σκέφτεστε και το πρώτο πράγμα που θα γράφετε εδώ μέσα, να είναι για την woke agenda, δικαίωμα σας! Το ότι το γράφετε όμως δεν σημαίνει ότι και ισχύει δες πχ τι έγινε στο “Φόνισσα” και πόσο μα πόσο εκτέθηκαν κάποιοι που συμφώνησαν με μια κριτική που όχι απλά ήταν άκυρη, έγραφε και ψέματα σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν την είδε ή έστω είχε διαβάσει το βιβλίο… Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από AtiX 3
Arkin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Προτιμω να ξανα δω την πρωτη σεζον του true detective η οποια ειναι διαμαντι να θαυμασω και τις 2 κορασιδες της σεζον απο το να βλεπω καθε woke αηδια. Ειχαμε το netflix μετα το disney τωρα εχουμε και το HBO? Που παμε ωρε. Spoiler 5
DeareN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 58 minutes ago, AtiX said: Όπως είπα και στην αρχή, ο καθένας μας μπορεί να έχει ένα wokόμετρο όπου με αυτό να αρχίσει να κρίνει κάθε σειρά… Εαν θελετε το πρώτο πράγμα που θα σκέφτεστε και το πρώτο πράγμα που θα γράφετε εδώ μέσα, να είναι για την woke agenda, δικαίωμα σας! Το ότι το γράφετε όμως δεν σημαίνει ότι και ισχύει δες πχ τι έγινε στο “Φόνισσα” και πόσο μα πόσο εκτέθηκαν κάποιοι που συμφώνησαν με μια κριτική που όχι απλά ήταν άκυρη, έγραφε και ψέματα σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν την είδε ή έστω είχε διαβάσει το βιβλίο… Συμφωνώ και μαζί σου, πάμε εδώ τώρα στην 4η σεζόν True Detective και στο 1ο επεισόδιο. Δες το λίγο, χωρίς σποιλερ έχει 2 σκηνές σεξ μια τη δείχνει και την άλλη τη σχολιάζουν, δες το λίγο και πες μου αν θέλει να περάσει μήνυμα ή όχι.
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DeareN είπε Συμφωνώ και μαζί σου, πάμε εδώ τώρα στην 4η σεζόν True Detective και στο 1ο επεισόδιο. Δες το λίγο, χωρίς σποιλερ έχει 2 σκηνές σεξ μια τη δείχνει και την άλλη τη σχολιάζουν, δες το λίγο και πες μου αν θέλει να περάσει μήνυμα ή όχι. Πρώτη σεζόν, πρώτο ή δεύτερο επεισόδιο, υπάρχει σκηνή σεξ, δεν θυμάμαι κανέναν να το σχολιάζει, ίσως επειδή ήταν str8… Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από AtiX 2
DeareN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 2 minutes ago, AtiX said: Πρώτη σεζόν, πρώτο ή δεύτερο επεισόδιο, υπάρχει σκηνή σεξ, δεν θυμάμαι κανέναν να το σχολιάζει, ίσως επειδή ήταν str8… Str8 ή Gay έχει σειρές βλέπε Last of Us που ακόμα και το Gay το κάνουν τέλεια, εχει και σειρές όπως η 4η του True Detective που θέλει να περάσει μήνυμα Τόσο απλά 1
Arkin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Πρώτη σεζόν, πρώτο ή δεύτερο επεισόδιο, υπάρχει σκηνή σεξ, δεν θυμάμαι κανέναν να το σχολιάζει, ίσως επειδή ήταν str8… Τι να λεμε βρε παιδια. Και στο the wire ειχαν σκηνη σεξ με ανδρες με τον Ομαρ και εναν ακομα ειπε κανεις τιποτα? Σε ολες λιγο πολυ κατι θα βαλουν το θεμα ειναι πως το κανεις. Το forced στοιχειο ειναι αυτο που ενοχλει και ειναι απολυτως λογικο. Οτι ειπε ο DeareN οταν το κανεις σωστα κανεις δεν ειπε τιποτα οταν το επιβαλλεις τοτε λογικο να σε κρινουν για αυτο. 2
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, DeareN είπε Str8 ή Gay έχει σειρές βλέπε Last of Us που ακόμα και το Gay το κάνουν τέλεια, εχει και σειρές όπως η 4η του True Detective που θέλει να περάσει μήνυμα Τόσο απλά Μόλις τώρα, Arkin είπε Τι να λεμε βρε παιδια. Και στο the wire ειχαν σκηνη σεξ με ανδρες με τον Ομαρ και εναν ακομα ειπε κανεις τιποτα? Σε ολες λιγο πολυ κατι θα βαλουν το θεμα ειναι πως το κανεις. Το forced στοιχειο ειναι αυτο που ενοχλει και ειναι απολυτως λογικο. Οτι ειπε ο DeareN οταν το κανεις σωστα κανεις δεν ειπε τιποτα οταν το επιβαλλεις τοτε λογικο να σε κρινουν για αυτο. Μην μιλάτε για σειρές, σαν να μην συμμετείχατε στα thread τους… αυτό σαν φιλική συμβουλή, αν θέλετε την κρατάτε, αν θέλετε την πετάτε στον κάδο των αχρήστων… 🙂 1
DeareN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 28 minutes ago, AtiX said: Μην μιλάτε για σειρές, σαν να μην συμμετείχατε στα thread τους… αυτό σαν φιλική συμβουλή, αν θέλετε την κρατάτε, αν θέλετε την πετάτε στον κάδο των αχρήστων… 🙂 Επειδή μια χαρά συμμετέχω στο thread και σε αυτό και σε όλα, το έχω μεγάλη απορία πώς θα εξελιχθεί το συγκεκριμένο κιόλας
Sherlock_7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά συγγνώμη αν είμαι οφφ τοπικ αλλά δεν έχω βρει πουθενά ελληνικούς υπότιτλους. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από Sherlock_7
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 10 ώρες πριν, AtiX είπε Πρόβλημα σας είναι από που τα βγάζετε… Έχετε κάνει σημαία μια-δυο σειρές και κολλάτε την ρετσινιά σε κάθε σήριαλ! Δεν υπάρχει θέμα που να μην μπει κάποιος και να γράψει την αποψάρα του για woke περιεχόμενο! καραμέλα το καταντήσατε… Η ρετσινιά κολλάει σε αυτές που το αξίζουν. Δεν γίναμε τρελοί ούτε και ξεχάσαμε τι έβγαινε παλιότερα αλλά ούτε και είμαστε τυφλοί το τι βγαίνει από άλλους κινηματογράφους. Το ότι υπάρχει αντζέντα είναι ηλίου φαεινότερο, δεν είναι ούτε για ψεκ ούτε τίποτα. Πράγματα που συμβαίνουν σήμερα σαν να μην έγινε τίποτε πριν 10 χρόνια θα σε έβαζαν στην ίδια κατηγορία με τον Σώρρα αν έλεγες ότι θα συμβούν. Και ναι φυσικά και είναι καραμέλα διότι και αυτοί τα προβάλλουν έτσι αβίαστα και θέλουν να δείξουν συγκεκριμένα πράγματα. Θες να δεις κάτι σοβαρό επάνω στο θέμα; Τσέκαρε το Penny Dreadful. Ο τρόπος που το δείχνει είναι και μαεστρικός αλλά και δεν σε περνάει και βλάκα όπως και φυσικά δεν πετάει μπηχτές έτσι γιατί. Διότι είναι "νορμάλ" ιστορία και όχι μανιφέστο. Ειλικρινά δεν σε ενοχλεί; Να βλέπεις μια σειρά ή ταινία και να ξέρεις απευθείας το ποιόν του άλλου και τον ρόλο του και μόνο από το χρώμα του και την ιδεολογία του; Να ξέρεις από πριν ποιος θα κάνει τι και με ποια λογική το ακολούθησε; Να ξέρεις αμέσως ποιος είναι ο "καλός" και ο "κακός"; Να βλέπεις κανονική παντέντα για ολόκληρο το καστ σε ποια θέση ανήκει κάποιος; Μιλάς σοβαρά τώρα; 5
john1987 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, DeareN είπε Ναι έχει πολύ woke στοιχείο η αλήθεια είναι, όπως τα έγραψε ένα παληκάρι πιο πάνω όλες οι γυναίκες σχεδόν lesbians μέχρι και οι μικρές και όλοι οι άνδρες τέρμα χαζοί και b-males αλλά κρατάω τα θετικά -ωραίο τοπίο και σκηνικά -πολύ κουλή και ενδιαφέρουσα υπόθεση -καλογυρισμένο και οι ηθοποιοί από το πάνω ράφι Άλλα 5 επεισόδια είναι, αναπόφευκτα πάει για σύγκριση με 5η σεζόν Fargo, προσωπικά το Fargo πολύ ανώτερο μου το έβγαλε από το 1ο επεισόδιο ότι είναι για κορυφή. Αυτό ακόμα έχει δρόμο... η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη έχει αρκετό, σου γράφω 5 τελευταίες σειρές που είδα που δεν είχαν καθόλου τέτοιο στοιχείο ή τουλάχιστον σε βαθμό που να σε παραξενέψει όπως Fargo, Slow Horses, The Boys, Silo, Reacher. Εκεί ούτε το σκέφτηκα αυτό το ονομαζόμενο woke εδώ μου το έβγαλε αρκετά, δε με ενόχλησε αλλά κάνει μπαμ από χιλιόμετρο ότι υπάρχει έντονα... Μικρό off topic - εκοψα το Fargo στην 4η σαιζόν, αξίζει να δω 5η; Κι εγώ παιδιά δεν πολυαντεχω τη woke γεύση στις περισσότερες ταινίες/σειρες (όπως επισημάνθηκε δεν προκύπτει οργανικά από το σενάριο ή τους χαρακτήρες) αλλα απο το trailer νομίζω θα εχει αρκετά καλή ατμόσφαιρα η σαιζόν αυτή plus η Jodie Foster είναι πολύ μεγάλο όνομα για τηλεοπτική παραγωγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα