Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το trailer ήταν φοβερό. Ελπίζω μόνο να μην βγει μέσα στο καλοκαίρι γιατί με χαλάει έξω να έχει καύσωνα και στην οθόνη να βλέπω χιόνια 😊

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, liakinen είπε

Το trailer ήταν φοβερό. Ελπίζω μόνο να μην βγει μέσα στο καλοκαίρι γιατί με χαλάει έξω να έχει καύσωνα και στην οθόνη να βλέπω χιόνια 😊

Δεν υπάρχει επίσημο release date ακόμα αλλά διαβάζω πώς μάλλον πάει για τέλος '23-αρχές '24.

• Like 1
Δημοσ.

Και μόνο για την Φόστερ θα την δω! Η πρώτη σεζόν ήταν άπαιχτη, η δεύτερη πολύ καλή, την τρίτη δεν μπόρεσα να την τελειώσω. Την θεωρώ το θάψιμο της σειράς. Και ότι να λέτε και για τις ερμηνείες δεν είναι τυχαίο που μετά την δεύτερη είχαμε τρίτη σεζόν ενώ μετά την τρίτη η σειρά σχεδόν εξαφανίστηκε. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/4/2023 στις 1:55 ΜΜ, anax111 είπε

Και μόνο για την Φόστερ θα την δω! Η πρώτη σεζόν ήταν άπαιχτη, η δεύτερη πολύ καλή, την τρίτη δεν μπόρεσα να την τελειώσω. Την θεωρώ το θάψιμο της σειράς. Και ότι να λέτε και για τις ερμηνείες δεν είναι τυχαίο που μετά την δεύτερη είχαμε τρίτη σεζόν ενώ μετά την τρίτη η σειρά σχεδόν εξαφανίστηκε. 

Αυτό ακριβώς και εγώ. Πρώτη σεζόν απλά μαεστρία σκέτη, δεύτερη σεζόν δεν έκανε εντύπωση μετά την πρώτη αλλά την θεωρώ πολύ καλή πάρα αυτά, τρίτη σεζόν πολύ δυνατές ερμηνείες αλλά βαρετή ιστορία που και ήταν το μεγάλο μελανό σημείο. Θα μπορούσε να είναι τουλάχιστον ισάξια με την δεύτερη με μια πολύ πιο σοβαρή ιστορία. 

Το τρέιλερ αυτής της τέταρτης δείχνει δυνατό. Σίγουρα θα την τιμήσω. 

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
13 hours ago, Psycho_Warhead said:

Standalone θα είναι ή συνέχεια κάποιας season ; Απ' ότι θυμάμαι η κάθε season του είναι με ξεχωριστούς ηθοποιούς.

Δεν είναι συνέχεια. Μπορείς να τη δεις και έτσι.

Δημοσ.
Στις 15/4/2023 στις 3:55 ΜΜ, anax111 είπε

H δευτερη πολυ καλη??? μαλλον κατι αλλο ειδες και τα μπερδεψες

Η δευτερη σεζον δε βλεπεται ουτε με βασανιστηρια !!!

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, erasmys είπε

H δευτερη πολυ καλη??? μαλλον κατι αλλο ειδες και τα μπερδεψες

Η δευτερη σεζον δε βλεπεται ουτε με βασανιστηρια !!!

Σαφώς και περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα. Σε άλλον αρέσει σε άλλους όχι. Εγώ την δεύτερη την είδα με ευχαρίστηση παρά το ότι δεν ήταν τόσο καλή σαν την πρώτη. Την τρίτη ούτε δύο επεισόδια δεν μπόρεσα να δω. Και όπως γράφω και στο πρώτο μου post μετά την δεύτερη είχαμε τρίτη ενώ μετά την τρίτη...οπότε αυτό κάτι λέει. 

• Like 1
Δημοσ.

Οι 2 λογοι για να δεις δευτερη σεζον του True Detective. Απο εκει και περα σαν την πρωτη η οποια και αυτη ανεβαζει τρελα το hype στα πρωτα επεισοδια και καπως το χανει στο τελος καμια. Ελπιζουμε σε κατι καλυτερο στη δευτερη. 

Τα ιδια και στο fargo. Ποιοτικη οσο δεν παει η πρωτη με τις υπολοιπες 3 ετσι και ετσι. Καλες σεζον ολες τους απλα οταν βαζεις παρα πολυ υψηλα το hype στις πρωτες σεζον και πεσεις μετα κακοφαινεται και ας ειναι καλες και εκεινες οι σεζον.

Spoiler

c85015a4984b45f8f79e3cb3b79f4c20.jpg

Spoiler

kelly-reilly-46-v0-0knabix2uvjb1.jpg?aut

• Like 6
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 4/10/2023 στις 12:21 ΠΜ, anax111 είπε

Σαφώς και περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα. Σε άλλον αρέσει σε άλλους όχι. Εγώ την δεύτερη την είδα με ευχαρίστηση παρά το ότι δεν ήταν τόσο καλή σαν την πρώτη. Την τρίτη ούτε δύο επεισόδια δεν μπόρεσα να δω. Και όπως γράφω και στο πρώτο μου post μετά την δεύτερη είχαμε τρίτη ενώ μετά την τρίτη...οπότε αυτό κάτι λέει. 

συμφωνουμε απολυτα και για τη 2η και για την 3η. επισης πολυ ωραια μουσικη στη season 2. το My Least Favorite Life πολυ αγαπημενο.

Δημοσ.
On 04/10/2023 at 00:42, Arkin said:

Οι 2 λογοι για να δεις δευτερη σεζον του True Detective.

ειδικα με τον δεύτερο λόγο έχω θέμα εδώ και πολλά χρόνια............

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να μην είναι woke η νέα σεζόν αλλά να εστιάσει εκεί που πρέπει. Δεν περιμένω να αγγίξει την 1η σεζόν, αλλά έστω να έχει παρόμοια ατμόσφαιρα. Η Jodie Foster ηθοποιάρα και δεν απογοητεύει ποτέ, την άλλη στο trailer δεν την ξέρω. Παίζει επίσης και ο John Hawkes ο οποίος είναι πολύ καλός ηθοποιός, ελπίζω μόνο να μην τον έβαλαν για ξεκάρφωμα σε ρόλο κομπάρσου απλά για να μην έχουν μόνο female cast. Μακάρι να βγει καλή.

Σχετικά με την Kelly Reilly που αναφέρθηκε παραπάνω

Spoiler

είναι δυνατή milfara και έχει κάμποσες topeless σκηνές σε ταινίες που φλασάρει τα πεπόνια της. 😋

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...