Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xavier είπε

το κριμα ειναι οτι οι επομενες πανε κατηφορικα...

Διαφωνω, η 2η ηταν κακη αλλα η 3η μου αρεσε παρα πολυ, καμια σχεση με τη 2η. Βεβαια ρολο επαιξε και ο αγαπημενος μου Mahershala. Σιγουρα δε φτανει την 1η αλλα και παλι μου αρεσε πολυ ειδικα το τελος με τα timelines

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

Διαφωνω, η 2η ηταν κακη αλλα η 3η μου αρεσε παρα πολυ, καμια σχεση με τη 2η. Βεβαια ρολο επαιξε και ο αγαπημενος μου Mahershala. Σιγουρα δε φτανει την 1η αλλα και παλι μου αρεσε πολυ ειδικα το τελος με τα timelines

στη 2η σεζον τουλαχιστον ανακαλυψα τη lera lynn, η 3η δεν μου αρεσε καθολου...παντως ισως να ηταν και αυτο που λες εσυ και απλα εγω αντιθετα να συμπαθω περισοτερο το καστ της 2ης σεζον...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xavier είπε

στη 2η σεζον τουλαχιστον ανακαλυψα τη lera lynn, η 3η δεν μου αρεσε καθολου...παντως ισως να ηταν και αυτο που λες εσυ και απλα εγω αντιθετα να συμπαθω περισοτερο το καστ της 2ης σεζον...

Ειχε καλο καστ η 2η, και ο Vince Vaughn μου αρεσει αν και παιζει πολυ σε κωμωδιες. Ο Μahershala για μενα ειναι αλλη κλαση ομως και τον εχω τρομερη αδυναμια απο το House of Cards και υστερα, απογειωθηκε εκει για μενα

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shyn είπε

Μηπως γνωριζουμε καμια σειρα που ειναι παρομοια με την 1η σεζον? Ακουσα καλα πραγματα για το The Killing. 

Είναι ωραίο το The Killing. Δεν είναι True Detective αλλά είναι πολύ αξιόλογο και με ωραίους χαρακτήρες.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Είναι ωραίο το The Killing. Δεν είναι True Detective αλλά είναι πολύ αξιόλογο και με ωραίους χαρακτήρες.

οι ευκολες προτασεις ειναι το hannibal ή το justified...Αν θες να ρισκαρεις λιγο παραπανω με πιο παραξενιες, θα έλεγα το carnivale...

• Like 3
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την είδα και την τρίτη εν τέλη. Δυστυχώς την βρήκα βαρετή. Με εξαίρεση ορισμένα σκηνικά και κάποια ωραία πάρε δώσε δεν είχε το βάρος των δυο προηγούμενων σεζόν. Οπως πάντα το casting είναι on point όμως η ιστορία δεν βοηθάει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αρέσει σε κάποιους πολύ όμως εμένα δεν με βοήθησε να βρω ενδιαφέρον. Είχα διαβάσει ότι παρόλο που δεν ήταν τόσο καλή όσο η πρώτη ήταν σαφέστατα καλύτερη από την δεύτερη. Διαφωνώ οριζόντια, κάθετα, εντός εκτός και επί τα αυτά. Η δεύτερη παρά τα προβλήματα της καταφέρνει να δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και εξαιρετικά δυναμικό cast με μεγάλη δυναμική μεταξύ τους. 

Δεν θα βάλω βαθμολογία στην συγκεκριμένη γιατί θα είναι άδικο. Δεν βρήκα πρόβλημα τεχνικά, απλά είναι βαρετή για τα γούστα μου και αυτό προσωπικά δεν χρίζει βαθμολογίας. Απλά προσπερνάω. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Da fvck?! Αν και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός η Foster, η νέα σεζόν προβλέπω να πάει άπατη. Την αριστερή φίλτατη δεν την ξέρω, συν ότι ο og δημιουργός δεν θα συμμετέχει εδώ. Το woke στοιχείο θα είναι έντονο, εξού και το female cast. Προβλέπω να είναι power couple οι 2 τους. 😄

Την 1η σεζόν δεν την αγγίζει τίποτα, ήταν μαγευτική. Αλλά εκεί, να το ξεζουμίσουν.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δεύτερη πολύ μέτρια. Η τρίτη καλούτσικη, αλλά τις ξεχνάς. Τις είδα μόνο από περιέργεια. Μόνο η 1η αξίζει, ήταν κορυφή. Τρομερή σκηνή με Matthew Mcconaughey και Woody Harrelson :

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Για μένα τελείωσε στην πρώτη σεζόν και δεν είδα άλλη. Ευτυχώς για μένα... 

Καλά η πρώτη δεν υπάρχει, η δεύτερη βλέπετε μια φορα, έχει αρκετά καλους χαρακτήρες, απλά το story είναι σαφώς κατώτερο. Την τρίτη ούτε καν θυμάμαι άμα την έχω δει. :P Anyways χωρίς Pizzolatto δεν ξέρω ποσο με ενδιαφέρει η καινούργια.

Δημοσ.
Στις 8/8/2022 στις 6:13 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καλά η πρώτη δεν υπάρχει, η δεύτερη βλέπετε μια φορα, έχει αρκετά καλους χαρακτήρες, απλά το story είναι σαφώς κατώτερο. Την τρίτη ούτε καν θυμάμαι άμα την έχω δει. :P Anyways χωρίς Pizzolatto δεν ξέρω ποσο με ενδιαφέρει η καινούργια.

Η 3η με Mahershala Ali πολύ δυνατή, τσεκαρέ τη!

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, yanis13 said:

Η 3η με Mahershala Ali πολύ δυνατή, τσεκαρέ τη!

Κι η 2η καλή είναι, το πρόβλημα είναι ότι η 1η ήταν τόσο καλή που τις έπνιξε.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλυτερη ηταν η τριτη απο την δευτερη σεζον. Η πρωτη ειδικα στα πρωτα επεισοδια ηταν επος στο τελος ισως περιμεναμε κατι διαφορετικο οι περισσοτεροι δεν ειναι ανταξιο 100% με αυτο που ειδαμε στα πρωτα επεισοδια. 

• Like 4
Δημοσ.

Τις είδα και τις τρεις πρόσφατα άλλη μια φορά. 

Πρώτη σεζόν άνετα 10/10, με τόνο άμα λάχει. 

Δεύτερη 8/10, πάρα πολύ καλή αν και πίσω από την πρώτη. 

Τρίτη 7/10, αν βελτίωνε την ιστορία θα ήταν για παραπάνω. 

Η τέταρτη βλέπω ότι ήδη έχουνε πάρει τον "κακό" δρόμο. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...