speedy23 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 O Ντορφ εκλεψε την παρασταση. Μ'αρεσε οπως τελειωσε. Ηταν καλη ιστορια και οι ερμηνειες ηταν δυνατες. Τι πιστευετε; Οτι οταν μιλαγε στην Julie στο τελος, το καταλαβε οτι ηταν αυτη αλλα ειδε οτι δεν ηθελε να βρεθει και ηταν ευτυχισμενη με τη ζωη της αρα την αφησε και μετα ο Hays ξεχασε; Ή οτι ηταν η ειρωνεια η ιδια δηλαδη να ψαχνει τοσα χρονια γι'αυτην αλλα οταν τη βρηκε δεν το καταλαβε;
liakinen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 43 λεπτά πριν, speedy23 είπε O Ντορφ εκλεψε την παρασταση. Μ'αρεσε οπως τελειωσε. Ηταν καλη ιστορια και οι ερμηνειες ηταν δυνατες. Τι πιστευετε; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οτι οταν μιλαγε στην Julie στο τελος, το καταλαβε οτι ηταν αυτη αλλα ειδε οτι δεν ηθελε να βρεθει και ηταν ευτυχισμενη με τη ζωη της αρα την αφησε και μετα ο Hays ξεχασε; Ή οτι ηταν η ειρωνεια η ιδια δηλαδη να ψαχνει τοσα χρονια γι'αυτην αλλα οταν τη βρηκε δεν το καταλαβε; Spoiler Ε μάλλον το δεύτερο. Φάνηκε ότι έπαθε πάλι "κρίση" μέσα στο αυτοκίνητο όταν έφτασε στο σπίτι της και σε πανικό πήρε και τηλέφωνο τον γιό του. 1
paiktaras69 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, speedy23 είπε O Ντορφ εκλεψε την παρασταση. Μ'αρεσε οπως τελειωσε. Ηταν καλη ιστορια και οι ερμηνειες ηταν δυνατες. Τι πιστευετε; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οτι οταν μιλαγε στην Julie στο τελος, το καταλαβε οτι ηταν αυτη αλλα ειδε οτι δεν ηθελε να βρεθει και ηταν ευτυχισμενη με τη ζωη της αρα την αφησε και μετα ο Hays ξεχασε; Ή οτι ηταν η ειρωνεια η ιδια δηλαδη να ψαχνει τοσα χρονια γι'αυτην αλλα οταν τη βρηκε δεν το καταλαβε; νομίζω ότι και τα δύο σενάρια παίζουν, αυτό ήθελε να πετύχει ο δημιουργός, το διφορούμενο .
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Οκ.Είδα και το τελευταίο επεισόδιο.OMG.Απίστευτη παπάρα τελικά.Στην αρχή μου φάνηκε ωραία λόγω αισθητικής και ηθοποιών αλλά ξενέρωσα.Δεν γίνεται τίποτα απολύτως καθόλη τη διάρκεια,δεν ξέρεις ποιος το έκανε,δεν προχωράει η έρευνα για τον θεατή και πάνε στο τέλος βρίσκουν τον άλλον τους λέει τα πάντα και έζησαν όλοι ευτυχισμένοι στο στρουμφοχωριό.Πιο τεμπέλικο σενάριο δεν παίζει.Τόσα λεφτά δώσανε για να σου πουν όλη την ιστορία στο τελευταίο επεισόδιο και στα προηγούμενα να είσαι του στυλ "τι θα γίνει ρε μαλάκες θα βγείτε να ψάξετε για την υπόθεση?".Χώσανε τα flashbacks για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους να δημιουργήσουν μια ιστορία της προκοπής που θα θες να δεις τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο και τελικά βλέπεις το επόμενο επεισόδιο του στυλ "για να δούμε θα γίνει τίποτα σε αυτό ή να βάλω να παίζει από δίπλα youtube με funny videos".
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Την τελειωσα και εγω μεσα σε 3-4 μερες. Στα θετικα οι πρωταγωνιστες, πραγματικα τρομεροι. Ο Marheshala ηταν επικος και λιγο πανω απ ολους, τον συμπαθω παρα πολυ τον συγκεκριμενο και τον θεωρω ηθοποιαρα, κατι που με δικαιωσε. Η μουσικη πολυ καλη, η φωτογραφια μου αρεσε και τα σκηνικα. Το μεγαλο αρνητικο ηταν οτι το σεναριο ηταν λιγο οτι να ναι. Ειχε κατι τρυπαρες και το τελος δε μου αρεσε καθολου.
Nomedor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ολοκλήρωσα κι εγώ την 3η σεζόν. Από σκηνοθεσία καλή αλλά από υπόθεση λίγη. Άμα είχε καλύτερη ιστορία θα την απογειώνε ο τρόπος που είναι γυρισμένη αλλά δυστυχώς δεν με κάλυψε το τέλος της. Χάθηκε μια καλή ευκαιρία πιστεύω. Spoiler Μου άρεσε κατά τα άλλα η προ τελευταία σκηνή, ο τρόπος δηλαδή που έσμιξε με την γυναίκα του. Αυτό ήταν δηλαδή το προσωπικό happy ending της ζωής του πρωταγωνιστή, λίγο πριν χαθεί στην ζούγκλα της ασθένειάς του. Εκτός και αν πέθανε σε αυτή τη σκηνή ή απλά χάθηκε τελείως, δεν ξέρω. Αλλά ρε γαμωτο όλη η σεζον για μια υπόθεση που τελικά "λύθηκε" μόνη της και απλα ο πρωταγωνιστής την διαλεύκανε νομίζω ότι πάει πολύ.
speedy23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Κατα 90% αυτο που λες στο σποιλερ για την τελευταια σκηνη ειναι αυτο που ηθελε να περασει. Απλα γυρναω σ'αυτο που αναφερθηκε και πιο πανω, δηλαδη το πως ειναι ανοιχτο για παραπανω απο μια ερμηνευσεις. Στη συγκεκριμενη περιπτωση το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν Spoiler Μιας και ηταν tracker στο Βιετναμ, ηταν μεταφορα για το οτι εκανε τη δουλεια του και στην πολιτικη ζωη i.e. βρηκε την κοπελα. Με οποιο τροπο και να την βρηκε.
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Την τελειωσα χτες και εγω ,ειδα μαζεμενα το 7 και το 8 . Mου αρεσε πολυ το τελος αν και θα προτιμουσα την απαισιοδοξη εκδοχη καθως δειχνει ρεαλιστικοτερη .Ειναι με διαφορα η καλυτερη σεζον και αν δεν υπηρχε το σκουπιδι (για το επιπεδο της σειρας ) η δευτερη σεζον θα μιλαγαμε για μια σειρα που ανηκει στο top 5 ολων των εποχων . Eξαιρετικες οι ερμηνειες των Μahershala kai Dorff. 1
john1987 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Πολύ κακό το κλείσιμο της σειράς. Καμία έμπνευση και πήγε περίπατο η σκοτεινή ατμόσφαιρα που έχτισαν στα πρώτα επεισόδια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Well...με την καμια δεν φτάνει την πρώτη όσο και να προσπαθούν. Δεν ήταν κακή αλλα θα την βάλω τελευταία. Βασικά μερικές σειρές είναι για μια μονο season και προσωπικά μου φαίνεται ότι την πρώτη season την έγραφε χρονια και μετά την επιτυχία της ξεκίνησε το milking με σενάρια του μηνα. Δεν νομίζω ότι θα την ξανά δω ποτε ενώ την πρώτη την έχω δει 3 φορες από τότε που βγήκε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Εγω δεν θα την συγκρινω με τις προηγουμενες σαιζον αλλα με οτι υπολοιπο κυκλοφορησε φετος...........ΟΑΣΗ!!!
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Just for the record, ακομα και η 1η που ειναι σε σχεση με τις αλλες 2 εξαιρετικη, ψιλοτσαπατσουλικο κλεισιμο ειχε
Alastor192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ειμαι στο 4ο επεισοδιο, γενικα μ'αρεσει η 3η σεζον,απλα νομιζω οτι κινειται πιο αργαααα απο ολες τις προηγουμενες και επισης εχει κουρασει λιγο η φαση με τα 3 timelines. Επισης,καλες οι Daddario και Monnaghan απο πρωτη σεζον,αλλα αυτη η Carmen Ejogo ειναι τερμα αισθησιακη. Η πιο hot ηθοποιος απτις 3 σεζον για μενα
Arkin Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Alastor192 είπε Ειμαι στο 4ο επεισοδιο, γενικα μ'αρεσει η 3η σεζον,απλα νομιζω οτι κινειται πιο αργαααα απο ολες τις προηγουμενες και επισης εχει κουρασει λιγο η φαση με τα 3 timelines. Επισης,καλες οι Daddario και Monnaghan απο πρωτη σεζον,αλλα αυτη η Carmen Ejogo ειναι τερμα αισθησιακη. Η πιο hot ηθοποιος απτις 3 σεζον για μενα Και την ειχα ξεχασει αυτη τη σεζον. Ωραιος
Alastor192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Τελειωσα την τριτη σεζον πριν λιγο. Δυστυχως δεν εχω να πω και πολυ καλα πραματα,περαν απτην φοβερη ηθοποια του κεντρικου καστ. Τα επεισοδια κινουνταν παρα πολυ αργαααα,η υποθεση δεν προχωρουσε σχεδον ποτε και ενω περιμενα οτι θα παρει μπρος απτα μεσα προς το τελος,μιλαμε για μηδενικο payoff στην αποκαλυψη,που εγινε μεσα σε 3 λεπτα,.....Καποιες σκηνες απο τις ζωες των πρωταγωνιστων τελικα ηταν απλα για να ειναι,η πλοκη μετρια επισης Γενικα μπορω να πω πως ειναι η χειροτερη σεζον απτις 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα