bluesattack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Καλο το 7 , μαζεψε ολο το προηγουμενο σκορποχωρι. Αλλα αν εχεις δει την πρωτη σεζον ψιλοβαριεσαι.Σαν να βλεπεις αξιοπρεπες ριμεικ ταινιας .Μονο που εχεις ξεφυγει απο το αυθεντικη ρεντνεκ μουργα του νοτου και εχεις μεταφερθει στα προαστια
paiktaras69 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, bluesattack είπε Καλο το 7 , μαζεψε ολο το προηγουμενο σκορποχωρι. Αλλα αν εχεις δει την πρωτη σεζον ψιλοβαριεσαι.Σαν να βλεπεις αξιοπρεπες ριμεικ ταινιας .Μονο που εχεις ξεφυγει απο το αυθεντικη ρεντνεκ μουργα του νοτου και εχεις μεταφερθει στα προαστια εχω πολλές αντιρρήσεις......κανένα σκορποχώρι δεν υπήρξε σε όλη την σεζόν, αντιθέτως αναπτύσσεται μία χαρά και δομημένα σωστά η ιστορία κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον , σε αντίθεση με άλλες σειρές (dark - westworld κλπ) που ΄΄πηδάνε΄΄ σε διαφορετικές εποχές και στο τέλος δεν μπορείς να ακολουθήσεις το τι θέλει να δείξει ο ΄΄ποιητής΄΄
bluesattack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκορποχωρι για τα μετρα μιας αστυνομικης σειρας.Ενταξει του αρεσει του συγγραφεα , στοιχεια δωθε και κειθε, που να δενουν προς το τελος της σειρας , αφηνοντας υπονοουμενα για συγκαλυψεις και ευρυτερες συνομωσιες .Στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο αυτο το θεμα, εξαλλου ΚΑΙ αυτο εκτιμησαμε στην πρωτη σεζον.Το προβλημα ειναι οτι αντιγραφει και το στυλ αλλα και την υποθεση πανω κατω της πρωτης σεζον.Και με λιγοτερους μουρατους πρωταγωνιστες . Τωρα αν πιασουμε το dark, να πιασουμε και το legion Πχ .Για ποιο λογο ανταλλασαν μηνυματα τα παιδια, μεσα απο την τρυπα της ντουλαπας ? Εξηγηθηκε ? Τριχες 😆 Αλλα λειτουργει προφανως , γιατι δημιουργουνται υπονοιες , ο θεατης κανει υποθεσεις που εξαπτουν την φαντασια του.Σαν τον yellow king 😃 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack 1
speedy23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Ειναι καλη η σεζον αλλα αποδεικνυει οτι ο Pizzolatto ειναι one trick pony. 1
tonypapadovic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, bluesattack είπε Σκορποχωρι για τα μετρα μιας αστυνομικης σειρας.Ενταξει του αρεσει του συγγραφεα , στοιχεια δωθε και κειθε, που να δενουν προς το τελος της σειρας , αφηνοντας υπονοουμενα για συγκαλυψεις και ευρυτερες συνομωσιες .Στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο αυτο το θεμα, εξαλλου ΚΑΙ αυτο εκτιμησαμε στην πρωτη σεζον.Το προβλημα ειναι οτι αντιγραφει και το στυλ αλλα και την υποθεση πανω κατω της πρωτης σεζον.Και με λιγοτερους μουρατους πρωταγωνιστες . Τωρα αν πιασουμε το dark, να πιασουμε και το legion Πχ .Για ποιο λογο ανταλλασαν μηνυματα τα παιδια, μεσα απο την τρυπα της ντουλαπας ? Εξηγηθηκε ? Τριχες 😆 Αλλα λειτουργει προφανως , γιατι δημιουργουνται υπονοιες , ο θεατης κανει υποθεσεις που εξαπτουν την φαντασια του.Σαν τον yellow king 😃 Καλά δεν χρειάζεται να εξηγήσει κάτι σε αυτό κατ' εμέ, παιδικά παιχνίδια για οποιονδήποτε λόγο κάτω από πιθανώς δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι, κλάιν
bluesattack Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Nαι αλλα ο πονηρουλης ο pizzalatte εστησε ολοκληρο επεισοδιο, οπου ο θεατης αναρωτιοταν ποιος κοιταζε τα παιδια απο την ντουλαπα Δεν ξερω για το τελυταιο επεισοδιο , αλλα θα μπορουσε να βαλει μια βαρβατη ανατροπη , γεματη κυνισμο .Πχ ο ενας αστυνομικος να ειναι μεσα στο κυκλωμα και να τον τρωει λαχανο τον αλλο στο τελος. Συνταξιουχοι τωρα , με τους προσωπικους δαιμονες και ετσι.Ενω ο Rust τουλαχιστον ηταν ενας γαματος αποστασιοποιημενος κυνικος , το λεει και το ονομα του σκουριασμενος Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack 1
najinblue3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2019 στις 8:03 ΠΜ, Fotis13 είπε Ειδα τα 2 πρωτα ,η σειρα δειχνει να να μπαινει στις σωστες ραγες ,φοβερες ερμηνειες ,εντονο σπασπενς . Μολις τελειωσα και εγω το 2ο, πολυ το αργησα. Επικουρα ο Cottonmouth, ολη η σειρα μονος του Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από najinblue3 1
bluesattack Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Της δινω εξτρα ποντους λογω του τελους.Ηταν πιο..ασυνηθιστο απο οτι περιμενα .Η μπορει και πιο..συνηθισμενο Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack
paiktaras69 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 73' το τελευταίο επεισόδιο, ξεκινάω την προβολή σε λίγα λεπτά, stay tuned 😀 edit Ολοκληρώθηκε εξαιρετικά η σειρά, το τέλος όπως το περίμενα, σε δύο δόσεις και η 2η δόση αρκετά έξυπνη σκηνοθετικά 😉 Πάμε για άλλα !!! Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από paiktaras69
totalius Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιμενα κατι παραπανω για το τελος .Λιγο περισοτερη ενταση . Ομως γενικα η σειρα κυλησε νερακι κ ηταν απο τις λιγες σειρες τελευταια που περιμενα ποτε θα βγει το επομενο επεισοδιο . Ελπιζω να συνεχισει . Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από totalius
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Απο πλευράς "ιστορίας" την θεωρώ χειρότερη από την 2η season πάντως...
moysatos79 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Τελειωσα και εγω την σειρα..Δε λεω,σαν ιστορια ηταν καλη και δεν αφηνε πολλα κενα,οπως επισης και οι ερμηνειες. Η ενσταση μου ειναι οτι σκηνοθετικα στο τελευταιο επεισοδιο σου καλλιεργει την εντυπωση οτι θα συμβει μια μεγαλη ανατροπη,ισως οτι θα θυμηθει καποιος καποια παλια λεπτομερεια,οτι ξερω εγω θα ειχαν πιασει το δολοφονο και θα τον ειχαν αφησει ελευθερο,,οτι τελος παντων θα γινει κατι που θα μας αφησει με το στομα ανοιχτο.....αλλα μπα. Ειναι απο εκεινες τις ταινιες/σειρες που βλεπεις τους τιτλους τελους και δεν θελεις να πιστεψεις οτι τελειωσε ετσι. 1
liakinen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Τέλος και από μένα σήμερα και απλά μπράβο τους. Η καλύτερη σαιζόν, άριστες ερμηνείες, μυστήριο χωρίς να ξεφεύγει σε υπερφυσικές θεωρίες, εξαιρετικό φινάλε. Είναι ολοκληρωμένη σαιζόν σε σχέση με την πρώτη που στο φινάλε έμπλεξε τα μπούτια της και δεν συγκρίνεται με την δεύτερη που απλά δεν είχε story και έβγαλαν ποντάροντας στην επιτυχία της πρώτης και σε κάποια ονόματα του star system του Χόλιγουντ. P. S1 Για τον μαχερσάλα δεν έχω λόγια. P. S2 πολύ καλός και ο Ντορφ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα είναι και ένα reboot στην καριέρα του. 3
alustop Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, moysatos79 είπε Τελειωσα και εγω την σειρα..Δε λεω,σαν ιστορια ηταν καλη και δεν αφηνε πολλα κενα,οπως επισης και οι ερμηνειες. Η ενσταση μου ειναι οτι σκηνοθετικα στο τελευταιο επεισοδιο σου καλλιεργει την εντυπωση οτι θα συμβει μια μεγαλη ανατροπη,ισως οτι θα θυμηθει καποιος καποια παλια λεπτομερεια,οτι ξερω εγω θα ειχαν πιασει το δολοφονο και θα τον ειχαν αφησει ελευθερο,,οτι τελος παντων θα γινει κατι που θα μας αφησει με το στομα ανοιχτο.....αλλα μπα. Ειναι απο εκεινες τις ταινιες/σειρες που βλεπεις τους τιτλους τελους και δεν θελεις να πιστεψεις οτι τελειωσε ετσι. Κανένα spoiler θα ήταν χρήσιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα