Vangelis_D9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε ιπποποταμος ? Ιππόψη πως ο Υποπόταμος είναι φανταστικό ζώο.
paiktaras69 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Vangelis_D9 είπε Ιππόψη πως ο Υποπόταμος είναι φανταστικό ζώο. ιππονοείς κάτι με το παραπάνω ? Εχεις βάσιμες ιπποψίες για κάτι ?????
Vangelis_D9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε ιππονοείς κάτι με το παραπάνω ? Εχεις βάσιμες ιπποψίες για κάτι ????? Ε δεν μπορώ να σου βάλω και την ιππογραφή μου αλλά η ιππόνοια μου ότι δεν πρέπει να είμαστε ιπποτιμητικοί ανάμεσα σε παράξενα φαινόμενα σαν την ίπποπτη καθυστέρηση των αναφερόμενων ιπποτίτλων. Παίζεται και μια άλφα ιππόσταση.
paiktaras69 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Vangelis_D9 είπε Ε δεν μπορώ να σου βάλω και την ιππογραφή μου αλλά η ιππόνοια μου ότι δεν πρέπει να είμαστε ιπποτιμητικοί ανάμεσα σε παράξενα φαινόμενα σαν την ίπποπτη καθυστέρηση των αναφερόμενων ιπποτίτλων. Παίζεται και μια άλφα ιππόσταση. ΄τώρα σοβαρά.......για να μην θεωρείς ύποπτες τις κινήσεις οποιουδήποτε χομπίστα ή μη ασχολείται με τον υποτιτλισμό αυτής αλλά και άλλων σειρών , πληρώνεις μία συνδρομή στην νόβα και είσαι άρχοντας ! Τα πράγματα είναι απλά φίλε μου
Vangelis_D9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε ΄τώρα σοβαρά.......για να μην θεωρείς ύποπτες τις κινήσεις οποιουδήποτε χομπίστα ή μη ασχολείται με τον υποτιτλισμό αυτής αλλά και άλλων σειρών , πληρώνεις μία συνδρομή στην νόβα και είσαι άρχοντας ! Τα πράγματα είναι απλά φίλε μου Έχεις δίκιο αλλά καλομαθαίνοντας με το νέτφλιξ, η "συνδρομή" στη νόβα σε σχέση με προσφερόμενο περιεχόμενο είναι αρκετά εως πολύ χαώδης προς τα κάτω αν προσμετρήσεις και τις ανταγωνιστικές ημεδαπές υπηρεσίες, πάντα προς τα κάτω. Γι αυτό κατανοώ τους προηγούμενους φίλους που απορούν με την ασυνέπεια, κάτι ανάλογο που γίνεται φέτος πχ και με το How to Get Away with Murder και το Elementary που έχουν πιστό κοινό. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Vangelis_D9
paiktaras69 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Έχεις δίκιο αλλά καλομαθαίνοντας με το νέτφλιξ, η "συνδρομή" στη νόβα σε σχέση με προσφερόμενο περιεχόμενο είναι αρκετά εως πολύ χαώδης προς τα κάτω αν προσμετρήσεις και τις ανταγωνιστικές ημεδαπές υπηρεσίες, πάντα προς τα κάτω. Γι αυτό κατανοώ τους προηγούμενους φίλους που απορούν με την ασυνέπεια, κάτι ανάλογο που γίνεται φέτος πχ και με το How to Get Away with Murder και το Elementary που έχουν πιστό κοινό. ασυνέπεια θα υπήρχε αν τα δικαιώματα τα είχε το netflix ή κάποια άλλη συνδρομητική υπηρεσία και ενώ παιζόταν στο αμέρικα στις 10 του μήνα στην Ελλάδα το υποτίτλιζαν και το παρουσίαζαν όποτε γούσταραν οι επίσημοι ΄΄διανομείς΄΄. Αυτή την στιγμή λοιπόν κάνουμε υπομονή και επαφιόμαστε στην καλή διάθεση των ανθρώπων που βασικά ασχολούνται από χόμπι με το αντικείμενο, δεν μπορούμε να τους προσάπτουμε υποψίες, δόλο και σκοτεινά κυκλώματα 1
Vangelis_D9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, paiktaras69 είπε ασυνέπεια θα υπήρχε αν τα δικαιώματα τα είχε το netflix ή κάποια άλλη συνδρομητική υπηρεσία και ενώ παιζόταν στο αμέρικα στις 10 του μήνα στην Ελλάδα το υποτίτλιζαν και το παρουσίαζαν όποτε γούσταραν οι επίσημοι ΄΄διανομείς΄΄. Αυτή την στιγμή λοιπόν κάνουμε υπομονή και επαφιόμαστε στην καλή διάθεση των ανθρώπων που βασικά ασχολούνται από χόμπι με το αντικείμενο, δεν μπορούμε να τους προσάπτουμε υποψίες, δόλο και σκοτεινά κυκλώματα Κοίτα είναι εμφανής η "αραίωση" των ιπποτιτλιστών από πέρσι που έβαλε αγγελία το νέτφλιξ για μεταφράσεις με καλό μισθό κλπ. Η πορεία από κει και πέρα είναι εμφανής συν τις γνωστές διενέξεις που υπήρξαν που μαντεύουμε αρκετά από πίσω. Κατανοητά όλα αυτά και είναι της υπομονής τι κάνουν τώρα από νέο αίμα κλπ. Και είναι η σειρά πανάθεμάτη δύσκολη με τα βλάχικα αμερικανικά.
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δυνατο το 6 ,το τελος ηταν κορυφαιο cliffhanger . 1
managerre Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Fotis13 είπε Δυνατο το 6 ,το τελος ηταν κορυφαιο cliffhanger . εχει βγει το 7
totalius Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλυτερο εως τωρα το 7 . K καλη εξασκηση για τα Αγγλικα μου 😃 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από totalius
managerre Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, totalius είπε Το καλυτερο εως τωρα το 7 . K καλη εξασκηση για τα Αγγλικα μου 😃 με μαμησε με τα αγγλικα αυτο
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, managerre είπε εχει βγει το 7 Υποτιτλοι δεν εχουν βγει και δεν με πιανει αμοκ να το δω αμεσως .Επισης δεν εχω ορεξη να ταλαιπωρουμε να μεταφραζω εγω νοερα ,εχει δυσκολους ιδιωματισμους .
Vangelis_D9 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχαμε τη "βλάχικη" αργκό του Μακόναχι καθότι τεξανός, κι εδώ το ξεπέρασαν πάλι. Υπομονή καμία βδομάδα ξανά αφού είναι τόσο δυσμετάφραστο. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Vangelis_D9
paiktaras69 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ δυνατό το 7 επεισόδιο, προχώρησε αρκετά την ιστορία και το κουβάρι ξετυλίγεται όπως πρέπει, αργά και κρατώντας το ενδιαφέρον αμείωτο, η δε τελευταία σκηνή όλα τα λεφτά,σου έρχεται να σπάσεις την tv Μακάρι το τελευταίο να είναι πάνω από ώρα επεισόδιο και να δώσεις τις απαντήσεις αργά και αναλυτικά όπως αρμόζει σε όλο το story ! Spoiler και ένα promo του 8 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από paiktaras69
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα