Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 1ο κύκλο δε το ξεπερνάει κατά τη γνώμη μου γιατι στην ουσία τον αντιγράφει σχεδον σε ολα ( εκτος το σκηνικό με τη Daddario 😍😛🥰 ). . Αλλα δεν εχει σημασία . Ο 3ος κύκλος απο μόνος του ειναι πολυ καλός σε ολα του .Με διαφορά η καλυτερη σειρά  που παίζεται αυτη τη στιγμη στη tv. )

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φοβερή ατμόσφαιρα, ωραίες και δυνατές ερμηνείες αλλά αργό, φλασμπακς που δεν προσθέτουν στην υποτιθέμενη βασική ιστορία (της εξαφάνισης των παιδιών), έκτος και αν πρόκειται για κάποια άλλη. Θα συμφωνήσω με προηγούμενη άποψη και εγώ περί συνολικά συνεχόμενης θέασης ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο στο τέλος.

Δημοσ.
Στις 9/2/2019 στις 12:23 ΠΜ, totalius είπε

Το 1ο κύκλο δε το ξεπερνάει κατά τη γνώμη μου γιατι στην ουσία τον αντιγράφει σχεδον σε ολα ( εκτος το σκηνικό με τη Daddario 😍😛🥰 ). . Αλλα δεν εχει σημασία . Ο 3ος κύκλος απο μόνος του ειναι πολυ καλός σε ολα του .Με διαφορά η καλυτερη σειρά  που παίζεται αυτη τη στιγμη στη tv. )

Πω,πω τι θυμηθηκες τωρα , 3,4 σκηνες να ειχε  ακομα με την Daddario και ποιος τον μαμει τον Yellow King 😄

Kαι στην μουσικη ενα κλικ πιο κατω τα πραγματα.Φωναρα η Cassandra   αλλα βαλε και ενα πιπινακι σαν την Lera Lynn να μας γλυκανει λιγο.Να ακουσουμε και κατι φρεσκο, αφου ο Pizzalatte ετσι και αλλιως μας εχει μπουκωσει στο μπαγιατικο.Αν ηταν προπονητης θα την εβγαζε  με την ιδια ενδεκαδα 10 σεζον :P

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς δεν τον ξεπερνάει τον 1ο κύκλο αλλά είναι μια αρκετά καλή σαιζόν κλάσεις πάνω από τη 2η.

Για μένα 1ος κύκλος - 9/10

2ος κύκλος - 5/10

3ος κύκλος 7,5/10

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερες εξελιξεις στο 6ο επεισοδιο.Φταινε  ''αυτοι'' :lol:

Πλεον οι προσδοκιες μου εχουν φθασει στα υψη, περιμενω  επαφη τριτου τυπου α λα x-files , με ''αυτους'' και με ''αυτον'' με το καφε σενταν :rolleyes:

Δημοσ.

Μεγάλη ζημιά μου έχει κάνει η όλη φάση, λαλακία μου που την ξεκίνησα χωρίς να έχουν παιχτεί όλα τα επεισόδια.....άντε τώρα περίμενε την 17η και 24η Φλεβάρη :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν βγει υποτιτλοι για το 6ο ? Βλεπω κ με αγγλικους αλλα στη συγκεκριμενη σειρα χανω λιγο τη μπαλα με την αργκο που χρησιμοποιουν  .

Επεξ/σία από totalius
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, totalius είπε

Εχουν βγει υποτιτλοι για το 6ο ? Βλεπω κ με αγγλικους αλλα στη συγκεκριμενη σειρα χανω λιγο τη μπαλα με την αργκο που χρησιμοποιουν  .

Οχι ακομα .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, totalius είπε

Απορω πως το WD πχ εχει υπότιτλους την επομενη ημερα κ αυτη η σειραρα δεν εχει 4 ημερες μετα .

Και εγω απορω αλλα απο την στιγμη που δεν μεταφραζουμε εμεις και τους παιρνουμε και τσαμπα περιοριζομαι στην απορια :)

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να παίζει ρόλο και η γλώσσα. Το TWD είναι εύκολα μεταφράσιμο (εκτός αν μιλάει πολύ ο Γιουτζίν) ενώ στο True Detective ο μεταφραστής πρέπει να δουλέψει αρκετά και με συμφραζόμενα αλλά και με την ιδιαίτερη διάλεκτο και ιδιωματισμούς που χρησιμοποιούν.

Δημοσ.

Eίναι λιγό κουφό αυτό γιατί το 6ο το είδα ή το βράδυ της 11ης ή της 12ης  στην nova και συνήθως την επομένη βρίσκεις υπότιτλους στα διάφορα ΄΄στέκια΄΄ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vangelis_D9 είπε

5η μέρα χωρίς ΕΛ ιππότιτλους, ίπποπτο δεν είναι που δεν τηρούν τις ιπποσχέσεις; Δεν ιππονοώ κάτι βαθύτερο αλλά όσο να'ναι ...

ιπποποταμος ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...