Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κ εγώ δε πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι ανάλογο του 1ου κύκλου . Μου αρκεί να είναι καλύτερη από το 2ο .

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oλα εξαρτωνται απο το σεναριο.Βεβαια η πρωτη ηταν καλυτερη, γιατι εκτος των πιο μουρατων ηθοποιων , ειχε μυστηριο βαλτους και ρεντνεκ παρανοια.Η δευτερη ηταν  κλασσικη μπατσιστικη.Στη τριτη σεζον θελω να δω ορεσιβιες μουργοφατσες , καχυποψια και μυστικα θαμμενα βαθια μεσα στο δασος.Αλλιως μαπα το καρπουζι

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα παει απο τα δυο πρωτα επεισοδια που ειδα.Λειπει χαρακτηριστικα η Rustila βεβαια , δηλαδη ο πρωταγωνιστης με τους δικους του σκοτεινους δαιμονες , τον κυνισμο και την καταθλιπτικη του συμπεριφορα .Του δωσανε ενα boost του ηρωα κανοντας τον βετερανο-ιχνηλατη του πολεμου Βιετναμ αλλα δεν ειναι το ιδιο , κακα τα ψεμματα, αυτο ειναι λιγο ραμποκλισε :P Βαλανε και μια τζουριτσα αντιρατσιστικου κατηγορω απο τον πρωταγωνιστη , σκιαγραφηση χαρακτηρα και ετσι , αλλα οπως φαινεται επιφανειακη , σαν σκονη σοκολατα πανω στο λατε ,ετσι για να σπαει η γευση.Αντι για γερη δοση mississipi burning δηλαδη , προκρινεται αντιθετως μια ιστορια αγαπης:P.Δεν βλεπω την darkiλα που θα ηθελα μεχρι στιγμης , περισσοτερο προαστιακου χαρακτηρα το δραμα.

Για να δουμε ομως γιατι ειχαμε και ανατροπη στο τελος.Η σειρα , ολοι οι κυκλοι δηλαδη , κατεβαινουν μονορουφι , οτι και να λεμε

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καλό. 

Δεν είναι σαν την πρώτη σεζόν αλλά είναι άξιος διάδοχος.  Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου αφήνουν τα 2 πρώτα επεισόδια. Πάλι καλά γιατί η 2η σεζόν μου είχε ρίξει τις προσδοκίες 

Επεξ/σία από Nomedor
Δημοσ.

αν και παιζει σε 3 χρονικες περιοδους (80-90-2015)...τα πρωτα 2 επεισοδεια δεν με δυσκολεψαν να μπω στο νοημα...ελπιζω σεναριακα να ειναι ετσι και τα υπολοιπα.

Δημοσ.
20 hours ago, bluesattack said:

Kαλα παει απο τα δυο πρωτα επεισοδια που ειδα.Λειπει χαρακτηριστικα η Rustila βεβαια , δηλαδη ο πρωταγωνιστης με τους δικους του σκοτεινους δαιμονες , τον κυνισμο και την καταθλιπτικη του συμπεριφορα .Του δωσανε ενα boost του ηρωα κανοντας τον βετερανο-ιχνηλατη του πολεμου Βιετναμ αλλα δεν ειναι το ιδιο , κακα τα ψεμματα, αυτο ειναι λιγο ραμποκλισε :P Βαλανε και μια τζουριτσα αντιρατσιστικου κατηγορω απο τον πρωταγωνιστη , σκιαγραφηση χαρακτηρα και ετσι , αλλα οπως φαινεται επιφανειακη , σαν σκονη σοκολατα πανω στο λατε ,ετσι για να σπαει η γευση.Αντι για γερη δοση mississipi burning δηλαδη , προκρινεται αντιθετως μια ιστορια αγαπης:P.Δεν βλεπω την darkiλα που θα ηθελα μεχρι στιγμης , περισσοτερο προαστιακου χαρακτηρα το δραμα.

Για να δουμε ομως γιατι ειχαμε και ανατροπη στο τελος.Η σειρα , ολοι οι κυκλοι δηλαδη , κατεβαινουν μονορουφι , οτι και να λεμε

εγω θα ελεγα οτι ειναι (για αλλη μια φορα..) μεγαλα τα επεισοδια χωρις λογο..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, totalius είπε

Μοιάζει σε πολλά με το 1ο κύκλο αλλά χάνει στο θέμα των διαλόγων . 

Ναι. Φαινεται οτι θελανε να αντιγραψουν οσο μπορουσαν την ατμοσφαιρα του επιτυχημενου 1ου κυκλου, τον 'βαρυ' κεντρικο χαρακτηρα κτλ. και καλα εκαναν. Μου αρεσαν αρκετα τα 2 πρωτα επεισοδια και μαλλον λενε (φανταζομαι οτι δεν θα ειναι ολοιδια) την ιστορια των West Memphis Three  ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακαρι να ξαναδουμε  το υφος και την ποιοτητα της 1ης σεζον μετα την μπουρδα που μας σερβιραν στην 2η σεζον παντα με δεδομενο οτι ο πηχης  ηταν  πολυ ψηλα ( δεν τα εχω δει τα πρωτα της 3ης ακομα ).

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Εγώ πάντως την ευχαριστήθηκα και τη 2η χωρίς φυσικά να θεωρώ ότι φτάνει τα επίπεδα της 1ης (που μάλλον θα μείνει στην ιστορία σαν το seven ας πούμε). Οπότε αν η 3η είναι κατ'ελάχιστο σαν τη 2η, την περιμένω πως και πως!

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, speedy23 είπε

Ναι. Φαινεται οτι θελανε να αντιγραψουν οσο μπορουσαν την ατμοσφαιρα του επιτυχημενου 1ου κυκλου, τον 'βαρυ' κεντρικο χαρακτηρα κτλ. και καλα εκαναν. Μου αρεσαν αρκετα τα 2 πρωτα επεισοδια και μαλλον λενε (φανταζομαι οτι δεν θα ειναι ολοιδια) την ιστορια των West Memphis Three  ;

ελπιζω

Δημοσ.

Από τα 2 επεισόδια συμπεραίνω ότι το σενάριο ακολουθεί το μοντέλο της 1ης έκδοσης, με τα μπρος πίσω, και τις εξελίξεις στις παράλληλες ιστορίες, που σου κρατάνε το ενδιαφέρον μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...