jokerakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 μα σε όλους τους "τσακωμούς" να πρωταγωνιστεί ο fotis13...
liakinen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 μα σε όλους τους "τσακωμούς" να πρωταγωνιστεί ο fotis13... Αυτή είναι και η ουσία στην ζωή να είσαι παντού και πάντα πρωταγωνιστής!!! 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αυτή είναι και η ουσία στην ζωή να είσαι παντού και πάντα πρωταγωνιστής!!! Λολ Εγω παντως ειμαι δηλωμενος fan της σειρας και για αυτο ασχολουμαι, αν κατι δεν με ενδιαφερει δεν μπαινω καν στον κοπο να γραψω. 3
jokerakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 σε παρακολουθώ σε όλα τα post σου έχεις το στυλακι του ξερόλα αλλά τουλάχιστον μου κεντριζεις το ενδιαφέρον.... 1
deesnider Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Είδα τον πρώτο κύκλο τού True Detective και μού άρεσε. Είδα και το δεύτερο και, προφανώς, μού άρεσε λιγότερο απ' τον πρώτο. Μετά από λίγο καιρό όμως, είδα και τους δύο κύκλους - όλα τα επεισόδια σε τρεις μέρες, το ένα πίσω από το άλλο... - τού Fargo και απ' το True Detective δεν έμεινε τίποτα στο μυαλό μου. Ούτε καν ο πρώτος κύκλος... 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 σε παρακολουθώ σε όλα τα post σου έχεις το στυλακι του ξερόλα αλλά τουλάχιστον μου κεντριζεις το ενδιαφέρον.... Σε ευχαριστω πολυ που παρακολουθεις ολα τα post μου να εισαι καλα . 2
king2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Είδα τον πρώτο κύκλο τού True Detective και μού άρεσε. Είδα και το δεύτερο και, προφανώς, μού άρεσε λιγότερο απ' τον πρώτο. Μετά από λίγο καιρό όμως, είδα και τους δύο κύκλους - όλα τα επεισόδια σε τρεις μέρες, το ένα πίσω από το άλλο... - τού Fargo και απ' το True Detective δεν έμεινε τίποτα στο μυαλό μου. Ούτε καν ο πρώτος κύκλος... To Fargo ειναι διαμάντι. Στην πρώτη σεζον του True detective δεν μου άρεσε το τέλος κατά τα άλλα ήταν άψογη. Η δεύτερη μέτρια. 2
aliakas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 πολύ ατμοσφαιρική σειρά ειδικά η πρώτη season (10/10) και η δεύτερη season είναι καλόγυρισμένη και ατμοσφαιρική αλλά η ιστορία δεν είναι τόσο καλή όσο της πρώτης season (8/10) 1
crom251 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τι παιζει με αυτην την σειρα? Ειναι αυτοτελη επεισοδια, καθε season ειναι και μια ιστορια ή εξελισσεται μια ιστορια σε ολους τους κυκλους?
Heybro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τι παιζει με αυτην την σειρα? Ειναι αυτοτελη επεισοδια, καθε season ειναι και μια ιστορια ή εξελισσεται μια ιστορια σε ολους τους κυκλους? Μία ιστορία σε κάθε κύκλο τελείως διαφορετικη με διαφορετικούς ηθοποιούς. 1
hellojim Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 https://unboxholics.com/movies-tv/tv-news/21789-to-true-detective-epistrefei-gia-triti-sezon 3
speedy23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Διαφορα ρεπορταζ λενε ο Mahershala Ali ειναι κοντα στο ν'αναλαβει πρωταγωνιστικο ρολο για την 3η σεζον. Βεβαια δεν υπαρχει κατι επισημο ακομα, καθως δεν εχει ανακοινωθει καν η 3η σεζον αλλα ειδωμεν. Πολυ δυσκολα να ειναι χειροτερη απο την 2η, η πιθανη αναμιξη του Milch ειναι παραπανω απο θετικη imo, απλα κρατηστε μακρια τον Pizzolatto http://www.avclub.com/article/mahershala-ali-might-star-true-detective-season-3-257621
ant_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 "Μετρια" η δευτερη χρονια λεει το αρθρο..μα ολοι λεγανε οτι ητανε αριστουργημα η δευτερη χρονια..(που δεν μπορεσα να δω ουτε ενα επεισοδιο ολοκληρο) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα