Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα σε όλους τους "τσακωμούς" να πρωταγωνιστεί ο fotis13...

Αυτή είναι και η ουσία στην ζωή να είσαι παντού και πάντα πρωταγωνιστής!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή είναι και η ουσία στην ζωή να είσαι παντού και πάντα πρωταγωνιστής!!!

Λολ 

Εγω παντως ειμαι δηλωμενος fan  της σειρας και για αυτο ασχολουμαι, αν κατι δεν με ενδιαφερει δεν μπαινω καν στον κοπο να  γραψω.

• Like 3
Δημοσ.

Είδα τον πρώτο κύκλο τού True Detective και μού άρεσε. Είδα και το δεύτερο και, προφανώς, μού άρεσε λιγότερο απ' τον πρώτο. Μετά από λίγο καιρό όμως, είδα και τους δύο κύκλους - όλα τα επεισόδια σε τρεις μέρες, το ένα πίσω από το άλλο... - τού Fargo και απ' το True Detective δεν έμεινε τίποτα στο μυαλό μου. Ούτε καν ο πρώτος κύκλος...

• Like 1
Δημοσ.

σε παρακολουθώ σε όλα τα post σου έχεις το στυλακι του ξερόλα αλλά τουλάχιστον μου κεντριζεις το ενδιαφέρον....

Σε ευχαριστω πολυ που παρακολουθεις ολα τα post μου να εισαι καλα .

• Like 2
Δημοσ.

Είδα τον πρώτο κύκλο τού True Detective και μού άρεσε. Είδα και το δεύτερο και, προφανώς, μού άρεσε λιγότερο απ' τον πρώτο. Μετά από λίγο καιρό όμως, είδα και τους δύο κύκλους - όλα τα επεισόδια σε τρεις μέρες, το ένα πίσω από το άλλο... - τού Fargo και απ' το True Detective δεν έμεινε τίποτα στο μυαλό μου. Ούτε καν ο πρώτος κύκλος...

To Fargo ειναι διαμάντι. Στην πρώτη σεζον του True detective δεν μου άρεσε το τέλος κατά τα άλλα ήταν άψογη. Η δεύτερη μέτρια.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πολύ ατμοσφαιρική σειρά ειδικά η πρώτη season (10/10)

και η δεύτερη season είναι καλόγυρισμένη και ατμοσφαιρική αλλά η ιστορία δεν είναι τόσο καλή όσο της πρώτης season  (8/10)

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι παιζει με αυτην την σειρα? Ειναι αυτοτελη επεισοδια, καθε season ειναι και μια ιστορια ή εξελισσεται μια ιστορια  σε ολους τους κυκλους?

Δημοσ.

Τι παιζει με αυτην την σειρα? Ειναι αυτοτελη επεισοδια, καθε season ειναι και μια ιστορια ή εξελισσεται μια ιστορια σε ολους τους κυκλους?

Μία ιστορία σε κάθε κύκλο τελείως διαφορετικη με διαφορετικούς ηθοποιούς.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Διαφορα ρεπορταζ λενε ο Mahershala Ali ειναι κοντα στο ν'αναλαβει πρωταγωνιστικο ρολο για την 3η σεζον. Βεβαια δεν υπαρχει κατι επισημο ακομα, καθως δεν εχει ανακοινωθει καν η 3η σεζον αλλα ειδωμεν.

Πολυ δυσκολα να ειναι χειροτερη απο την 2η, η πιθανη αναμιξη του Milch ειναι παραπανω απο θετικη imo, απλα κρατηστε μακρια τον Pizzolatto  :P  

http://www.avclub.com/article/mahershala-ali-might-star-true-detective-season-3-257621

Δημοσ.

"Μετρια" η δευτερη χρονια λεει το αρθρο..μα ολοι λεγανε οτι ητανε αριστουργημα η δευτερη χρονια..(που δεν μπορεσα να δω ουτε ενα επεισοδιο ολοκληρο)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...