Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε για μερικούς πρέπει να ζητήσω συγνώμη που μου άρεσε δλδ;;ούτε τι δήλωσε ο ceo του HBO με νοιάζει,το βρήκα πολύ καλό το δεύτερο κύκλο

• Like 5
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε για μερικούς πρέπει να ζητήσω συγνώμη που μου άρεσε δλδ;;ούτε τι δήλωσε ο ceo του HBO με νοιάζει,το βρήκα πολύ καλό το δεύτερο κύκλο

Παρομοίως. Όχι σαν το πρώτο αλλά μου άρεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά γαμάτη ήταν η 2η σεζόν αν την συγκρίνεις με το 99%  της τηλεόρασης που κυκλοφορεί και όχι με το αριστούργημα που ήταν η 1η. Πολύ καλά δούλεψε  και το κάστ. 

• Like 6
Δημοσ.

Μια χαρά γαμάτη ήταν η 2η σεζόν αν την συγκρίνεις με το 99%  της τηλεόρασης που κυκλοφορεί και όχι με το αριστούργημα που ήταν η 1η. Πολύ καλά δούλεψε  και το κάστ. 

Το αυτό!

Δημοσ.

Bλέποντας την κριτική που έχει φάει η δεύτερη σεζόν του True Detective αλλά και οι επόμενες της πρώτης του Prison Break έχω να πω στους παραγωγούς να σταματήσουν να φτιάχνουν τόσο γ@μ@τες πρώτες σεζόν, γιατί μετά το ψαγμένο κοινό τις βγάζει μάπες, ενώ αν όλες οι σεζόν είναι μέτριες και η τελευταία απογοήτευση, τη βγάζει καλύτερη σειρά.

Σίγουρα όταν ο πήχης έχει ανέβει από την πρώτη σεζόν, οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές, αλλά δε χρειάζεται να φτάσει σε αυτό το επίπεδο για να χαρακτηριστεί πολύ καλή και αυτή...

Δημοσ.

μα στην ουσια ειναι αλλη σειρα(οπως κανει το american horror story)δεν ειναι συνεχεια της για να το συγκρινει καποιος.γιαυτο ειναι ατοπο

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλα ολοι το συγκρινουνε και για αυτο φαινεται μετρια η 2η σεζον στα ματια του κοσμου ενω δεν ειναι

Η πρωτη εχει μπει στο πανθεον,η δευτερη μ'αρεσε αρκετα και θα εβλεπα ανετα μια τριτη σεζον τουλαχιστον στα επιπεδα της 2ης.

• Like 3
Δημοσ.

Κι εγω δε ήθελα 3η σαιζον.

Πάντως αν η πρώτη σαιζόν παίρνει ένα 9/10 (λόγω του όχι τόσο καλού τέλους) η δεύτερη με το ζόρι 7/10.

Δημοσ.

Ναι οκ πολυ καλα τα λετε ΝΟΤ .

Υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα   η  αδιαφορη δευτερη σεζον (σε σχεση παντα με την εξαιρετικη πρωτη ) να ειναι η ταφοπλακα  της σειρας .

Ετσι γινεται συνηθως μετα απο μια αποτυχια .

http://www.hollywoodreporter.com/news/buzz-hbos-new-programming-chief-897182

• Like 1
Δημοσ.

...

and big-budget sci-fi drama Westworld, in which Bloys has become heavily involved trying to get it back on track

WTF? Ελπιζω να μην γινει καμια στραβη στο τελος και απλα να εχει καθυστερησει.

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθείς με τις απόψεις του, τα έχουμε πει. Όσο δικαίωμα έχει κάποιος στο να εκθειάζει κάτι σε καθε του μήνυμα, τόσο έχει κι ο hater να hate. Δεν χρειάζεται να μπριζονόμασε για μια σειρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...