Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω αν ο 2ο κυκλος ειανι τοσο μετριος οσο εχω ακουσει. ? Εχω δει και μου αρεσε παρα πολυ ο 1ος κυκλος. Τωρα θα δω το 2ο αλλα δεν ακουω τα καλυτερα.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει καμια σχέση με τον 1ο, είναι εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσεις για να το ευχαριστηθείς. 

Πολύ τη χαντακώσαμε μου φαίνεται, μια χαρά σειρά είναι

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχει καμια σχέση με τον 1ο, είναι εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσεις για να το ευχαριστηθείς. 

Πολύ τη χαντακώσαμε μου φαίνεται, μια χαρά σειρά είναι

Καλα εγω δεν το εχω δει ακομα απλα απο αυτα που ακουω για αυτο ρωτησα. :D

Δημοσ.

Να ευχαριστηθείς τί άραγε; Είναι η σύγκριση με τον πρώτο κύκλο που χαντακώνει το δεύτερο αλλά και ο μόνον του αν τον πάρεις ο δεύτερος είναι χάλια. Το μόνο που δεν έχω διαβάσει ακόμα για τη δεύτερη σεζόν εδώ μέσα είναι ότι θα τους δώσουν και βραβεία, τόσο καλή που είναι

Σενάριο μηδέν, μουσική μηδέν, σκηνοθεσία μηδέν, υποκριτική μηδέν. Μπας και είδαμε άλλη σειρά; Όπως και με τη μουσική έτσι και με τις ταινίες/σειρές τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά πόσο ποια; Η δεύτερη σεζόν sucks, δεν την τελείωσα και ούτε πρόκειται

• Like 2
Δημοσ.

Να ευχαριστηθείς τί άραγε; Είναι η σύγκριση με τον πρώτο κύκλο που χαντακώνει το δεύτερο αλλά και ο μόνον του αν τον πάρεις ο δεύτερος είναι χάλια. Το μόνο που δεν έχω διαβάσει ακόμα για τη δεύτερη σεζόν εδώ μέσα είναι ότι θα τους δώσουν και βραβεία, τόσο καλή που είναι

Σενάριο μηδέν, μουσική μηδέν, σκηνοθεσία μηδέν, υποκριτική μηδέν. Μπας και είδαμε άλλη σειρά; Όπως και με τη μουσική έτσι και με τις ταινίες/σειρές τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά πόσο ποια; Η δεύτερη σεζόν sucks, δεν την τελείωσα και ούτε πρόκειται

Σώπα ρε τόσο μηδενικό;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ έτσι την είδα. Κάποιοι άλλη τη θεωρούν πολύ καλή αν διαβάσεις παραπάνω. Μόλις είδα και το "narcos". Έ, κάπου εκεί πρέπει να είναι και η δεύτερη σεζόν του true detective, στο ίδιο επίπεδο, να μη σου πω ότι κοντράρει game of thrones :-)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

αυτο που ελειπε απο την δευτερη σεζον ηταν τα Daddarios. αν τα ειχε, θα ειχε αντιδρασει πιο θετικα το κοινο.  :devil:

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σας χαλασε που  η δευτερη σεζον ηταν  κατα γενικη ομολογια  αποτυχια μεχρι και ο ceo του HBO   το παραδεχτηκε .Κατα τα αλλα εχετε και αποψη.

Εξαιρειται ο DOP  που οντως εχει .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...