Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταυτίστηκα με το χαρακτήρα του Vince Vaughn, μου θύμισε εμένα και πως χειρίζομαι αντιστοιχες καταστάσεις στη καθημερινότητά μου.

Thug life..?

• Like 11
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου άρεσε πάρα πολύ η σεζόν. Τολμώ να πω περισσότερο και απο τη πρώτη. Το φινάλε σίγουρα. Ταυτίστηκα με το χαρακτήρα του Vince Vaughn, μου θύμισε εμένα και πως χειρίζομαι αντιστοιχες καταστάσεις στη καθημερινότητά μου.

ειδικα εκει με τα δοντια ε? σε νιώθω φιλε μου 

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα,εκλαψα μιλαμε,Ταυτιστηκα με τον Vince λεει ο θεουλης

Μάλλον εννοεί ότι έχει και αυτός καμία μιλφαρα όπως την κοκκινομαλλα που είχε ο Vince.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

^

Γελα γελα, στους δραματικους ρολους ειναι πολυ καλος. Δες το Punch-Drunk Love και το Reign Over Me.

Ταραγμενες προσωπικοτητες παιζει και στις δυο, οποτε αν επαιζε κανα ψυχακια θα ηταν οτι πρεπει. 

• Like 1
Δημοσ.

o adam sadler έχει παίξει σε 40 ταινίες, από τις οποίες μόνο το Punch Drunk Love είναι καλή και όχι εξαιτίας του αλλά εξαιτίας του PTA. Οι υπόλοιπες 39 κυμαίνονται μεταξύ του μετριότατου και του για το μπούτσο καβάλα, με τη διαφορά ότι αυτός παραμένει σταθερός - γτπ καβάλα δλδ-

Είναι κάτι σαν το aids, δεν έπρεπε ποτέ να υπάρξει.-

• Like 1
Δημοσ.

o adam sadler έχει παίξει σε 40 ταινίες, από τις οποίες μόνο το Punch Drunk Love είναι καλή και όχι εξαιτίας του αλλά εξαιτίας του PTA. Οι υπόλοιπες 39 κυμαίνονται μεταξύ του μετριότατου και του για το μπούτσο καβάλα, με τη διαφορά ότι αυτός παραμένει σταθερός - γτπ καβάλα δλδ-

Είναι κάτι σαν το aids, δεν έπρεπε ποτέ να υπάρξει.-

77033-WAT-meme-gif-iHxr.png

• Like 1
Δημοσ.

Εγω γελουσα και με την αλλη τη μλκια που ηταν Εβραιος πρακτορας και κομμωτης και <<τακτοποιουσε>> πατσογριες ολη την ωρα. :P:P:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...