Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δλδ επειδή ο Βελκόρο είχε αυτή τη συζήτηση με τον πατέρα του,πάει να πει πώς και η σεζόν ήταν γαμάτη;

Μήπως πολύ απλά είχε αυτογνωσία και ήξερε τι τον περίμενε με την ζωή που έκανε;

Δημοσ.

Πάει και του κολλάει κοριό στο αμάξι, με κόκκινο λαμπάκι απο κάτω. Μάλλον για λόγους fairplay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ αδικημένη η δεύτερη σεζόν κατά τη γνώμη μου.

Σεναριακά ήταν σαφώς ανώτερη της πρώτης αν και αυτό αποδείχτηκε δίκοπο μαχαίρι γιατί ήταν πιο δύσκολο να ακολουθήσεις την ιστορία και λόγο του περιορισμένου αριθμού των επεισοδίων είχαμε λιγότερο character development και πιο συχνές εναλλαγές σκηνών. Σκηνοθετικά ήταν εξίσου καλή και οι μουσικές επιλογές για όλες τις σκηνές ήταν άριστη. Με την αλλαγή σκηνικού χάσαμε τη gothic ατμόσφαιρα του Νότου αλλά δε νομίζω πως γινόταν κι αλλιώς. Απλά δεν θα έδενε.

Από χαρακτήρες πάλι, είχε ενδιαφέρον. Ο Velcoro με τις αδυναμίες του, τα λάθη του και την όλη του εξέλιξη ήταν χαλαρά ο αγαπημένος μου. Ο Frank στην αρχή δε μου γέμισε το μάτι, στη πορεία τον συμπάθησα και στο φινάλε τον λάτρεψα απλά. Ακέραιος και περήφανος. Κάποιοι συγκρίνουν για πλάκα τις ατάκες του με αυτές του Rust αλλά η σειρά δεν λέγεται True Philosopher. Οι αμπελοφιλοσοφίες που ξεστόμιζε εξυπηρετούσαν καθαρά στο χτίσιμο του χαρακτήρα του. Η Ani και ο Paul ήταν οι πιο αδύναμοι αλλά σε καμία περίπτωση αδιάφοροι.

Το φινάλε πάλι ήταν πολύ ανώτερο απ'αυτό της πρώτης.

Ειδικά το τέλος του Frank ήταν απ'τις καλύτερες σκηνές που'χουν παιχτεί σε σειρά.

Bonus για όποιον γουστάρει συμβολισμούς κι έτσι: https://www.reddit.com/r/TrueDetective/comments/3h3m0s/season_2_spoilers_reincarnation_and_reproduction/

Επεξ/σία από pappous_soulis
  • Like 11
Δημοσ.

Ισχύει αυτό που έγραψε για την έρημο αλλά η τελευταια παράγραφος (αναγέννηση ) είναι τραβηγμένη απο τα μαλλια..

Δημοσ.

Ωραιες ερμηνειες ατμοσφαιρα μουσικες

αλλα

αδιαφορο στορι, μηδεν μυστηριο

7/10

8/10 η πρωτη που ηταν για 10 μεχρι το τελος μεχρι που περιμενες κατι επικο και αυτο δεν εγινε

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε ο Vince θα ήθελα κάποιον πιο gangsta looking αλλα ίσως φτάει που τον συνήθισα σε κωμωδίες, ο Farrell ενώ δεν μου αρέσει γενικά ήταν πολύ καλός, η McAdams μου είναι αδιάφορη γενικός και ο Kitsch που είναι από τους αγαπημένους μου δεν μου άρεσε καθόλου πως ήταν η όλη φάση του, την βρήκα χαζή και ανούσια. Σαν σειρά δεν ήταν κακή αλλα σίγουρα τίποτα ιδιαίτερο και πολύπλοκη χωρίς λόγο, και είχε πολλές μούφες γενικά, το shootout ήταν awesome αλλα και πάλι μούφα γιατί γεννούσαν γεμιστήρες από το πουθενά. Η πρώτη season μου έβγαλε αυτό που είχα να νιώσω από το Seven με χαλαρή απλή υπόθεση χωρίς ιδιαίτερο βάθος αλλα με νόημα, από εκεί και πέρα δεν θα την ονόμαζα true detective γιατί έλειπε η ιδιοφυΐα που είχε σαν detective ο Rust. Δεν θα την ξανά έβλεπα με τίποτα. Ας ελπίσουμε ότι τελικά άμα πάει τρίτη season να το ξανά γυρίσουν στο pure murder investigation.

• Like 1
Δημοσ.

Farrell και Vince πολυ καλες ερμηνειες,οι υπολοιποι 2 πρωταγωνιστες μου φανηκαν αδιαφοροι.Το στορυ γενικα οχι τοσο δυνατο οσο θα το περιμενα,μυστηριο δεν ειχε πολυ για να δικαιολογησει επι το πλειστον το "True Detective",ωστοσο η δευτερη σεζον ειναι worth watching και γενικα καλο τηλεοπτικο προιον

και γω 7/10 θα την βαθμολογουσα με καποιες πολυ ωραιες σκηνες αλλα και καποιες παντελως αδιαφορες,βαρετες η βεβιασμενες.

Ο χαρακτηρας του Vince Vaugn παντως ειναι αυτος που μαρεσε περισσοτερο απτην σειρα

Δημοσ.

^^ "O Βινς Βον ατυχέστατη επιλογή"

'Όποιος έγραψε αυτό το άρθρο ... πρέπει να του ανακαλέσουν την ελευθερία λόγου και έκφρασης. Άντε γιατί πολλές μπούρδες διαβάζουμε.

Μου άρεσε αρκετά. Το κύριο αρνητικό που βρήκα ήταν η υπερβολικά πολύπλοκη υπόθεση. Αναμενόμενο να μην είναι στο αριστουργηματικό επίπεδο της πρώτης σεζόν (που άφησε εποχή), αλλά ήταν τίμια. 

• Like 1
Δημοσ.

Η 1η σεζόν ήταν πιο μυστηριώδης, πρωτότυπη και ατμοσφαιρική, με καλύτερη φωτογραφία.

Η 2η είχε πιο στιβαρό σενάριο και καλύτερο τέλος από την 1η.

Σίγουρα έλλειπαν οι μονόλογοι του Μακκοναχι (Κοουλ). Από την άλλη όμως το φινάλε στην 1η σεζόν δεν είχε καμία κλιμάκωση.

• Like 1
Δημοσ.

Μου άρεσε πάρα πολύ η σεζόν. Τολμώ να πω περισσότερο και απο τη πρώτη. Το φινάλε σίγουρα. Ταυτίστηκα με το χαρακτήρα του Vince Vaughn, μου θύμισε εμένα και πως χειρίζομαι αντιστοιχες καταστάσεις στη καθημερινότητά μου.

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...