Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου, χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια....

και επίσης ο Φάρελ στη προσπάθεια του να μιλήσει σαν βαρύμαγκας Αμερικανός ξέρω γω μουρμουρίζει απίστευτα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να καταλάβω τι σκατά λέει...χειρότερα και από τον Θέμο μιλάει...

Βέβαια και με τη κανονική προφορά του την Ιρλανδική να μιλούσε πάλι δεν θα καταλαβαιναμε τπτ...  :-D

ολες οι σκηνες Vaughn/Farrell:

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι, επιτέλους τελείωσε αυτό το κακό αστείο TD2. Όσο και να ζορίστηκαν να βελτιώσουν κάπως τα πράματα στα τελευταία επεισόδια, η φλυαρία του σενάριου και η επιπολαιότητα με την οποία διαχειρίστηκαν την πλοκή θα μείνουν ως παραδείγματα προς αποφυγή. Κρίμα που χαραμίστηκε το καστ, σχεδόν είχα αρχίσει να συμπαθώ ακόμα και τον αντιπαθή Βινς Βον.

Sorry φίλος, αλλά όπως το έγραψες, πάρ'το από την ανάποδη και είσαι μέσα.

"Η φλυαρια του σεναριου". Bro, 8 επεισόδια ήταν, ελπίζω να το κατάλαβες.

Δημοσ.

παρ οτι ημουν προκατελειμενος για την 2η σεζον αποδειχτηκε αρκετα καλη ,δεν μ αραισε οσο η πρωτη βεβαια,αλλα ηταν ικανοποιητικη σειρα

• Like 1
Δημοσ.

Εκπληκτική σειρά, πολύ ωραία αισθητική σε συνδιασμό και με την μουσική και με καταπληκτική ηθοποιία (ακόμα και το παιδάκι έπαιζε καλά...)

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα πολυυυυυ καιρο να ευχαριστηθω τοσο πολυ τελικο επεισοδιο σειρας!

Απο εποχη breaking bad (τελικο επεισοδιο λεω , οχι γενικα)

Μεχρι τα 2 τελευταια επεισοδια η σειρα ηταν 6.0

Μετα 7.4 :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η  δευτερη σεζον και παντα με γνωμονα τις υψηλοτατες προσδοκιες που ειχαμε λογω της εξαιρετικης πρωτης  ηταν  απογοητευση.Σε πολλα σημεια βαριομουν ,βριθει σεναριακων ευκολιων και ξεπεταγματων .Ηταν βαρετη οχι λογω  του αργου ρυθμου - αλλωστε και η πρωτη σεζον  ιδιο ρυθμο ειχε - αλλα  κυριως εξαιτιας των φτωχων διαλογων .

Θυμηθειτε μονο τους συγκλονιστικους μονολογους  του ΜcConaughey , την ανυπομονησια για την εξελιξη της υποθεσης  και στον αντιποδα το ποσο προβλεψιμη  ηταν η δευτερη σεζον .

Κριμα,  αν  δεν εχει την "προικα" της πρωτης θα μιλαγαμε για μια  μετρια σειρα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Την τέλειωσα χθες το βράδυ. Ήταν εξαιρετική. Δε θα μπω σε απευθείας συγκρίσεις με την πρώτη σαιζον, άλλωστε αντικειμενικά είναι δύσκολο διότι η πρώτη είναι πρώτη και πάντα το συναίσθημα μας τυφλώνει. Πάντως σεναριακά ήταν πιο δύσκολο και πιο ρεαλιστικό το φετινό πείραμα λόγω αντικειμένου. Το περσινό με τον κατά συρροή δολοφόνο είναι πιο περιορισμένο από άποψη βάθους σεναρίου ενώ φέτος οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των εμπλεκομένων χαρακτήρων ήταν αναγκαστικά πολύ πιο σύνθετες.
Την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Με έβαλε σε κλίμα και αυτό είναι δύσκολο να το πετύχει κάποια σειρά με εμένα. Το σενάριο ήταν ρεαλιστικότατο (αυτά τα πράγματα συμβαίνουν παντού και γύρω μας-διαπλοκή και διαφθορά επιχειρηματιών με πολιτικούς και μαφιόζους και όποιος είναι μαζί τους "προοδεύει" στον κόσμο ενώ οι υπόλοιποι είναι απελπιστικά μόνοι τους όπως και οι πρωταγωνιστές μας) ενώ μπορούσα να νιώσω την απελπισία και την απόγνωση των πρωταγωνιστών.

Το τέλος ήταν ρεαλιστικότατο διότι όλοι άνθρωποι είμαστε, έχουμε αδυναμίες, κάνουμε λάθη, λυγίζουμε. Το μη ρεαλιστικό θα ήταν να είναι οι πρωταγωνιστές ψυχροί και αλάνθαστοι και να είναι συνεχώς σε rambo mode.

Πολύ καλές ερμηνείες από Φάρελ και Βον. Η Μακάνταμς μου φάνηκε μέτρια (κατά τη γνώμη μου δε μπήκε ποτέ ακριβώς στο πετσί του ρόλου) ενώ ο Κιτς απλά δεν είναι ηθοποιός. Όλοι οι δευτερότριτοι ρόλοι απέδωσαν καλά κατά τη γνώμη μου.

Εξελίσσεται ταχύτατα σε μία από τις καλύτερες μου σειρές εβερ.

• Like 5
Δημοσ.

Eρωτηση σπασικλα για πιθανη σεναριακη plot hole.

Οποιος εχει αποψη ας απαντησει!

Ο Φαρελ και ο Βον κανουν την ληστεια στην καλυβα και τσεπωνουν το χρημα.

Επιστρεφουν με το τζιπ στο γκαραζ , μοιραζουν το παραδακι στα αμαξια που εχει φροντισει να ειναι εκει ο Βον,καινε το τζιπ και χωριζουν.

Επειτα παρακολουθουμε τον Φαρελ να επιστρεφει και στην πρωτη σταση (για να δει τον μικρο χοντρο κοκκινομαλλη) αντιλαμβανεται πως εχει κοριο στο αμαξι!

Αρα ...απο αυτο τι καταλαβαινουμε??

Πως ο Βον τα ειχε κανει πλακακια με την αστυνομια για να τους παραδωσει τον Φαρελ και το αμαξι που θα επαιρνε  ειχε κανονισει να εχει τον αστυνομικο κοριο?

Δημοσ.

Επιστρεφουν με το τζιπ στο γκαραζ , μοιραζουν το παραδακι στα αμαξια που εχει φροντισει να ειναι εκει ο Βον,καινε το τζιπ και χωριζουν.

Επειτα παρακολουθουμε τον Φαρελ να επιστρεφει και στην πρωτη σταση (για να δει τον μικρο χοντρο κοκκινομαλλη) αντιλαμβανεται πως εχει κοριο στο αμαξι!

Πως ο Βον τα ειχε κανει πλακακια με την αστυνομια για να τους παραδωσει τον Φαρελ και το αμαξι που θα επαιρνε  ειχε κανονισει να εχει τον αστυνομικο κοριο?

Εχει κατι τρυπες το θεμα, ενταξει. :-D

Πχ

ποιος καθεται να οδηγησει αμαξι στο οποιο εχει εντοπισει κοριο ?

Δημοσ.

Ο κοριός τοποθετήθηκε στο αμάξι όταν αυτό σταμάτησε στο σχολείο του μικρού. Οι corrupted cops απλά παρακολουθούσαν το σχολείο για το ενδεχόμενο να θέλει ο Velcoro να δει το γιο του, όπως και τελικά συνέβη. Όταν τον είδαν τοποθέτησαν τον κοριό ώστε να τους οδηγήσει στην Annie.

Τώρα γιατί συνέχισε να οδηγεί. Κατά πάσα πιθανότητα γιατί δεν μπορούσε να τους ξεφύγει με άλλον τρόπο εκείνη τη στιγμή χωρίς οι cops να καταλάβουν ότι τους έχει αντιληφθεί. Οπότε συνέχισε να οδηγεί ώστε να δώσει χρόνο στην Annie να φύγει και για να ηχογραφήσει το μήνυμα στο γιο του, κάτι που δε θα μπορούσε να κάνει αν τον έπιαναν αμέσως και πχ. τον βασάνιζαν.   

"I've never lost a tooth… never even had a fuckin' cavity"

Το σκατο στην καλτσα

Ο Pizzolatto αντιγράφει Χαραλαμπίδη:

• Like 2
Δημοσ.

Μολις ειδα και τις 2 σεζον.

Η 1η παρα πολυ καλη. Χαρακτηρες σαν του Ραστ μου αρεσουν πολυ.

Η 2η αρκετα καλη, με περισσοτερους κεντρικους χαρακτηρες, οχι βεβαια καποιον να σε τραβαει ιδιαιτερα οπως στην 1η,

αλλα με πιο συνηθισμενη πλοκη, κοντα στην πραγματικοτητα.

Θα θελα παντως να συνεχισουν τη σειρα με παρομοια στην 1η σεζον πλοκη, πιο dark/twisted. :)

• Like 1
Δημοσ.

Για τον κοριό.

Συνεχίζει να οδηγεί για να μην τον εκβιάσουν με το γιο του. Εγώ και κάθε πατέρας αυτό θα σκέφτονταν. Ας τους πάρω μακριά από το παιδί μου.

Για την πρώτη σεζόν, κινηματογραφικά τη θεωρώ ανώτερη από κάθε σεζόν σειράς που έχω δει.  .-

Οπότε τι να συγκρίνουμε. 

Για τη 2ερη σεζόν, απλώσαν πολύ τον τραχανά και δε τους βγήκε. Ειδικά κάποιοι διάλογοι παραήταν επιτηδευμένοι και κάποιες ατάκες ήταν παναίαμ.Στο τέλος έστρωσε κάπως αλλά και πάλι. 5.5/10

• Like 2
Δημοσ.

Ειδα και τα 2 τελευταια επεισοδια πριν λιγο.Μπορει να ξεκινησε καπως η δευτερη σεζον με αρκετους χαρακτηρες και μπερδεματα αλλα τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν εξαιρετικα.Η πρωτη ηταν τελειως διαφορετικη αλλα το τελος της πρωτης μπορουσε να ηταν καλυτερο.Στη δευτερη το τελος ειναι οπως θα ηταν στην πραγματικη ζωη.Για μενα δευτερη σεζον>απο την πρωτη.

• Like 2
Δημοσ.

Ο κοριός τοποθετήθηκε στο αμάξι όταν αυτό σταμάτησε στο σχολείο του μικρού. Οι corrupted cops απλά παρακολουθούσαν το σχολείο για το ενδεχόμενο να θέλει ο Velcoro να δει το γιο του, όπως και τελικά συνέβη. Όταν τον είδαν τοποθέτησαν τον κοριό ώστε να τους οδηγήσει στην Annie.

Τώρα γιατί συνέχισε να οδηγεί. Κατά πάσα πιθανότητα γιατί δεν μπορούσε να τους ξεφύγει με άλλον τρόπο εκείνη τη στιγμή χωρίς οι cops να καταλάβουν ότι τους έχει αντιληφθεί. Οπότε συνέχισε να οδηγεί ώστε να δώσει χρόνο στην Annie να φύγει και για να ηχογραφήσει το μήνυμα στο γιο του, κάτι που δε θα μπορούσε να κάνει αν τον έπιαναν αμέσως και πχ. τον βασάνιζαν.   

Ναι και εγω αυτο πιστεψα στην αρχη....αλλα δειχνει το αμαξι να τον ακολουθει καθως παρκαρει αρα τον παρακολουθουσαν απο πριν!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...