kostool13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ήταν λίγο meh το φινάλε, κυριώς γιατί ήταν προβλέψιμο υπερβολικά από την αρχή οπότε έλειπε το σασπένς, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε, τα όποια σεναριακά κενά τα κάλυψε αρκετά αξιοπρεπώς. Τι περιμένατε, happy ending; Δεν έχει σημασία το happy ending ή μη, απλά ending που να μην είναι αποτέλεσμα του ότι όλοι οι βασικοί χαρακτήρες είχαν ταυτόχρονο brainfart λίγο πριν σωθούν, ούτε στις σεναριακές διευκολύνσεις τύπου "give me your suit" απλά για να ξεπαστρέψουμε κάποιον. Βασικά ο pizza μάλλον μετάνιωσε για το brofist ending του season 1 και είπε να το γυρίσει σε GRR Martin στη season 2 . Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2015 από kostool13 2
Vangelis_D9 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 ^^^ μόνο που την τελευταία σου φράση έπρεπε να την κρύψεις κι αυτή σε σπόιλερ.
ask Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 season φιναλε πολύ καλό θα έλεγα...πάντως προσωπικά σενάριο δευτερης για μενα καλυτερο από τη πρωτη, αλλά ηθοποιοι της πρωτης καλυτεροι απο τη δευτερη(πλην κολιν φαρελ). 1
liakinen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ένα σκαλί κάτω από την πρώτη season κυρίως από το 2 - 6 επεισόδιο και αυτό γιατί τράβηξε παρά πολύ η δημιουργία των χαρακτήρων, ενώ ταυτόχρονα μειώθηκε η ένταση,το μυστήριο και το σασπένς. Το φινάλε σκαλιά πάνω σε σχέση με την πρώτη έκλεισε τις τρύπες ήταν για μένα ρεαλιστικό και respect για τον χαρακτήρα του Βινς που απλά μια λέξη τον χαρακτηρίζει "περηφάνια". 2
Haris San Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Σχετικα με τις συγκρισεις με την 1η σεζον: Η πρωτη σεζον ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει γενικα. Ειναι επιπεδου sherlock, breaking bad, game of thrones. Δεν υπαρχει καμια συγκριση. Ξεκαθαρα η πρωτη σεζον παιρνει 8 και η δευτερη 6 στο metacritic.. Οχι οτι κοιταω βαθμολογιες αλλα οπως υπονοουν οι "ειδικοι" η διαφορα ειναι χασματικη. Τωρα γενικοτερα για την σεζον: Για μενα ειναι μια απο τις χειροτερες σειρες που εχω δει. Ρηχο σεναριο, το χειροτερο intro song που εχω ακουσει συμπεριλαμβανομενου και anime, αδιαφοροι χαρακτηρες, καθολου supspense.Ο μονος χαρακτηρας που μου αρεσε ηταν του velcoro αλλα και παλι λογω του αθλιου σεναριου δεν μπορεσε να εξελιχθει και να δειξει τιποτα, προσπαθησε να παιξει τον αντιστοιχο του Cohle αλλα καμια σχεση προφανως...Ο αλλος ηταν τοσο τρελος που πρεζωθηκε και μπηκε στο club και τα κανε πουτανα... Αλλα ομως σαν υποκριτικη ο Farrell ηταν καλος ασχετα με το που δεν μου αρεσε ο χαρακτηρας τοσο πολυ... Σχετικα με τον vince vaughn, δεν θα πω οτι ειναι μαπα ηθοποιος απλα πιστευω ηταν ακαταλληλος για τον ρολο, δλδ τον εβλεπες και δεν ελεγες οτι αυτος διαχειριζεται clubs κτλ ηταν περισσοτερο χλεπας... πχ στο daredevil εβλεπα τον κακο και θυμομουν απο το fullmetal jacket τις σκηνες και γελουσα αλλα μολις τον ειδα να τρελενεται ειπα αυτος ειναι τρελος, απλα. Αυτο δεν το εβγαζε ο vince. Ειτε το σταματουσα στο 2, 3, 4 ακομα και στο 7 επισοδειο για μενα θα ηταν το ιδιο.Δεν θα με ενοιαζε να μαθω τι γινεται. Απλα γενικα οταν ξεκιναω κατι το τελειωνω κιολας (εκτος απο true blood, da vinci's demons) γι αυτο και το συνεχισα... Ενα βιντεο που ποσταρε καποιος "marty reacts to TD season 2" τα λεει ολα πιστευω... Ας μαθουν απο τα λαθη τους και να μας δωσουν κατι καλυτερο του χρονου αν συνεχιστει...Ελπιζω να μην εχει τετοια πορεια και το Fargo... Γενικα ειχα high expectations οποτε γι αυτο ειμαι ακρως αυστηρως γιατι απογοητευτηκα απιστευτα! Ηδη φανηκε απο το πρωτο επισοδειο οτι παει για κολοκυθα..Τεςπα gg wp Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2015 από Haris San 3
KilliK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 αν δεν φερουν πισω τον Fukunaga, μην περιμενετε και η τριτη σεζον ναναι καλη.
Kasrith Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε και γιατί κράζετε, αλλα εμένα μ'άρεσε αρκετά η σεζόν. Μόλις τελείωσα και το φινάλε (το οποίο ήταν μακράν καλύτερο απο το περσινό) 2:45 βράδυ και δεν προβλέπω να με πιάνει ύπνος τώρα... Ο δε VV ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δεν νομίζω να δίνει αφορμή σε όσους κράζανε (και κράζουν ακόμα) για το πως έπαιξε τον ρόλο στην σεζόν. Δεν έχω δύναμη τώρα να κατεβάσω σεντόνι, ίσως άυριο. Βλέπουμε. http://imgur.com/a/ZRpHE 5
gavros10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Την αποψη μου για τον βινς βον την ειχα πει με το που ανακοινωθηκε το ονομα του. Καλος ηταν αλλα το μονο που δεν μου αρεσε ηταν ο τραγουδιστος - ιαμβικος δεκαπεντασυλλαβος τροπος που μιλουσε
bluesattack Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Kαλο το τελος.Απο 6.5 που την ειχα βαθμολογησει το ανεβαζω στο 6.8 πλεον. Συν 2 ποντους για την φωνη της πιο αθωας Λερας του εργου ,στρογγυλα 7
Zaknafein Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω για το metacritic, πάντως η 2η σεζόν ήταν σεναριακά πιο καλά στημένη από την πρώτη, εκεί που υστέρησε σημαντικά έναντι της 1ης είναι που δεν πέτυχε την ατμόσφαιρα και την μοναδικότητα του όλου setting. Και τόσο το Nevermind του Cohen όσο και τα τραγούδια της Lera Lynn δένουν μια χαρά με τη σειρά. Γενικότερα, και κρίνοντας αυτοτελώς τη 2η σεζόν, μια χαρά βλεπότανε αλλά περί ορέξεως... @kostool13 Διαφωνούμε στο κατά πόσο ήταν brainfarts/διευκολύνσεις, όπως είπα για μένα είχε προϊδεάσει αρκετά για την κατάληξη ο pizza και δεν περίμενα κάτι ανάλογο της 1ης.
bluesattack Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Σχετικα με τον vince vaughn, δεν θα πω οτι ειναι μαπα ηθοποιος απλα πιστευω ηταν ακαταλληλος για τον ρολο, δλδ τον εβλεπες και δεν ελεγες οτι αυτος διαχειριζεται clubs κτλ ηταν περισσοτερο χλεπας... πχ στο daredevil εβλεπα τον κακο και θυμομουν απο το fullmetal jacket τις σκηνες και γελουσα αλλα μολις τον ειδα να τρελενεται ειπα αυτος ειναι τρελος, απλα. Αυτο δεν το εβγαζε ο vince. Εξαρταται.Για τον ρολο του συμπαθητικου ''ανθρωπινου'' μαφιοζακου δεν ηταν κακος. Αν ο ρολος απαιτουσε σκληροταχηλο μαφιοζο και λουτρα αιματος αλα καρτελ οχι δεν εκανε.Σε αυτην την περιπτωση βεβαια δεν θα τον ετρωγαν αλλα αντιθετως ο ιδιωτικος στρατος του θα ετρωγε ολους τους υπολοιπους
Rabican Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 μονο εμενα μου φανηκε γλυκαναλατη η σκηνη στην αρχή που μιλαει ο Φρανκ με τη Τζορνταν και κανονιζουν πως θα βρεθουν στη Βενεζουελα; νομιζω το τελος της δευτερης σεζον ηταν ανωτερο απο αυτο της πρωτη. σα γενικοτερο feeling η πρωτη ηταν πιο καλη, ομως εκανε ντεμαραζ η δευτερη στο τελευταιο επεισοδιο. σεναριακα υπαρχουν καποιες τρυπες, αλλα εμενα δε με ενοχλησαν πολυ. ισως μονο ο τροπος με τον οποίο μαχαιρωσαν τον Φρανκ. πολυ χαζο σκηνικο αυτο με το κοστουμι 1
Vangelis_D9 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 σεναριακα υπαρχουν καποιες τρυπες, αλλα εμενα δε με ενοχλησαν πολυ. ισως μονο ο τροπος με τον οποίο μαχαιρωσαν τον Φρανκ. πολυ χαζο σκηνικο αυτο με το κοστουμι Κι όμως αυτή η σκηνή είχε λογική ο Φρανκ είχε μέσα στο κουστούμι του τα διαμάντια των 3,5 εκατομμυρίων που μας έδειξαν νωρίτερα στη σκηνή με τους Αρμένιους μαφιόζους και γι αυτό αντέδρασε από απελπισία. 6
Xorxhs! Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν αυτή η σεζόν ήταν η πρώτη, η σειρά θα πήγαινε για κόψιμο. Έλα όμως που λέγεται True Detectives Season 2 και αδιαμφισβήτητα θα συγκριθεί με την 1η. Bumpkin Detectives, ο πιο ταιριαστός τίτλος Καλά μας μπάνια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα