Rabican Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εγω ακομη και με ελληνικους υποτιτλους κατι φασεις δυσκολευομουν να παρακολουθησω το κονσεπτ με τις κομπινες (ποιος πουλησε σε ποιον, πως κερδισε, τι παιζει με τις τιμες της γης που χωνεται ο Κασπερ, ο Φρανκ κλπ)... μου φανηκαν πολυ φιλλερ οι σκηνες με την Μπεζεριδη και τον Βελκορο. θα μπορουσαν να εχουν γυρισει 1-2 λεπτα σκηνη.. οχι να το παλευουν στο μισο επεισοδιο. επισης δεν εχω καταλαβει τι παιζει με εκεινο το προσωπο που θυμηθηκε (κατι ετρεχε σε ενα δασος.. το εχω χασει λιγο εκει). το εχει εξηγησει σε προηγουμενο επεισοδιο και μου διαφευγει;;; (ειδα και το fargo ενδιαμεσα οποτε παιζει να τα εχω κανει και σαλατα)
patrickdrd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 καλα θυμασαι, αλλα μπα, δεν μας τον ξαναδειξε τον τυπο που κυνηγουσαν, ισως μας τον επαναφερουν στο φιναλε
Chrisxxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 όχι μόνο το έφαγε τι ξανθό ο ιρλανδός αλλά το έπαιζε και δύσκολος!! Ρησπεκτ 1
MikeJ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου, χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια.... και επίσης ο Φάρελ στη προσπάθεια του να μιλήσει σαν βαρύμαγκας Αμερικανός ξέρω γω μουρμουρίζει απίστευτα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να καταλάβω τι σκατά λέει...χειρότερα και από τον Θέμο μιλάει... Βέβαια και με τη κανονική προφορά του την Ιρλανδική να μιλούσε πάλι δεν θα καταλαβαιναμε τπτ...
liakinen Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Υψηλού επιπέδου το τελευταίο. Μακάρι να ήταν στο επίπεδο του και αρκετά από τα προηγούμενα. Ακόμα και η μουσική έδεσε απόλυτα και κυρίως στο φινάλε. Σε αντίθεση με αρκετούς δεν έχω χαθεί στην υπόθεση τα 5-6 ονόματα να θυμάσαι και τον ρόλο της Catalyst Group και είσαι OK. 2
Haris San Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Η Rachel McAdams ultra καβλα.... Η Abigail Spencer οποτε την βλεπω θυμαμαι τα βιντεακια που επαιζε το μ***νι της..
KilliK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 ναι, αλλα δεν τα εδειξε. απο την μια θες να αλλαξεις την εικονα του καλου κοριτσιου, αλλα απο την αλλη δεν βγαζεις την κιλοτα. δεν παει ετσι. 2
techm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τελικά δεν είμαι ο μόνος που δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμη το τι γίνεται σε αυτή τη σεζόν. Καμία μα καμία απολύτως σχέση η επική πρώτη σεζόν.Σα να βλέπουμε μια άλλη σειρά.Η πρώτη σεζόν διακρινόταν για το μυστήριο και την αγωνία που σε κρατούσε,ενώ η δεύτερη είναι καθαρά αστυνομική-μαφιόζικη(και καλά,με τον φλώρο τον Βον). Απάτη πραγματικά και αναμένω να τελειώσει την άλλη εβδομάδα και στην τρίτη σεζόν να επανέλθουν στα στάνταρ που μάθαμε το true detective!
tonypapadovic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 What Exactly Is Going On in True Detective Season 2? An Excruciatingly Clear Plot Breakdown. 7
Haris San Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αλλο 1 επισοδειο δεν εχει μεινει? Και αυτη λογικα 8 θα εχει οπως και η προηγουμενη...Και νιωθω σαν να εχω δει το 1ο...Και να μην εβγαινε ποτε το τελευταιο δεν θα με ενοιαζε πραγματικα...Ακομα και το flash (που ειναι κατωτερη σειρα γενικοτερα) μου ειχε δημιουργησει περισσοτερο suspense.. Οτι και να γινει στο τελευταιο επισοδειο για μενα ειναι το μεγαλυτερο fail αυτη η σειρα...Απορω για τα ατομα που λενε οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με την 1η... 1
patrickdrd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 What Exactly Is Going On in True Detective Season 2? An Excruciatingly Clear Plot Breakdown. Πολύ καλός, το διάβασα όλο, σας το συστήνω 2
MikeJ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 What Exactly Is Going On in True Detective Season 2? An Excruciatingly Clear Plot Breakdown. Πραγματικά πολύ καλό... Δεν γινόταν αλλιώς.... την ξεχείλωσαν τέρμα την ιστορία.... Διαβάστε μόνο αν έχετε δει όλα τα επεισόδια (μέχρι και το 7ο).
Voodooman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Για εμένα η δεύτερη σαιζόν είναι τουλάχιστον ισάξια με την πρώτη, έστω και από διαφορετική πλευρά. Παρόλα αυτά και αυτή μαστίζεται από κάτι που μάλλον είναι πρόβλημα του δημιουργού της και ονομάζεται υπερβολή. Είπαμε η σειρά να έχει πλοκή, μυστήριο, προβληματικούς χαρακτήρες, αλλά και σε αυτήν τη σαιζόν και στην προηγούμενη το παραξήλωσαν σε τέτοιο βαθμό, που καταντάει αστείο. Δεν χρειαζόταν να ρίξουν όλα τα υλικά που είχε η κουζίνα στο τσουκάλι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα