guido Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εγώ την Abigail μετά το Fappening, με τα τόσα γυμνά της, δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά σαν ηθοποιό. "Κρίμα" γιατί μου άρεσε στο Suits. Θα μου πείτε τόσες έχουν και πολύ πιο διάσημες από αυτήν, αλλά 10 βίντεο να αυνανίζονται, δεν έχουν (διαρρεύσει). Που είναι τα υπόλοιπα 6 καλέ; :-p
gavros10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εγώ την Abigail μετά το Fappening, με τα τόσα γυμνά της, δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά σαν ηθοποιό. "Κρίμα" γιατί μου άρεσε στο Suits. Θα μου πείτε τόσες έχουν και πολύ πιο διάσημες από αυτήν, αλλά 10 βίντεο να αυνανίζονται, δεν έχουν (διαρεύσει). Οντως για την abigail ηταν χτυπημα. Μεχρι τοτε ειχε παιξει σε αρκετους ρολους και ολο ανεβαινε. Δεν νομιζω οτι θα ξεχαστει ευκολα ομως σαν ηθοποιος
vsl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Που είναι τα υπόλοιπα 6 καλέ; :-p Ντάξει το παραστρογγυλοποίησα 4 είναι σίγουρα, αλλά νομίζω είχε βγει και 5ο. 1
KilliK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν νομιζω οτι θα ξεχαστει ευκολα ομως σαν ηθοποιος ουτε σαν γυναικα. 1
damian1977 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Πολυ καλο το 6!!!!!!! Δεν καταλαβαινω προς τι ολο αυτο το hate για την δευτερη σεζον! Σαφεστατα η ερμηνευτικη γκαμα των Χαρελσον+ΜακΚοναχι ειναι ευρυτερη σε σχεση με της φετινης τριαδας (ή τετραδας εαν προτιματε) αλλα μια χαρα βλεπεται η σεζον.... Με τις ιντριγκες....τα παθη των πρωταγωνιστων...τα σκοτεινα μυστικα του παρελθοντος! Εγω πιστευω πως αξιζει αρκετα και θα πρεπει καποιος που ισως εχει ενδοιασμους για το εαν πρεπει να την δει (επειδη ακριβως η πρωτη σεζον επιασε ιδιαιτερα υψηλα στανταρ) να το ξανασκεφτει!!! 2
ducatirulez Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Βελκορο αναποδα τιμονια και black angels ... https://www.youtube.com/watch?v=eK-KiqXHmeE 2
liakinen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μετά και το 6 έχω να πω ότι μια χαρά σειρά είναι για τα δεδομένα της χρονιάς αλλά κορύφωση δεν Βλέπω να πιάνει μέχρι το τέλος. Ξεκάθαρα ένα σκαλί κάτω από την season 1. Από το cast δεν έχω παράπονα με μόνη εξαίρεση τον νεαρό ντετέκτιβ πρώην πεζοναύτη που στα τελευταία επεισόδια έχει μια χαζή έκφραση στο πρόσωπο λες και είναι έτοιμος να γελάσει. Κάτι δεν μου κάθεται καλά και στον τρόπο που κρατάει το όπλο
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 "This contracts, there are full of signatures" Ρε παιδιά, σοβαρά τωρα; =] 5
Rabican Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 τελικα η σκηνη που ειχαν βαλει πορνοσταρ να τη γυρισουν ηταν στο επεισοδιο;; δεν καταλαβα κατι... btw, η ολη φαση που γουντρο/βελκορο μπουκαρουν στη βιλλα, βγαζοντας νοκαουτ 2-3 φρουρους, χωρις να ακουστει τιποτα, με τους 2 τυπαδες να συζητανε δυνατα και να ακουγεται απεξω τι συμφωνουν, και μετα να φευγουν κυριοι μαζι με την αγνοουμενη κοπελα, μου φανηκε τοσο κλισε και υπερβολικη που ψιλοξενερωσα 3
maximusgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τί τραγουδάρα είναι αυτή στους τίτλους έναρξης ρε παιδιά;;; Ότι καλύτερο έχω ακούσει! Στο τέρμα τα ηχεία ξανά και ξανά!!!
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αυτός στο memory trip ήταν ο γνωστός killer ή απλώς χιπης?
bluesattack Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μεχρι το 6 επεισοδιο , δεν νομιζω να αλλαξει κατι δραματικα , την βαθμολογω με ενα 6.5 .Σε αντιθεση με την πρωτη σεζον που θα της εριχνα χαλαρα ενα 9.5 Ειναι απλως μια καλη τυπικη αστυνομικη σειρα , σε αντιθεση με την σκοτεινη ατμοσφαιρα ψυχεδελικου μυστηριου της πρωτης σεζον. Στα + που ξεκιναει με την τραγουδαρα του leonard cohen .Aλλιως θα ειμουν πιο αυστηρος και θα την εβαζα 6.3
speedy23 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Κλάμα με τους διαλόγους γενικότερα Δεν εχω χασει κανενα δοντι. Ουτε σφραγισμα εχω κανει. Never do anything out of hunger. Not even eating. Ανατριχιλα μιλαμε. oops http://www.fastcompany.com/3049213/watch-a-supercut-of-every-deep-philosophical-musing-from-true-detective-season-2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα