Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά με τσίτωσε

όταν τα'χασε ο Velcoro που έμαθε πως σκότωσε λάθος άνθρωπο. Ελπίζω το επόμενο να ξεκινήσει με flashback του φόνου.

Ενώ με αυτό που έκανε η πρώην γυναίκα του ήσουν okay?

Δημοσ.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν κατάλαβα γιατί η γυναίκα του Ray

δεν του είπε ότι έπιασαν τον πραγματικό βιαστή. Πέραν της σεναριακής τρύπας (μπάτσος-έστω και πρώην-δεν θα μάθαινε από φίλους/συναδέλφους μία τόσο σημαντική εξέλιξη σε υπόθεση που τον αφορά), η γυναίκα του δεν θα ήθελε εξηγήσεις για το τί πραγματικά είχε κάνει ο Ray τότε; Ή μήπως δεν την ένοιαζε πλέον η όποια εξήγηση του Ray;

Δημοσ.

Ενώ με αυτό που έκανε η πρώην γυναίκα του ήσουν okay?

Δε κατάλαβα. Αυτό που ήθελα να πω ήταν πως για μένα αυτό ήταν η κορύφωση του επεισοδίου.

Δημοσ.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν κατάλαβα γιατί η γυναίκα του Ray

δεν του είπε ότι έπιασαν τον πραγματικό βιαστή. Πέραν της σεναριακής τρύπας (μπάτσος-έστω και πρώην-δεν θα μάθαινε από φίλους/συναδέλφους μία τόσο σημαντική εξέλιξη σε υπόθεση που τον αφορά), η γυναίκα του δεν θα ήθελε εξηγήσεις για το τί πραγματικά είχε κάνει ο Ray τότε; Ή μήπως δεν την ένοιαζε πλέον η όποια εξήγηση του Ray;

Μα του ζήτησε εξηγήσεις...

Δημοσ.

Μα του ζήτησε εξηγήσεις...

Συναντήθηκαν σε αυτό το επεισόδιο (για κάποιον λόγο, θα έλεγα ότι συναντήθηκαν με πρωτοβουλία του Ray) και τώρα του ζήτησε εξηγήσεις, ενώ η ίδια γνώριζε την αλήθεια εδώ και μερικές εβδομάδες, όπως είπε η μαύρη αστυνομικός στον Ray. Γιατί δεν το έκανε νωρίτερα;

Δημοσ.

Συναντήθηκαν σε αυτό το επεισόδιο (για κάποιον λόγο, θα έλεγα ότι συναντήθηκαν με πρωτοβουλία του Ray) και τώρα του ζήτησε εξηγήσεις, ενώ η ίδια γνώριζε την αλήθεια εδώ και μερικές εβδομάδες, όπως είπε η μαύρη αστυνομικός στον Ray. Γιατί δεν το έκανε νωρίτερα;

Ένιωθε προδομένη, επειδή ο άνθρωπος που της υποσχέθηκε εκδίκηση δεν έκανε αυτό που είπε. Αντί να ζητήσει εξηγήσεις, απλά πήγε να του πάρει τον γιό

• Like 2
Δημοσ.

Ένιωθε προδομένη, επειδή ο άνθρωπος που της υποσχέθηκε εκδίκηση δεν έκανε αυτό που είπε. Αντί να ζητήσει εξηγήσεις, απλά πήγε να του πάρει τον γιό

Δλδ... Επρεπε να πεσει μετάφραση ρε παιδες;

=]

Δημοσ.

Δλδ... Επρεπε να πεσει μετάφραση ρε παιδες;

=]

Δυστυχώς ναι, ποτέ δεν θα καταλάβω τις γυναίκες. Εξακολουθεί να μη μου κολλάει καλά, αλλά ας το δεχτώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την Abigail μετά το Fappening, με τα τόσα γυμνά της, δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά σαν ηθοποιό.

"Κρίμα" γιατί μου άρεσε στο Suits. Θα μου πείτε τόσες έχουν και πολύ πιο διάσημες από αυτήν, αλλά 10 βίντεο να αυνανίζονται, δεν έχουν (διαρρεύσει).

Επεξ/σία από vsl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...