techm Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια,όντως αυτό βλεπόταν.Και πάλι όμως,η δεύτερη σεζόν είναι επιεικώς μέτρια.
Voodooman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τί λέτε, εγώ πάντως την ψίλοχοντρόάκουσα στο τελευταίο επεισόδιο, ιδίως στην σκηνή με τον Κούντρο και την μαμά του. Γενικά πάντως ήταν επεισοδιάρα, πολύ σφιξιμο. Το ξαναείδα στα καπάκια. Το επεισόδιο ήταν 1 ώρα ακριβώς, αλλά θα ορκιζόμουν ότι ήταν τουλάχιστον τρίωρο. Είναι ό,τι πιο πυκνό και πλήρες έχω δει σε τηλεόραση, κατάφερε και εξήγησε τα πάντα συνοψίζοντας και τα τέσσερα προηγούμενα επεισόδια και μου φαίνεται ότι δεν έχω καμία απορία πλέον. Δεν υπήρξε ούτε μία ατάκα (πόσο μάλλον σκηνή) που να ήταν περιττή, ιδιοφυές γράψιμο, σκηνοθεσία και κορυφαίες ερμηνείες. Μέχρι τώρα το χάζευα κυρίως για να βλέπω πόσο παρτάλια είναι οι κεντρικοί χαρακτήρες χωρίς να πολυασχολούμαι με το αστυνομικό κομμάτι της πλοκής, αλλά πλέον και αυτό το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον. Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία ότι είναι καλύτερη σαιζόν σε σχέση με την πρώτη. Και μόνο το γεγονός ότι παρουσιάζονται με τόση πληρότητα τόσοι πολλοί χαρακτήρες σε τόσο λίγο χρόνο είναι ένας αφηγηματικός και σκηνοθετικός άθλος για εμένα. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2015 από Voodooman 3
johnpapoulias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Κάνω την πρόβλεψη ότι θα εμπλέκεται ο πατέρας της Ani τελικά.
Rabican Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μαλλον ειμαι περιεργος γιατι το χτεσινο επεισοδιο το βαρεθηκα αρκετα.. παροτι εξηγουσε καποια βασικα πραγματα (πχ ιστορια Ray), μου φανηκε σαν filler.... επισης, στη σκηνη γουντρο-οικογενειας (εδω γελανε!!!), μου φανηκε κακη ερμηνεια απο τον Kitsch.. (προσωπικη αποψη παντα). σαν να ειχε λιγο υπερβολη, αλλα οχι περασμενη με ωραιο τροπο.. 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 #ελληνικα http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/22/epistimi-ygeia-mikos_n_7846158.html 1
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Κάνω την πρόβλεψη ότι θα εμπλέκεται ο πατέρας της Ani τελικά. Κάνω πρόβλεψη ότι ο Ιρλανδός θα το φάει το ξανθό. http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/22/epistimi-ygeia-mikos_n_7846158.html Έχει ρίξει μελέτη ο παππους, όχι αστεία. 1
Voodooman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μαλλον ειμαι περιεργος γιατι το χτεσινο επεισοδιο το βαρεθηκα αρκετα.. παροτι εξηγουσε καποια βασικα πραγματα (πχ ιστορια Ray), μου φανηκε σαν filler.... επισης, στη σκηνη γουντρο-οικογενειας (εδω γελανε!!!), μου φανηκε κακη ερμηνεια απο τον Kitsch.. (προσωπικη αποψη παντα). σαν να ειχε λιγο υπερβολη, αλλα οχι περασμενη με ωραιο τροπο.. Δεν νομίζω μέχρι τώρα να διεκδίκησε βραβείο ερμηνείας ο Kitsch ούτως ή άλλως...
Rabican Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δε διαφωνω.. απλα η σκηνη με τη μητερα του, μου φανηκε πολυ υπερβολικη η ερμηνεια του.. προσπαθουσε να αποδωσει θυμο, αλλα με λαθος εκφραση (δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως).
techm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Σωστοί για τον Γούντρο.Πολύ εκνευριστικό και το γεγονός ότι μιλάει σαν ρομπότ.Λες και αν ακούσουμε την κανονική του φωνή,θα πέσουμε κάτω από τα γέλια!
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εμένα προσωπικά με τσίτωσε όταν τα'χασε ο Velcoro που έμαθε πως σκότωσε λάθος άνθρωπο. Ελπίζω το επόμενο να ξεκινήσει με flashback του φόνου. 1
NT1G Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εμένα προσωπικά με τσίτωσε όταν τα'χασε ο Velcoro που έμαθε πως σκότωσε λάθος άνθρωπο. Ελπίζω το επόμενο να ξεκινήσει με flashback του φόνου. Όπως το σκέφτομαι, λέμε τώρα, μήπως τον έστειλε ο Frank να καθαρίσει άτομο που ήθελε, κάνοντας τον να πιστεύει οτι ήταν ο βιαστής κ.τ.λ. 2
Alejandro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Όπως το σκέφτομαι, λέμε τώρα, μήπως τον έστειλε ο Frank να καθαρίσει άτομο που ήθελε, κάνοντας τον να πιστεύει οτι ήταν ο βιαστής κ.τ.λ. Ακριβώς αυτό. 1
Rabican Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 προσπαθώ να σκεφτώ πως, αφου εμαθε τι παιχτηκε με το βιαστη, μπορεί ο Ray να παγιδευσει τον Semyon, γτ απλα να του την πεσει με μπουνιδια, δε φτανει..
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εγω πιστεύω θα τον σαπίσει στο ξύλο και θα αναλάβει τις δουλειές του στο τσακίρ κέφι.. Ειναι παρορμητικός οπως και αν το κάνουμε δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με πλεκτάνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα