Rabican Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 παιζει να τους την εστησε ο mayor Chessani; επειδη την ωρα που φευγουν απο το τμημα πετά ένα αδιάφορο "lets be careful out there" 1
vsl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Η εικόνα σας αρέσει εσάς; Το βλέπω σε 1080p (5+GB) και δεν είναι ικανοποιητική. Υπάρχουν σειρές με 720p που δείχνουν καλύτερα. 1
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Κακή δεν ειναι.... Αλλα θα συμφωνήσω μαζί σου .. Και εγω δεν είδα την αναμενόμενη εικόνα μάλιστα ενα που το είδα σε 720 αμέσως πριν απο το 1080 δεν αντιλήφθηκα και τιποτα το ιδιαίτερο.
speedy23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Η εικόνα σας αρέσει εσάς; Το βλέπω σε 1080p (5+GB) και δεν είναι ικανοποιητική. Υπάρχουν σειρές με 720p που δείχνουν καλύτερα. To βλεπω σε 720p και πραγματι ετσι ειναι. Αμα μου λες οτι και το 1080 ειναι ετσι καταλαβα... Καποιες σειρες ετσι ειναι. Αναλογη περιπτωση ειναι το The Walking Dead. Χαλι μαυρο η ποιοτητα αλλα εκει ισως παιζει ρολο οτι εχει γυριστει ετσι ηθελημενα. Εχουν προσθεσει grain κτλ. 2
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) To βλεπω σε 720p και πραγματι ετσι ειναι. Αμα μου λες οτι και το 1080 ειναι ετσι καταλαβα... Καποιες σειρες ετσι ειναι. Αναλογη περιπτωση ειναι το The Walking Dead. Χαλι μαυρο η ποιοτητα αλλα εκει ισως παιζει ρολο οτι εχει γυριστει ετσι ηθελημενα. Εχουν προσθεσει grain κτλ. Αυτό ακριβώς... Επίσης την ίδια εντύπωση έχω και για το GoT. Στα μάτια μου νομίζω ότι πάει κάπως έτσι: True Detective > GoT > The Walking Dead. Ontopic τώρα, ρε παιδιά έχετε καταλάβει ακριβώς τι παίζει στη season αυτή ή εγώ δεν της έχω δώσει τη δέουσα προσοχή κι έχω χάσει λεπτομέρειες; Ξέρω 'γω αοριστίες ως προς τους χαρακτήρες, μπάτσους και μη... Και σύννεφα παντού όσον αφορά την υπόθεση (ντακς ok είναι το στυλ της σειράς αυτό, αλλά καμία σχέση με την 1η season στο κομμάτι αυτό, εκεί έβγαζες άκρη στο 2ο-3ο episode). Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2015 από GiOrGoSk21 1
techm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Για fullHD,δλδ 1920x1080p,να περιμένετε όταν βγει σε bluray.
Kasrith Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 :mrgreen: https://twitter.com/ditzkoff/status/621702924251623424 1
Voodooman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ontopic τώρα, ρε παιδιά έχετε καταλάβει ακριβώς τι παίζει στη season αυτή ή εγώ δεν της έχω δώσει τη δέουσα προσοχή κι έχω χάσει λεπτομέρειες; Ξέρω 'γω αοριστίες ως προς τους χαρακτήρες, μπάτσους και μη... Και σύννεφα παντού όσον αφορά την υπόθεση (ντακς ok είναι το στυλ της σειράς αυτό, αλλά καμία σχέση με την 1η season στο κομμάτι αυτό, εκεί έβγαζες άκρη στο 2ο-3ο episode). Γενικά η δεύτερη σαιζόν είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη στην θεματολογία της, η πρώτη ήταν επικεντρωμένη κυρίως στον χαρακτήρα του Μακόναχι και στην εξιχνίαση της υπόθεσης, με αρκετά στοιχεία σχετικά με την Louisiana. Στη δεύτερη σαιζόν έχουμε τέσσερεις χαρακτήρες με λεπτομερή ανάλυσή τους, καθώς και λεπτομερέστατη ανάλυση του κοινωνικού/οικονομικού γίγνεσθαι της περιοχής/πολιτείας. Η δεύτερη σαιζόν μου μοιάζει σαν μία τεράστια, ρεαλιστική τοιχογραφία της Καλιφόρνια, πολύ πιο σύνθετη και πλατιά σε σχέση με την πρώτη σαιζόν. Η υπόθεση είναι δαιδαλώδης και ούτε εγώ βγάζω εύκολα άκρη, μόνο τα χοντρά... 2
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Απογοήτευση η δεύτερη season.Όχι γιατί δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά δε μπορεί να συγκριθεί με την ατμόσφαιρα της πρώτης season. 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Γενικά η δεύτερη σαιζόν είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη στην θεματολογία της, η πρώτη ήταν επικεντρωμένη κυρίως στον χαρακτήρα του Μακόναχι και στην εξιχνίαση της υπόθεσης, με αρκετά στοιχεία σχετικά με την Louisiana. Στη δεύτερη σαιζόν έχουμε τέσσερεις χαρακτήρες με λεπτομερή ανάλυσή τους, καθώς και λεπτομερέστατη ανάλυση του κοινωνικού/οικονομικού γίγνεσθαι της περιοχής/πολιτείας. Η δεύτερη σαιζόν μου μοιάζει σαν μία τεράστια, ρεαλιστική τοιχογραφία της Καλιφόρνια, πολύ πιο σύνθετη και πλατιά σε σχέση με την πρώτη σαιζόν. Η υπόθεση είναι δαιδαλώδης και ούτε εγώ βγάζω εύκολα άκρη, μόνο τα χοντρά... Thanks για το mini review mate. Ήδη νιώθω καλύτερα.
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Νομιζω πως μετα απο 4 επεισοδια μπορουν να βγουν καποια συμπερασματα .Σιγουρα το μεγαλο μειον ειναι η απουσια αναλογης ατμοσφαιρας οπως της καθηλωτικης 1ης σεζον . Σεναριακα μπαζει απο παντου , εχει ανοιξει ενα εκατομμυριο μετωπα και δεν βλεπω παρα να κλεινει ελαχιστα επαρκως, δεδομενου του μικρου αριθμου επεισοδιων και της αυτοτελης δομης μεταξυ των σεζον. Εξακολουθει να ειναι απο τις καλες σειρες ,οι ερμηνειες κυμαινονται σε υψηλα επιπεδα αλλα δεν απογειωνεται οπως η πρωτη σεζον και δεν νομιζω να το κανει μεχρι τελους . 1
liakinen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Νομιζω πως μετα απο 4 επεισοδια μπορουν να βγουν καποια συμπερασματα .Σιγουρα το μεγαλο μειον ειναι η απουσια αναλογης ατμοσφαιρας οπως της καθηλωτικης 1ης σεζον . Σεναριακα μπαζει απο παντου , εχει ανοιξει ενα εκατομμυριο μετωπα και δεν βλεπω παρα να κλεινει ελαχιστα επαρκως, δεδομενου του μικρου αριθμου επεισοδιων και της αυτοτελης δομης μεταξυ των σεζον. Εξακολουθει να ειναι απο τις καλες σειρες ,οι ερμηνειες κυμαινονται σε υψηλα επιπεδα αλλα δεν απογειωνεται οπως η πρωτη σεζον και δεν νομιζω να το κανει μεχρι τελους . Συμφωνώ απολύτως, απλά υποθέτω ότι δεν έχεις δει (ούτε και εγώ) ακόμα το χθεσινό. Το λέω γιατί στο τέλος του 4 και στο preview για το 5 αφήνει ελπίδες για ένα δεύτερο μισό της season, που θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση και θα ήταν καλό να ανεβάσει ένταση η σειρά (δράση,μυστήριο,ανατροπές) γιατί μέχρι τώρα το πήγε πολύ αργά. Εντάξει να φτιάξεις χαρακτήρες,πλοκή αλλά να φας τα 4 από μόλις 8 επεισόδια μόνο για αυτό πάει πολύ. 2
Neo4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αναμονή και χτίσιμο χαρακτήρων τέλος . Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή !!! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Alejandro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αναμονή και χτίσιμο χαρακτήρων τέλος . Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή !!! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Βρήκες ελληνικούς υπότιτλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα