NT1G Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Α και τι θέμα έχει ο supermoderator και κάνει delete τα post μου χωρίς λόγο ; Κύριοι υπόλοιποι διαχειριστές. Ίσως έχει σχέση με αυτό, δεν το λες και free το κείμενο σου.. Ειναι απλό: όποιος ξαναγράψει spoiler χωρίς spoiler tag, θα μας αποχαιρετήσει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 plus για το νέο post Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.
liakinen Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 plus για το νέο post Μετά από δύο εβδομάδες που έστειλα pm χωρίς απάντηση τι άλλο να κάνω; να πάρω τηλ; Και σιγά τα spoilers που είχε το post, έχουμε φάει στα μούτρα plot elements στο παρελθόν αβέρτα.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 επίσης μου φαίνεται η σε κάθε πλέον σειρά έχουμε και έναν στρειτ που κάνει μια αλλαξοκωλιά που και που Εγώ τα έχω πει και σε παραδιπλανό θέμα για άλλη σειρά .. Όλοι μερακλήδες μας βγαίνουν τελευταία στις σειρές ..τι είναι , τίποτα κουκλεντεδες ? 1
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 μαλλον αυτοι που τις γραφουν ειναι κουκλεντεδες
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Τι στο κάλο πια τι γάλα τους ποτίζουν εκεί στα ξένα Πουστλέ ?
Vangelis_D9 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Αν δεν σας αρέσει μην το βλέπετε. Η αντίδρασή σας θυμίζει ακριβώς τον Τέιλορ Κιτς.(για τα παραπάνω ομοφοβικά σχόλια το λέω χωρίς κανένας mod να συγκινείται παρά μόνο μην τύχει σπόιλερ) 1
Vangelis_D9 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Χιούμορ κάνουμε φίλε ... Χιούμορ.. Πολύ κακό, φτηνό, ρατσιστικό και χυδαίο "χιούμορ", συχνά τροφοδοτημένο από συγκεκριμένες "πολιτικές" αποχρώσεις. Το αυτό ισχύει και για το ανάλογο "χιούμορ" που χρησιμοποιείται σε βάρος γυναικών και λοιπών "αδύναμων" ομάδων. Λυπάμαι δεν συνεχίζω άλλο, ήθελα να γράψω κάποια σχόλια για τη σειρά (που δεν τη θεωρώ κι εγώ για φέτος καλή) αλλά όταν βλέπω τέτοιου είδους "χιούμορ" την κάνω γι άλλες παραλίες που θα έχουν τουλάχιστον άτομα περισσότερο ισορροπημένα και υγιέστερα πνευματικά και ψυχολογικά. Αντίο σας. 3
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μονό ως '' χιούμορ '' θα μπορούσα να δω το παραπάνω κείμενο σου .. ''ισορροπημένα και υγιέστερα πνευματικά και ψυχολογικά.'' ... μμμαλιστα ... Τουλάχιστον τα είπες και ξέσκασες βρε παιδί μου .. Αντίο λοιπόν
timon92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εχω χασει τον μπουσουλα με την υποθεση ας δωσει καποιος τα φωτα του γιατι ειναι και βαρετη δεν ξαναβλεπω ιδιο episode
Rabican Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 επικο το τελευταιο 10λεπτο.. νομίζω ότι τον ηπι@νε ομαδικως και οι 3.. χειροτερα δε μπορουσε να παει κατα τ αλλα το επεισοδιο μου εμοιαζε λιγο για filler.. 1
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 επικο το τελευταιο 10λεπτο.. νομίζω ότι τον ηπι@νε ομαδικως και οι 3.. χειροτερα δε μπορουσε να παει κατα τ αλλα το επεισοδιο μου εμοιαζε λιγο για filler.. τσου, μονος ενας θα τον πιει...
speedy23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 "I've never lost a tooth… never even had a fuckin' cavity" Το σκατο στην καλτσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα