viper2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Τωρα που ειπες "σωστο ηχο". Ειχα την εντυπωση οτι ηταν η ιδεα μου στην αρχη αλλα μετα το επιβεβαιωσα και απο το reddit. Σε πολλες σκηνες, μην πω σε ολες, η φωνες των ηθοποιων ακουγονται λιγοτερο απο τους περιβαλλοντικους ηχους και την μουσικη. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Θα το έχω στα υπόψιν.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Για να πω την αλήθεια και εγώ δεν είδα κάτι που θα μπορούσα να πω ενοχλητικό.. Σε 1080 p τα κατέβασα και δεν με ενόχλησε κάτι... δίνει σε αρκετά σημεία έμφαση στη μουσική άλλα όχι σε ενοχλητικό βαθμό.. Δεν μπορώ να πω... ωραίο είναι άλλα δεν κατάφερε να με '' μαγέψει '' , πράγμα που εκανε το πρώτο .
parlapipas25 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ειδα το πρωτο επεισοδιο,αδιαφορο.. Μερα με τη νυχτα αππ την πρωτη σεζον. 1
Skylined Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Στο τέταρτο επεισόδιο διορθώνονται τα προβλήματα των τριων πρώτων. Ακόμα και ο Βίνς Βον παίζει αρκετά ικανοποιητικά 2
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 WTF? Game of thrones style. Ολη η δραση στα τελευταια 8 λεπτα 1
techm Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μόνο το πιστολίδι άξιζε στο τέλος,αν και ξεφεύγει από αυτό για το οποίο είναι γνωστή σειρά και έτσι όπως παρουσιάστηκε. Ντετέκτιβς,είδαμε στον πρώτο κύκλο όπου πραγματικά έψαχναν μια υπόθεση και καρέ καρέ,βλέπαμε να φτάνουν στην εξυχνίαση της. Εδώ όμως,μόνο μαφίες βλέπουμε!
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Τι πιστόλι δια ρε παιδιά και ωραίο Φινάλε? τέτοια λέτε και θα κάτσω να το δω πρωί πρωί.. 1
speedy23 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Η ολη "τι σκατα γινεται εδω" σκεψη που κανω σε καθε επεισοδιο μεχρι στιγμης γινεται λιγο κουραστικη πια. Στην αρχη λες ΟΚ, μυστηριο κτλ. αλλα τωρα εχει περασει αυτο το σταδιο. Καποιοι διαλογοι λιγο εως πολυ cringey και φαινεται αυτο απο την ΜακΑνταμς που ειναι αρκετα καλη ηθοποιος αλλα δεν βγαινει ο διαλογος διοτι ειναι χαλια. Οσο για τον Kitsch ακομα χειροτερα διοτι δεν μπορει να υποκριθει καθολου. Λατρεια η πρωτη σεζον, meh η δευτερη μεχρι στιγμης. At best. 1
bilya Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 επίσης μου φαίνεται η σε κάθε πλέον σειρά έχουμε και έναν στρειτ που κάνει μια αλλαξοκωλιά που και που
liakinen Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Όσο το έβλεπα και περνούσε η ώρα, λέω σαν το τρίτο είναι και αυτό δηλαδή κάπως αργό και "χωρίς νόημα" δεν έχει κάποια κορύφωση κάτι που να προχωρά την υπόθεση. Έρχεται λοιπόν το τελευταίο δεκάλεπτο και έχουμε το bloodbath. Από το επόμενο που ξεκινά το τελευταίο μισό της σεζόν ελπίζω να αρχίσει ένα δυναμικό , ανωμαλιαρικό φινάλε μιας και από το preview και την κουβέντα του Farrell και της Adams ότι η υπόθεση Κάσπερ δεν έφτασε στο τέλος μας προϊδεάζει για κάτι τέτοιο. P.S Έχω μια ένσταση για τον Βινς, όχι ότι δεν είναι καλός στον ρόλο του αλλά στο σενάριο ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να χτίσει την local mafia business ξανά είναι λίγο αστείος. Πάει μετά από χρόνια στους τωρινούς μόρτες και με το βλέμμα μόνο άντε και δύο μπουκέτα υποκύπτουν αμέσως. Ούτε ο μόνιμα έχω άγριο βλέμμα statham έτσι. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2015 από liakinen
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 επίσης μου φαίνεται η σε κάθε πλέον σειρά έχουμε και έναν στρειτ που κάνει μια αλλαξοκωλιά που και που αυτό λέγεται bi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα