Voodooman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και εγώ συμφωνώ ότι η δεύτερη σαιζόν είναι πολύ πιο ουσιαστική. Για κάποιον-ακατανόητο για εμένα-λόγο, το άδειο βλέμμα και οι μπούρδες του μεθυσμένου (στη σειρά) Μακόναχι μάγεψαν τους περισσότερους τηλεθεατές. Το ότι η πλοκή και η εξέλιξη της σειράς δεν δικαίωσαν στο ελάχιστο τον "πρόλογο" αυτών των μονολόγων φαίνεται να μην ενόχλησε κανέναν. 3
speedy23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ξερετε τι λειπει απο την δευτερη σεζον; Πιο πολλα πανοραμικα πλανα αυτοκινητοδρομων. 2
techm Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Λοιπόν,είδα μαζεμένες και τις δύο σεζόν. Η 2η,τουλάχιστον μέχρι τώρα,είναι υποτονική.Καταρχάς,γιατί να υπάρχουν τόσοι πολλοί αχρείαστοι ρόλοι;Στην 1η,υπήρχε ένα δίδυμο που κένταγε! Αχρείαστος ο ρόλος του Φρανκ.Απλά πιστεύω πώς μπήκε,για να δείξει και λίγο υπόκοσμο η σειρά.Κάκιστος ηθοποιός ο Vaughn και καλύτερα θα ήταν να μείνει στις κωμωδίες! Αχρείαστος και ο ρόλος του Γούντρο. Ελπίζω,πώς θα ανακάμψει η σειρά γιατί μέχρι στιγμής,δε θυμίζει σε τπτ την φοβερή πρώτη σεζόν με τους δύο τεράστιους ηθοποιούς. Τελικά ο Woodrugh.. είναι gay; Κατά 99% ναι.Αυτό φάνηκε από τον διαπληκτισμό με τον φίλο του,αλλά και το βιάγκρα που πήρε για να πηδήξει την γκόμενά του.
Skylined Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέρος του ρόλου του Μακόναχι ήταν οι "αμπελοφιλοσοφίες" είτε διαφωνεί κάποιος με το περιεχόμενό τους είτε όχι η ηθοποιία του ήταν κορυφαία. Επίσης είτε αρέσουν τα ατμοσφαιρικά σκηνικά είτε όχι ήταν τέλεια δεμένα με διαλόγους, μουσική, πλοκή κτλ. Μέχρι τώρα στη δεύτερη σεζόν τίποτα από αυτά δεν υπάρχει. Η εκτέλεση σε όλους τους τομείς είναι άνω κάτω. Σχεδόν ξύνω το κεφάλι μου με απορία που δεν είναι προφανές τουλάχιστον πόσο μέτρια είναι η ηθοποιία όλων ανεξαιρέτως. Και ο Βίνς Βόν δυστυχώς δεν ανταπεξέρχεται καθόλου 2
TAKE5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ξερετε τι λειπει απο την δευτερη σεζον; Πιο πολλα πανοραμικα πλανα αυτοκινητοδρομων. Και η Daddario 3
king2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Και η Daddario Εχουμε τη μιλφαρα την κοκκινομαλλα με την καυλοφατσα και τις βυζαρες. Η Adams σε άλλες δουλειές της είναι κούκλα απλά εδώ το παίζει αρκετά αγοροκοριτσο. Η daddario έχει ακόμα μέλλον μπροστά της. Από την πρώτη σεζόν προτιμούσα την δεύτερη του woody που του έστελνε φώτο. 1
Rabican Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 daddario ftw... τετοια boobs μονο Hendricks η Dennings!
KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εχουμε τη μιλφαρα την κοκκινομαλλα με την καυλοφατσα και τις βυζαρες. ποια;
KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 α, δεν ημουν μονο εγω δηλαδη. btw, τα χει βγαλει ολα σε πολλες ταινιες. οποτε ισως το κανει και εδω.
king2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 α, δεν ημουν μονο εγω δηλαδη. btw, τα χει βγαλει ολα σε πολλες ταινιες. οποτε ισως το κανει και εδω. Μακάρι η Adams δύσκολα οπότε ελπίζουμε σε αυτή. HBO είναι αυτό.
timon92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 βαρετο παντως δεν εχω πορωθει οπως περσι δηλαδη εχω ανοιχτο το episode και το βλεπω 2 μερες λιγο λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα