Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ ότι η δεύτερη σαιζόν είναι πολύ πιο ουσιαστική. Για κάποιον-ακατανόητο για εμένα-λόγο, το άδειο βλέμμα και οι μπούρδες του μεθυσμένου (στη σειρά) Μακόναχι μάγεψαν τους περισσότερους τηλεθεατές. Το ότι η πλοκή και η εξέλιξη της σειράς δεν δικαίωσαν στο ελάχιστο τον "πρόλογο" αυτών των μονολόγων φαίνεται να μην ενόχλησε κανέναν.

• Like 3
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν,είδα μαζεμένες και τις δύο σεζόν.

Η 2η,τουλάχιστον μέχρι τώρα,είναι υποτονική.Καταρχάς,γιατί να υπάρχουν τόσοι πολλοί αχρείαστοι ρόλοι;Στην 1η,υπήρχε ένα δίδυμο που κένταγε!

Αχρείαστος ο ρόλος του Φρανκ.Απλά πιστεύω πώς μπήκε,για να δείξει και λίγο υπόκοσμο η σειρά.Κάκιστος ηθοποιός ο Vaughn και καλύτερα θα ήταν να μείνει στις κωμωδίες!

Αχρείαστος και ο ρόλος του Γούντρο.

Ελπίζω,πώς θα ανακάμψει η σειρά γιατί μέχρι στιγμής,δε θυμίζει σε τπτ την φοβερή πρώτη σεζόν με τους δύο τεράστιους ηθοποιούς.

Τελικά ο Woodrugh..

είναι gay;

Κατά 99% ναι.Αυτό φάνηκε από τον διαπληκτισμό με τον φίλο του,αλλά και το βιάγκρα που πήρε για να πηδήξει την γκόμενά του.

Δημοσ.

Μέρος του ρόλου του Μακόναχι ήταν οι "αμπελοφιλοσοφίες" είτε διαφωνεί κάποιος με το περιεχόμενό τους είτε όχι η ηθοποιία του ήταν κορυφαία. Επίσης είτε αρέσουν τα ατμοσφαιρικά σκηνικά είτε όχι ήταν τέλεια δεμένα με διαλόγους, μουσική, πλοκή κτλ. Μέχρι τώρα στη δεύτερη σεζόν τίποτα από αυτά δεν υπάρχει. Η εκτέλεση σε όλους τους τομείς είναι άνω κάτω. Σχεδόν ξύνω το κεφάλι μου με απορία που δεν είναι προφανές τουλάχιστον πόσο μέτρια είναι η ηθοποιία όλων ανεξαιρέτως. Και ο Βίνς Βόν δυστυχώς δεν ανταπεξέρχεται καθόλου

• Like 2
Δημοσ.

Ξερετε τι λειπει απο την δευτερη σεζον; Πιο πολλα πανοραμικα πλανα αυτοκινητοδρομων.

Και η Daddario

• Like 3
Δημοσ.

Και η Daddario

Εχουμε τη μιλφαρα την κοκκινομαλλα με την καυλοφατσα και τις βυζαρες. Η Adams σε άλλες δουλειές της είναι κούκλα απλά εδώ το παίζει αρκετά αγοροκοριτσο.

Η daddario έχει ακόμα μέλλον μπροστά της. Από την πρώτη σεζόν προτιμούσα την δεύτερη του woody που του έστελνε φώτο.

• Like 1
Δημοσ.

α, δεν ημουν μονο εγω δηλαδη.

btw, τα χει βγαλει ολα σε πολλες ταινιες. οποτε ισως το κανει και εδω.

Μακάρι η Adams δύσκολα οπότε ελπίζουμε σε αυτή. HBO είναι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...