Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακολουθει μεγα σποιλερ για το 3ο επεισοδιο. Γι'αυτο μην το ανοιξετε οσοι δεν θελετε να μαθετε.

Ειπαμε μην το ανοιξεις

umxHyF0bRFo.JPG

Έλεος...

• Like 2
Δημοσ.

btw το ειδατε στα credits οτι μακοναχι & χαρελσον ειναι στους executive producers της σειρας

Ναι. επίσης το καταλαβαμε από τον τρόπο που οδηγούσε η άλλη.

=]

• Like 2
Δημοσ.

btw το ειδατε στα credits οτι μακοναχι & χαρελσον ειναι στους executive producers της σειρας

Από πέρσι.

Μλκια έγραψα :P.

Γι αυτό έπαιξαν στην 1η τα βύσματα??

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αξίζει καθόλου η σειρά;

Πρέπει να είδα 5 λεπτά από το 1ο επεισόδιο και δε με τράβηξε κάτι.

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει καθόλου η σειρά;

Πρέπει να είδα 5 λεπτά από το 1ο επεισόδιο και δε με τράβηξε κάτι.

Αξίζει αλλά είναι υποκειμενικό, οπότε τι να σου πούμε;

Έχεις δει πολλές ταινίες\σειρές που να σε τράβηξαν από το πρώτο 5λεπτο;

• Like 1
Δημοσ.

Η δευτερη σεζον -3 επεισοδια- πασχει σοβαρα απο ηθοποιία, ολοι χωρις εξαιρεση ειναι πολυ μετριοι και περιεργως off (??). Ο Βινς Βον, αν βλεπουμε το ιδιο πραγμα, απλα δεν πειθει. Οποιος τολμαει ας συγκρινει με τους πρωταγωνιστες της πρωτης.

Ανούσιοι διαλογοι περισσευουν, στην πρωτη σεζον η ατμοσφαιρα και η σιωπή μιλουσαν πιο πολυ και απο τους πολυ καλους μονολογους-διαλογους. Μετριο σεναριο.

Η μουσικη είναι off sync, και κακως επιλεγμενη.

Η σκηνοθεσια ειναι ασυναρτητη. Μοιαζει λες και μαζι με τους ηθοποιους αλλαξαν και ολη την υπολοιπη ομαδα στη δευτερη σεζον

Το μυστηριο και η σκοτεινη ατομοσφαιρα το σωζουνν. Σε συνδυασμο με την off παραγωγη μου κεντριζουν περιεργα το ενδιαφερον ενω κακονικα θα επρεπε να ειχα ηδη παρατησει τη σειρα.

• Like 2
Δημοσ.

Η δευτερη σεζον -3 επεισοδια- πασχει σοβαρα απο ηθοποιία, ολοι χωρις εξαιρεση ειναι πολυ μετριοι και περιεργως off (??). Ο Βινς Βον, αν βλεπουμε το ιδιο πραγμα, απλα δεν πειθει. Οποιος τολμαει ας συγκρινει με τους πρωταγωνιστες της πρωτης.

Ανούσιοι διαλογοι περισσευουν, στην πρωτη σεζον η ατμοσφαιρα και η σιωπή μιλουσαν πιο πολυ και απο τους πολυ καλους μονολογους-διαλογους. Μετριο σεναριο.

Η μουσικη είναι off sync, και κακως επιλεγμενη.

Η σκηνοθεσια ειναι ασυναρτητη. Μοιαζει λες και μαζι με τους ηθοποιους αλλαξαν και ολη την υπολοιπη ομαδα στη δευτερη σεζον

Το μυστηριο και η σκοτεινη ατομοσφαιρα το σωζουνν. Σε συνδυασμο με την off παραγωγη μου κεντριζουν περιεργα το ενδιαφερον ενω κακονικα θα επρεπε να ειχα ηδη παρατησει τη σειρα.

Να σου πω και κατι, και τους ηθοποιους απο την πρωτη σεζον αν ειχαν παλι δεν θα ταν το ιδιο...Απλα η πρωτη σεζον ηταν θεικη (κατα την γνωμη μου), εθεσε τα standards πολυ ψηλα και οτι και να βγαζαν τωρα θα φαινοταν μετριο...Τετοιες σειρες βγαινουν 1 φορα στην 5ετια και αν...Εγω το συνεχιζω γιατι δν εχω τι αλλο να δω :P

• Like 1
Δημοσ.

πως γινεται να μιλας για ανουσιους διαλογους στην δευτερη σεζον οταν στην πρωτη ειχαμε χορτασει απο πολυλεπτες αμπελοφιλοσοφιες μακοναχι  και το τελος αποδειχθηκε μεγαλυτερη φουσκα απο το ΧΑΑ του 99?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...