Fotis13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Οκ εδωσε στο τελος ,για να δουμε ελπιζω να σταθει ανταξιο του βαρους που φερνει ... 1
Alejandro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακολουθεί spoiler για το 2ο επεισόδιο. Αυτό τι είναι; Για τρυπάνι μου κάνει, εμένα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από Alejandro
liakinen Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ μέχρι και το δεύτερο είμαι φαν του νέου κύκλου. Στα + ότι δεν σου βάζει ένα μυστήριο και να το σέρνει σιγά σιγά αλλά φτιάχνει τους χαρακτήρες και τις ζωές τους και στο τελευταίο δεκάλεπτο δίνει ρέστα. Το μυστήριο θα ξεδιπλώνεται με δόσεις και όλοι ξέρουμε ότι μάλλον θα έχει να κάνει με sex, πορνεία, ανωμαλίες κάτι που ναι θα το πω φαντάζει περισσότερο ενδιαφέρον, ρεαλιστικό,της εποχής μας από τα γεγονότα της πρώτης season.P.S Ενώ βγάζω το καπέλο στους πρωταγωνιστές της season 1, όσο συνεχίζει η σειρά τόσο λιγότερο μου λείπουν και αυτό λέει πολλά (ισχύει και για τον Βίνς). Α και ένας φίλος εδώ που αναφέρθηκε στην τελευταία σκηνή με τον Farrell και την τύχη του στην σειρά, το preview του ep3 νομίζω πως απαντά ξεκάθαρα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από liakinen 3
Rabican Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Α και ένας φίλος εδώ που αναφέρθηκε στην τελευταία σκηνή με τον Farrell και την τύχη του στην σειρά, το preview του ep3 νομίζω πως απαντά ξεκάθαρα. εννοεις το "one of my men got shot" (but not ... killed???);;;;
liakinen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 εννοεις το "one of my men got shot" (but not ... killed???);;;; Exactly.
Kostasspil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εξ επαφής στο στομάχι την έφαγε τη 2η διάολε 3
liakinen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εξ επαφής στο στομάχι την έφαγε τη 2η διάολε Ξεβράκωτος θα πήγε ; κάνα γιλεκάκι military type δεν θα φορούσε κοτζάμ πρωταγωνιστής
timon92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 δεν ειδα τιποτα στο προμο που ειπε ο φιλος στειλε λινκ ποιο λες αν μπορεις
Kasrith Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ξεβράκωτος θα πήγε ; κάνα γιλεκάκι military type δεν θα φορούσε κοτζάμ πρωταγωνιστής Αίματα δεν είδα, αλλα έτσι και τον παράτησε εκεί μετά χωρίς να είναι 100% σίγουρος για τον θάνατο θα είναι τρελή μούφα...
speedy23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εκτος αν ειναι τιποτα rock salt η σοτγκανια που εφαγε ο Φαρελ Ακολουθει μεγα σποιλερ για το 3ο επεισοδιο. Γι'αυτο μην το ανοιξετε οσοι δεν θελετε να μαθετε. Ειπαμε μην το ανοιξεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 lol, απλά πηγαίνεις IMDB και βλέπεις σε πόσα episodes θα είναι ο κάθε ηθοποιός http://www.imdb.com/title/tt2356777/combined
liakinen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Α ρε speedy τι μου έκανες τώρα θα σκέφτομαι όλη την ώρα αν πρέπει να ανοίξω το spoiler ή όχι
Voodooman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Η σειρά πάει καλύτερα από τον πρώτο κύκλο για εμένα. Όλες αυτές οι "αρλουμπολογίες" (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ήταν πετυχημένες αρλουμπολογίες) του Μακόναχυ, το άδειο βλέμμα και οι αμπελοφιλοσοφίες που, τελικά, οδήγησαν σε ένα συμβατικό σενάριο ενώ μας προετοίμαζαν για κάτι το συγκλονιστικό δεν υπάρχουν πια. Αντίθετα, υπάρχουν πιο πειστικοί χαρακτήρες, πιο ρεαλιστικά προβλήματα και πιο πραγματικές αποκκλίσεις από το φυσιολογικό. Ταυτίζεσαι πιο εύκολα με τους πρωταγωνιστές. Συν τοις άλλοις, από το δδεύτεο μόλις επεισόδιο έχεις τα χαρτιά στο τραπέζι και γνωρίζεις αρκετά καθαρά την ατζέντα του κάθε χαρακτήρα, πολύ ωραίο το κομμάτι που έδειχνε τις "εντολές" που πήρε ο καθένας τους. Η υπόθεση μου φάνηκε εξαιρετικά πολύπλοκη και δόθηκε πολύ γρήγορα, πρέπει να είσαι μανούλα των διαπλεκόμενων στο USA για πιάσεις όλα τα τεκταινόμενα, αλλά το γενικό περίγραμμα που έπιασα μου αρκεί. Πολύ καλή σειρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα