viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 οι μισοι κραξαν στο 5λεπτο, ουτε καν τελειωσαν το επεισοδιο, τωρα σοβαρα? Οχι, εγω το είδα όλο το επεισόδιο and it smells like φλόμπα.
Daemonos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καθήστε λίγο ρε παίδες, εντάξει ενα επεισόδιο βγήκε, και στην 1η έτσι λέγαμε στα πρώτα 3. Περιμένετε λίγο λίγο
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά η 1η ξεκίνησε με μυστήριο. Η 2η είναι πιο noir φάση. ΠΩΣ τις συγκρίνετε? Επειδή είναι δλδ True Detective?? Το concept "καινούρια σεζόν, καινούρια ιστορία" καταλαβαίνετε τι σημαίνει? 5
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παιδες το πραγματικό νουαρ το καταλαβαίνεις στο τέλος και εχει να κανει με τις επιλογές του πρωταγωνιστή...
Haris San Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δες ρε αγορι μου ολη τη σεζον και μετα κρινε-συγκρινε με την προηγουμενη, τι φαση τωρα? ακουσες το πρωτο κομματι του μπλακ αλμπουμ και ειπες τι φλωριες ειναι αυτες, ας ξαναβαλω 4 horsemen και battery? οι μισοι κραξαν στο 5λεπτο, ουτε καν τελειωσαν το επεισοδιο, τωρα σοβαρα? "Αγορι μου" αυτο που λεω ειναι οτι το 1ο επισοδειο της καινουριας σεζον ειναι ενα 6.5 ενω το πρωτο της παλιας ειναι ενα 8.5+ Και μαθε να διαβαζεις.
timon92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δεν κατάλαβα και πολλά από την υπόθεσηαλλα καλο ήταντο τελευταίο εικοσάλεπτο μαρεσε παρα πολύ ας πει καποιος τι παιζει γενικα με αυτον που βρηκαν
xavier Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εμενα απο τη στιγμη που αρχισε να παιζει το με εβαλε σε ωραια ατμοσφαιρα και εκλεισε καλα μεχρι το τελος... 3
Voodooman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για εμένα η σειρά ξεκίνησε εξαιρετικά. Το τραγούδι των τίτλων μου άρεσε αντίστοιχα με της πρώτης σαιζόν και μετά από δύο-τρεις ακροάσεις γίνεται κόλλημα. Ο Vaughn-παραδόξως-φαίνεται εξαιρετικός, ο Farrell συνηθισμένα άριστος ως προβληματικός χαρακτήρας, οι κεντρικοί χαρακτήρες περισσότεροι και ακόμη πιο κατεστραμμένοι, το setting ακόμη πιο αμαρτωλό, συνολικά θα έλεγα ότι πήραν την πρώτη σαιζόν και την μεγέθυναν στη νιοστή. Ίσως και εκεί να βρίσκεται το μοναδικό ψεγάδι της σειράς για την ώρα. Όλα, από το soundtrack μέχρι την φωτογραφία, είναι υπερβολικά υπερβολικά. Δεν με χαλάει αυτό ιδιαίτερα, απλά το σύνολο δείχνει να είναι over the top. 1
koystado Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 καλούτσικο το πρώτο επεισόδιο βέβαια δεν περίμενα κάτι καλύτερο δύσκολο να φτάσει στο αριστούργημα της πρώτης σεζόν αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθεί. Το intro τραγούδι δεν μου άρεσε καθόλου καμία σχέση με την περσινή τραγουδάρα καλύτερα να βάζανε το τραγούδι που έπαιζε στο τραιλερ που είναι πολύ καλό...το τραγούδι που έπαιξε προς το τέλος ήταν πολύ καλό ωραία haunting μελωδία το ιντρο τραγούδι έπρεπε να ήταν αυτό 5
bluesattack Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για την σειρα δεν εχω αποψη ακομα αλλα η lera lynn ειναι φωναρα και ''φωναρα'' απο οτι βλεπω και ακουω To ιντρο ειναι πιο ωραιο πραγματι
Kasrith Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ή Λατίνα του μηχανοβιου είναι ή αδερφή της άλλης που έψαχνε ή McAdams?
Aristomaxos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ΓΑΜΑΤΟ κομμάτι. Σ' ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας.
Voodooman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ή Λατίνα του μηχανοβιου είναι ή αδερφή της άλλης που έψαχνε ή McAdams? Εγώ έμεινα με την εντύπωση ότι εκείνη που έψαχνε η Mcadams ήταν η δική της αδερφή και ο πατέρας τους ήταν ο Yogi. edit: A, εννοείς την εξαφανισμένη που έψαχνε. Δεν τις συνέδεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα