Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εύκολα

Επειδή περιμένω να τελειώσει να το δω ολοκληρωμένο, είναι το μόνο που έχω δει και ξενέρωσα μιας και το προηγούμενο ήταν εξαιρετικό και μου είχε κολλήσει για καιρό

Και γω θα σχηματισω τελικη εικονα οταν βγει ολη η σεζον αλλα η αρχικη εντυπωση ειναι κακη...Παντα σε σχεση με την προηγουμενη σεζον φυσικα...Αν δεν ηταν κατω απο το ονομα "true detective" οι κριτηκες θα ηταν διαφορετικες...

• Like 2
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή έτσι όπως το έγραψα πριν μπορεί να μην ξεκάθαρο, αναφέρθηκα μόνο στο opening, το επεισόδιο δεν το είδα

Δημοσ.

Εκτος απο την μετριοτητα του επισοδειου, το opening theme song ειναι μακραν το χειροτερο που εχω ακουσει

απ'ολες τις σειρες που εχω δει...

Σε καμία περίπτωση.Aπλά το theme της 1η season ήταν από τα επικότερα ever σε σειρά,το παρόν της 2ης είναι  ..περίεργο.

Ούτε να τρελλαθείς ούτε να κατακεραυνώσεις.

Τα scenes στο ίδιο μοτίβο με πέρυσι,όπως και η μουσική.

Για το επεισόδιο τώρα.Δεν με ρούφηξε όπως το αντίστοιχο περσινό(δύσκολο εγχείρημα).Θα περιμένω γιατί πάλι το στόρυ φαίνεται ενδιαφέρον

Farell,Vaughn,Kitsch πιστεύω θα είναι decent στους ρόλους τους.Δεν με ψήνει καθόλου η ξανθιά όμως

Δημοσ.

Ο Vaughn είναι στοίχημα. Στο κάτω κάτω είχε ενθουσιαστεί κανείς μόλις άκουσε πέρυσι το όνομα του Μακόναχι?? Διαφορετική περίπτωση βέβαια, αλλά δεν θα βιαστώ να τον ξεγράψω

• Like 2
Δημοσ.

μεχρι στιγμης πολυ εισαγωγικο επεισοδιο και η πλοκη λιγο μπερδεμενη....η σειρα θα φανει στα επομενα επεισοδια που θα ναι και το ψωμι φυσικα,οι εντυπωσεις μου ειναι ουδετερες μεχρι στιγμης,ολα θα εξαρτηθουν απτην συνεχεια της σειρας

Δημοσ.

To intro ήταν γαμάτο ρε, το τραγούδι ψιλομάπα... μλκια που από τον τελευταίο δίσκο του Κοέν διαλέξαν αυτό και όχι κάποιο άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Αν σταματήσουμε να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη σεζόν θα κρίνουμε πιο ορθά νομίζω

Ετσι ακριβώς. Οι δεύτερη σεζόν δείχνει πολύ πιο πλούσια σε budget με πολύ περισσότερο cast. Το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά εισαγωγικό και πιστεύω θα δεσουν όλα κάπως και θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το opening και η φωνή του Cohen αρκεί σε πολλές περιπτώσεις για εμένα, αλλά οκ γούστα είναι αυτά.

Το επεισόδιο αρκετά εισαγωγικό οπότε δε μπορώ να κρίνω ακόμα. Μου άφησε περισσότερο καλές από κακές εντυπώσεις.

Παραδόξως αξιοπρεπής ο Vince στο ρόλο του.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σταματήσουμε να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη σεζόν θα κρίνουμε πιο ορθά νομίζω

Έτσι μπράβο, άλλωστε δεν φαίνεται να έχουν σχέση πέραν του true detective στην λεζάντα. Η πρώτη είχε παγανισμό, κίτρινο βασιλιά, μεταφυσικά κτλ ενώ η δεύτερη μάλλον πάει για "νέο-νουάρ".

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λες ειναι λαθος. Αν δεν θελαν να την συγκρινουμε με την πρωτη σεζον ας αλλαζαν το ονομα. Δεν εχει σημασια που εχει αλλο cast, story κτλ... Ειναι σαν μια μπαντα πχ οι metallica βγαλαν το load (1996) ενω το προηγουμενο ηταν το metallica ή black album (1991) εε τι θα πεις ?? Ααα τι γαματο cd ειναι (το load)? Μουφα ειναι ως προοδος, αντι να πας μπροστα πηγες πισω.. Απο το πρωτο cd ως και το 5ο γαμουσαν ολα και μετα το χαος..Το χαος γιατι? Γιατι ενω βγαζαν διαμαντια μετα βγαλαν κουραδια..Ετσι παει.

Δημοσ.

δες ρε αγορι μου ολη τη σεζον και μετα κρινε-συγκρινε με την προηγουμενη, τι φαση τωρα?

ακουσες το πρωτο κομματι του μπλακ αλμπουμ και ειπες τι φλωριες ειναι αυτες, ας ξαναβαλω 4 horsemen και battery?

οι μισοι κραξαν στο 5λεπτο, ουτε καν τελειωσαν το επεισοδιο, τωρα σοβαρα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...