Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου φαίνεται φέτος πάμε σε πιο σκοτεινή σειρά με τον κάθε ήρωα να κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Οι "αλλαξοματιές" της τελευταίας σκηνής μου δημιούργησαν προσδοκίες για τη συνέχεια.

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν, δεν θα σποιλεριάσω, αλλά το ξεκίνημα ήταν σκοτεινο και βρώμικο σε ικανοποιητικό βαθμό.

Κοίτα να δεις φίλε μου που θα γίνει ηθοποιός και ο ΒιΒι :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά ξεκίνησε για μένα. Δεν έχει αυτό το "περίεργο - μυστήριο" του season 1 ep 1 (κοπέλες που χάνονται,πτώμα στο δέντρο με τα κλαδιά κέρατα), αλλά βγάζει την αίσθηση ότι θα είναι περισσότερο dark και όχι από την σκηνή του πτώματος στο τέλος. Οι χαρακτήρες με τις κατεστραμμένες ζωές ok (όπως στο s1) θα τους κρίνω στην πορεία ( ο Farrell μου άρεσε από την αρχή). Το setting και ή τοποθεσία αν και δεν έδειξε σχεδόν τίποτα στο πρώτο με προβλημάτισε (Στην season 1 ή σκηνοθεσία και τα πλάνα ήταν φοβερά και δημιουργούσαν από μόνα τους το μυστήριο). Το theme song για τον λούτσο (εξαιρετικό της s1). Εν αναμονή του επόμενου...

P.S Βλέπω ότι άρχισαν από τώρα στο δίκτυο να παραθέτουν ντεμεκ στοιχεία (hits) από το πρώτο επεισόδιο λες και δεν κατάλαβαν τίποτα από πέρσι που κάναν pause σε κάθε σκηνή και ανέλυαν τα πάντα μέχρι το backround και γέμισε ο τόπος clues και theories και ήρθε ένα φινάλε τυπικό, ανέμπνευστο και για πολλούς κατώτερο των προσδοκιών.

• Like 4
Δημοσ.

Μαπα το πρωτο.. Απλα και λιτα.

(φαινεται κιολας απο τις βαθμολογιες που εχει παρει γενικα η σεζον..)

Δημοσ.

Μια χαρά ξεκίνησε για μένα. Δεν έχει αυτό το "περίεργο - μυστήριο" του season 1 ep 1 (κοπέλες που χάνονται,πτώμα στο δέντρο με τα κλαδιά κέρατα), αλλά βγάζει την αίσθηση ότι θα είναι περισσότερο dark και όχι από την σκηνή του πτώματος στο τέλος. Οι χαρακτήρες με τις κατεστραμμένες ζωές ok (όπως στο s1) θα τους κρίνω στην πορεία ( ο Farrell μου άρεσε από την αρχή). Το setting και ή τοποθεσία αν και δεν έδειξε σχεδόν τίποτα στο πρώτο με προβλημάτισε (Στην season 1 ή σκηνοθεσία και τα πλάνα ήταν φοβερά και δημιουργούσαν από μόνα τους το μυστήριο). Το theme song για τον λούτσο (εξαιρετικό της s1). Εν αναμονή του επόμενου...

P.S Βλέπω ότι άρχισαν από τώρα στο δίκτυο να παραθέτουν ντεμεκ στοιχεία (hits) από το πρώτο επεισόδιο λες και δεν κατάλαβαν τίποτα από πέρσι που κάναν pause σε κάθε σκηνή και ανέλυαν τα πάντα μέχρι το backround και γέμισε ο τόπος clues και theories και ήρθε ένα φινάλε τυπικό, ανέμπνευστο και για πολλούς κατώτερο των προσδοκιών.

Με καλυψες απολυτα ,αυτη την αισθηση εχω και εγω απο το πρωτο επεισοδιο.  Ειναι νωρις ακομα να κρινουμε ολοκληρωμενα  το σιγουρο  ειναι πως θα προκειται παλι  για μια απο τις καλυτερες σειρες φετος .

Δεν ειναι και πολλες οι καλες   ετσι και αλλιως.

• Like 2
Δημοσ.

Όντως πολύ καλό το πρώτο, αν μη τι άλλο διαφορετικό και με πολλές προοπτικές...

υγ. το εναρκτήριο τραγούδι όντως μάπα δυστυχώς αλλά το εναρκτήριο βίντεο στην ίδια υψηλή αισθητική του πρώτου κύκλου...

Δημοσ.

Τιποτα δεν σε βαζει στο κλιμα οτι ολα θα ειναι διαφορετικα απο περσι με το που βλεπεις το φετινο theme της σειρας. Κακιστο btw με την πρωτη 'δοση'.

Δεν ξετρελαθηκα με το πρωτο αλλα δεν το θεωρω και απογοητευση κιολας. Το darkness (οπως αναφερθηκε) που τριγυριζει τους χαρακτηρες ειναι ευπροσδεκτο. Ο Βον ηταν decent, αρκετα καλος ο Φαρελ, πιο περιεργεια για μενα ειναι πως θα εξελιχθει ο χαρακτηρας της ΜακΑνταμς.

ΥΓ: "I'll come back and butt fuck your father with your mom's headless corpse on this goddamn lawn." 

• Like 2
Δημοσ.

Εκτος απο την μετριοτητα του επισοδειου, το opening theme song ειναι μακραν το χειροτερο που εχω ακουσει

απ'ολες τις σειρες που εχω δει...

• Like 2
Δημοσ.

ΥΓ: "I'll come back and butt fuck your father with your mom's headless corpse on this goddamn lawn." 

θελω να δω να ριχνεις τετοια spoiler στο τοπικ του GoT...

• Like 1
Δημοσ.

Eγω ενθουσιαστηκα απο το πρωτο επεισοδιο! Ηταν και παλι στα ιδια υψηλα στανταρς με περυσι και ολοι οι ηθοποιοι ηταν αψογοι. Ειχα την αισθηση οτι βλεπω ταινια και οχι μια σειρα... Επισης την δυναμικη της σειρας την βλεπουμε απο το ποσο εχει μεγαλωσει το καστ φετος με πολλους ηθοποιους που παιζουν αποκλειστικα σε ταινιες...

ΥΓ: Υπαρχει κανενανς Ελληνας στην παραγωγη και εχουμε το ποντιακο επιθετο?

Δημοσ.

Εκτος απο την μετριοτητα του επισοδειου, το opening theme song ειναι μακραν το χειροτερο που εχω ακουσει

απ'ολες τις σειρες που εχω δει...

Εύκολα

Επειδή περιμένω να τελειώσει να το δω ολοκληρωμένο, είναι το μόνο που έχω δει και ξενέρωσα μιας και το προηγούμενο ήταν εξαιρετικό και μου είχε κολλήσει για καιρό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...