Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι θα κάτσω πανω απο 5λεπτο να δω οτιδήποτε στο οποίο παίζει ο Βινς Βον ωφείλεται μονο και μονο στο οτι τον έβαλαν (για ανεξήγητους λόγους )να παίξει στη συγκεκριμένη σειρα.

• Like 2
Δημοσ.

νταξει. οσο να ναι θα ξενισουν αρκετοι χωρις μακοναχι/χαρελσον..

θα το δω, και εχω θετικη σκεψη. παρα το οτι παιζει ο αταλαντος βινς βον, πιστευω θα ειναι καλο..

ε ναι ρε παιδια τι συγκρινουμε να πουμε; τη βουρτσα με τη φουτσα;

Δημοσ.

σορρυ ρε παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια αλλαξαν οι ηθοποιοι η μεταφερετε σε αλλη ιστορια εντελως στην σαιζον 2?

Δημοσ.

καλα μωρε , και σε ποιον δεν αρεσε το καστ στην 1η σεζον, αλλα τι να κανουμε τωρα, θα πορευτουμε με οτι εχουμε κρατωντας χαμηλα τις προσδοκιες θα ελεγα, αλλα επειδη η 1η σεζον ηταν πολυ καλη, κατσε να δουμε, μπορει να βγει καλη κ η αυτη παρολα αυτα

Δημοσ.

κατα αρχας το ολο concept του true detective ειναι αυτοτελείς ...... σεζον! οποτε πρακτικα εξ αρχης ξεραμε οτι αν υπαρξει δευτερος κυκλος, θα εχει διαφορετικη ιστορια σαν θεμα, με διαφορετικο cast Κλπ.

θεωρω οτι μετα απο τις εκπληκτικες ερμηνειες της πρωτης σεζον, ολοι κραταμε μικρο καλαθι (παει χαμηλα ο πηχης) ξεροντας οτι δε θα παιζουν οι ιδιοι στη δευτερη.

αυτο ισως αποδειχτει και καλο, αφου αν τελικα μας κρατησει η σειρα (με το σεναριο, τις ερμηνειες, την ατμοσφαιρα και την αγωνια) θα ειναι θετικη εκπληξη.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το είδα και είναι τουλάχιστον below par σε σχέση με την πρώτη σεζόν (σε όλα τα επίπεδα).

Βασικά ό μόνος τρόπος για να σωθεί (partially ) ειναι

Ο preacher να ειναι ο καλός της υπόθεσης και η κόρη η evil rapist cunt *

μόνο και μόνο γιατί θα γελαγα με την ειρωνεία...

Δημοσ.

Εντάξει να πω την αλήθεια δε περίμενα περισσότερα από το πρώτο επεισόδιο. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε και η 1η σεζόν. Οπότε αναμένουμε για τη συνέχεια...

Προφανώς δε μπορούμε να συγκρίνουμε ένα επεισόδιο με μια ολόκληρη σεζόν. Ήμαρτον.

Κόλιν πολύ δυνατός, αλλά ο Βινς δε κάνει ούτε για supporting ρόλο στο Get Hard. Δε μου άρεσε καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει να πω την αλήθεια δε περίμενα περισσότερα από το πρώτο επεισόδιο. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε και η 1η σεζόν. Οπότε αναμένουμε για τη συνέχεια...

Προφανώς δε μπορούμε να συγκρίνουμε ένα επεισόδιο με μια ολόκληρη σεζόν. Ήμαρτον.

Κόλιν πολύ δυνατός, αλλά ο Βινς δε κάνει ούτε για supporting ρόλο στο Get Hard. Δε μου άρεσε καθόλου.

Ε όχι. Η πρώτη σεζόν ξεκίνησε με κάτι ενδιαφέρον...

Δημοσ.

Vince Vaughn Πραγματικα, ειναι η ευκαιρια σου να δειξεις οτι εισαι καλος ηθοποιος. Μια χαρα ησουν στο πρωτο, ας ελπισουμε καλυτερος στα επομενα. Ο colin farel εχει ξανα παιξει τετοιους ρολους και δεν περιμενα παραπανω.

Το υφος μιας σειρας γραφεται στο σεναριο. Οταν περσυ εψαχνες διαλογους στα 50 λεπτα επεισοδιου και εδω ψαχνεις 4 δευτερολεπτα που να μην μιλανε μετα απο καποια παρατραβηγμενη συμπτωση, ε χαιρετα μου. 

Edit: Καποια στοιχεια που πεταχτηκαν http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/true-detective-season-2-references-804056

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...