Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω την αμαρτία μου?

Fargo > True Detective για μένα. Σε φάση που δεν περιμένω καν την δεύτερη σεζόν του TD. Τόσο hype και όταν το είδα τελικά - ενώ είναι γαμάτη σειρά εννοείται - δεν μ'έκανε την εντύπωση σειράρας για την οποίο γινόταν τόσος ντόρος.

Φέρτα μας την δεύτερη σεζόν του Fargo όμως να γουστάρουμε.

Να σχολιάσω και περι Farrell, ούτε γω τον πήγαινα ποτέ αλλα δεν νομίζω να κάνουν τόσο άστοχο cast μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν

Νταξ, πολυ καλο το fargo με ερμηνειαρες, σκηνοθεσια σεναριο αλλα το true detective ηταν κατι παραπανω

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τα 2 καλα ηταν οχι και αριστουργηματα ομως οπως τα παρουσιαζανε  σε διαφορα site και αυτα που λεγανε οι κριτικοι

Δημοσ.

Άσε που η τελευταία σκηνή ήταν εντελώς άχρηστη και μείωσε την σειρά για μένα αρκετά. Τέσπα, γούστα είναι και λέω πως είναι τα πράγματα για μένα. Ξέρω ότι οι περισσότεροι θεωρούν το TD ανώτερο απο πολλές περσινές σειρές - μέσα σαυτές και το Fargo - αλλα γιαμένα το διαμαντάκι πέρσι ήταν μακράν Fargo και ανυπομονώ για την 2η.

Δημοσ.

Άσε που η τελευταία σκηνή ήταν εντελώς άχρηστη και μείωσε την σειρά για μένα αρκετά. Τέσπα, γούστα είναι και λέω πως είναι τα πράγματα για μένα. Ξέρω ότι οι περισσότεροι θεωρούν το TD ανώτερο απο πολλές περσινές σειρές - μέσα σαυτές και το Fargo - αλλα γιαμένα το διαμαντάκι πέρσι ήταν μακράν Fargo και ανυπομονώ για την 2η.

Γι'αυτο που ειπε για τ'αστερια? Αν ειναι αυτο, νομιζω οτι του δινεις πολυ σημασια. Η τελευταια σκηνη ηταν πολυ ωραια γυρισμενη btw.

To Φαργκο ηταν αρκετα καλο και μακραν απο τις πιο ωραιες που βγηκαν περσι αλλα ηταν λιγο anticlimax στο τελος.

Δημοσ.

Το True Detective ήταν μια ολοκληρωμένη ιστορία, με αρχή, μέση και τέλος. Προσπερνάω την εξαιρετική σκηνοθεσία που σε έβαζε εντελώς στο κλίμα της Αμερικάνικης επαρχίας (και για τον φίλο στο #377, είναι επιτυχία το ότι κατάφερε να μας φρικάρει).

Το Fargo είχε επίσης εξαιρετική σκηνοθεσία και ερμηνείες αλλά εκεί που για εμένα υστερούσε ήταν στην πλοκή, όπου άφηνε ερωτηματικά.

Δημοσ.

To fargo μου φανηκε πως ειχε ενα πιο comedic στοιχειο μεσα του..Βεβαια ειναι αναλογος και τη στιγμη που θα δεις την σειρα..Γιατι μπορει να σου κανει περισσοτερο αυτο το κλικ μια σειρα,οταν εισαι και στο mood....Κατι που μου συμβαινει και με αρκετες ταινιες.Πολυ καλες και οι δυο παρολα αυτα

Δημοσ.

Όχι το Βινς Βον ρε μη το κάνετε αυτο δε τον αντέχω με τη καμία.Αμα ειναι ετςι βάλτε του τον Adam Sandler διπλα του να δέσει το γλυκό.Ή τον άλλο το μυτογκα που παίζουν συνέχεια μαζί σε κάτι κ καλά κωμωδίες.

Δημοσ.

Γι'αυτο που ειπε για τ'αστερια? Αν ειναι αυτο, νομιζω οτι του δινεις πολυ σημασια. Η τελευταια σκηνη ηταν πολυ ωραια γυρισμενη btw.

Γενικά το όλο:

Την γλυτώνουν στο τσακ και όλα καλά ευτυχισμένο τέλος ξερωγω. Μέχρι εκεί γαμούσε το επεισόδιο με το κυνηγητό κτλ, αλλα όταν την γλύτωσαν με γρατσουνιές έλεγα "ε όχι δεν γίνεται ξεκόλλλα" κτλ. Θα μου πεις δεν γινόταν να πεθάνει κανείς αφου τους βλέπουμε ήδη στο μέλλον, αλλα πολύ anticlimax που λες και συ

Δημοσ.

Γενικά το όλο:

Την γλυτώνουν στο τσακ και όλα καλά ευτυχισμένο τέλος ξερωγω. Μέχρι εκεί γαμούσε το επεισόδιο με το κυνηγητό κτλ, αλλα όταν την γλύτωσαν με γρατσουνιές έλεγα "ε όχι δεν γίνεται ξεκόλλλα" κτλ. Θα μου πεις δεν γινόταν να πεθάνει κανείς αφου τους βλέπουμε ήδη στο μέλλον, αλλα πολύ anticlimax που λες και συ

Εεεε ποιο μέλλον? Το φινάλε του κύκλου συμβαίνει μετά τις συνεντεύξεις. Επίσης δεν τα λες και γρατζουνιές το μαχαίρωμα στην κοιλιά και το τσεκούρι στο στήθος. :P

Δημοσ.

<p><strong>‘True Detective': Colin Farrell, Vince Vaughn Confirmed As Season 2 Stars & Justin Lin As Director By HBO</strong></p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://deadline.com/2014/09/true-detective-colin-farrell-vince-vaughn-justin-lin-confirmed-season-2-hbo-839632/'>http://deadline.com/2014/09/true-detective-colin-farrell-vince-vaughn-justin-lin-confirmed-season-2-hbo-839632/</a></p>

με εμπνέει αυτό το δίδυμο.

ή θα βγάλει κάτι πολύ δυνατό ή θα δούμε καμιά υπέρτατη πατάτα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...