koystado Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Σαρώνει τις φετινές υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy το True Detective. Σε 12 κατηγορίες είναι συνολικά υποψήφιο. Οι πιο σημαντικές: Outstanding Lead Actor In A Drama Series Woody Harrelson as Martin Hart Matthew McConaughey as Rust Cohle Outstanding Drama Series Outstanding Writing For A Drama Series The Secret Fate Of All Of Life - Nic Pizzolatto, Written by Outstanding Directing For A Drama Series Who Goes There - Cary Joji Fukunaga, Directed by Οι υπόλοιπες εδώ απολύτως λογικό ότι καλύτερο ήταν φέτος για τις αμερικάνικες σειρές 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Tην τελειωσα χτες .Η αποψη μου δεν αλλαξε με το τελος, ειδα μια αρτια σειρα σε ολα τα επιπεδα και μια ακομα συγκλονιστικη ερμηνεια απο τον Μcconaughey που αποτελει εκπληξη για μενα το πως μεταμορφωθηκε σε τοσο καλο ηθοποιο απο "μοντελο" που ηταν πριν .Το ερμηνευτικο επιπεδο του Woody ειναι γνωστο παντα ειναι αξιολογο. Η σειρα δεν επιασε τα επιπεδα του Carnivale ( δεν θα μπορουσε αλλωστε ) ουτε θα εχει ποτε το hype του Lost.Eπειδη δεν ειμαι γκομενα σε περιοδο ουτε ψειρας να κοιταω την παραμικρη λεπτομερεια του σεναριου,των σκηνων και των plot holes ,οπως επισης δεν ειχα προσδοκιες για υπερφυσικες παπαριες και αποκρυφιστικα μηνυματα εμεινα ικανοποιημενος . Με κρατησε, ειχε ενδιαφερον ,πλοκη και ολα εκεινα τα στοιχεια που συνθετουν μια πολυ καλη σειρα . Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από Fotis13 2
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Βασικα η σειρα στηριξε με απολυτο τροπο το ονομα της True Detective. Εδειξε την εξιχνίαση μιας υπόθεσης η οποία γίνεται εμμονη από εναν detective. 1
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 http://www.avclub.com/article/true-detective-creator-accused-plagiarism-cruel-un-207810
speedy23 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μετα τον Κολιν Φαρελ, τελευταια δημοσιευματα λενε οτι ειναι σε συζητησεις με τον Βινς Βον. Meh... Να μου πεις μια καπως αναλογη κατασταση ηταν και με τον Μακοναχι (ηθοποιος που ειχε μπλεξει με χαζοχαρουμενες ταινιες) και μπορει να εχει potential αλλα προσωπικα τον εχω συνηθισει στις κωμικες ταινιες και θα ηταν πολυ περιεργο να τον δω σε σοβαρη. "That was my first Asian!!!" 1
gavros10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ο Colin farrell δεν μου αρεσει σαν επιλογη. Ο Vince αντιθετως, ακουγεται ενδιαφερον περιπτωση. Θα ειναι προσωπικη υπερβαση αν καταφερει να μην βγαλει τον αστεια-τορα σε καθε σκηνη 2
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Κάτι είχα διαβάσει και για brand pit ο οποίος θα μου άρεσε στη σειρά αλλά μάλλον ειναι φήμες.
dakangr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αριστουργημα πραγματικα η σειρα. Σκηνοθεσια, φωτογραφια και υποκριτικη σε εξαιρετικα υψηλο επιπεδο. Αν παίξει ο Μπραντ στη δευτερη, θα εχουμε αναβιωση του Σεβεν... Για να δουμε. 2
thomasG4 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Και επισήμως ο Colin Farrell θα παίξει στη δεύτερη σεζόν της σειράς Colin Farrell confirmed to star in True Detective Season 2 http://entertainment.ie/tv/news/Colin-Farrell-confirmed-to-star-in-True-Detective-Season-2/291880.htm
thomasG4 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ποτε δεν μου αρεσε αυτος ο ηθοποιος. Στο In Bruges πάντως ήταν πολύ καλός. Νομίζω θα μπορέσει να αντεπεξέλθει μια χαρά σε ρόλο detective. 1
Johny Q Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πλην Μ. Αλέξανδρου, μου άρεσε σε όλες τις ταινίες του. Για να δούμε. Υ.Γ. Ρε φέρτε Αλ Πατσίνο να πέσουν τα τσιμέντα!
Kasrith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Να πω την αμαρτία μου?Fargo > True Detective για μένα. Σε φάση που δεν περιμένω καν την δεύτερη σεζόν του TD. Τόσο hype και όταν το είδα τελικά - ενώ είναι γαμάτη σειρά εννοείται - δεν μ'έκανε την εντύπωση σειράρας για την οποίο γινόταν τόσος ντόρος. Φέρτα μας την δεύτερη σεζόν του Fargo όμως να γουστάρουμε. Να σχολιάσω και περι Farrell, ούτε γω τον πήγαινα ποτέ αλλα δεν νομίζω να κάνουν τόσο άστοχο cast μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Να πω την αμαρτία μου? Fargo > True Detective για μένα. Σε φάση που δεν περιμένω καν την δεύτερη σεζόν του TD. Τόσο hype και όταν το είδα τελικά - ενώ είναι γαμάτη σειρά εννοείται - δεν μ'έκανε την εντύπωση σειράρας για την οποίο γινόταν τόσος ντόρος. Φέρτα μας την δεύτερη σεζόν του Fargo όμως να γουστάρουμε. Να σχολιάσω και περι Farrell, ούτε γω τον πήγαινα ποτέ αλλα δεν νομίζω να κάνουν τόσο άστοχο cast μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν Ειναι τοσο καλη η fargo ε? Εχω ακουσει αρκετους που το λενε αυτο .Μολις βρω χρονο θα την ξεκινησω .Η ταινια ηταν εξαιρετικη παντως .
koystado Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Να πω την αμαρτία μου? Fargo > True Detective για μένα. Σε φάση που δεν περιμένω καν την δεύτερη σεζόν του TD. Τόσο hype και όταν το είδα τελικά - ενώ είναι γαμάτη σειρά εννοείται - δεν μ'έκανε την εντύπωση σειράρας για την οποίο γινόταν τόσος ντόρος. Φέρτα μας την δεύτερη σεζόν του Fargo όμως να γουστάρουμε. Να σχολιάσω και περι Farrell, ούτε γω τον πήγαινα ποτέ αλλα δεν νομίζω να κάνουν τόσο άστοχο cast μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν πολύ καλό το fargo δεν μπορώ να πω με καλές ερμηνείες διαλόγους κλπ αλλά την ατμόσφαιρα που μου προσέφερε το True detective δεν... Colin Farrell ως πρωταγωνιστής δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει...θα δείξει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα