viper2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μια άποψη για τη σειρά που με βρίσκει σύμφωνο.http://badassdigest.com/2014/03/10/the-genius-of-true-detective-its-just-one-story/ Time is a flat circle. https://www.youtube.com/watch?v=8xL3n0L5b8Q Και wall of text και allcapsrage... Nice Αυτό που λες έχει να κάνει με τα γούστα του κάθε καλλιτέχνη πιστεύω. Έχει αποδειχτεί νομίζω ότι πλέον μπορείς να γίνεις διάσημος και από σειρές γι' αυτό και πολλοί μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου ψάχνουν να παίξουν και σε σειρές. Ισχύει και το ανάποδο βέβαια. Ανάλογα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καλλιτέχνης και τις επιλογές που του δίνονται. Ειναι μεγάλη η συζήτηση.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Και wall of text και allcapsrage... Nice #implying
Sellers Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Γούστα είναι αυτά. Σιγά ρε παιδιά, λες και ανακαλύψαμε την Αμερική. Η κόντρα στον διάλογο είναι θεμιτή αρκεί να μη περνάει τα όρια. Και η ειρωνία και το υφάκι στο παιχνίδι είναι. Και κανείς δεν περιμένει να αλλάξει κανενός τα γούστα του μέσα από το Internet. Μόνος ο καθένας , μέσα από αυτή τη διαδικασία , θα μπορέσει αργά αργά να διαμορφώσει τα γούστα του. Δε διαμορφώνω άποψη για τον καθένα από το κάθε ποστ. Ο sellers είναι συμπαθέστατος, διαφωνούμε σε κάτι , θα πέσει και ειρωνία και υφάκι και μπινελίκι αν ήμουν κοντά για ένα θέμα. Αυτό δε σημαίνει πως παύει να είναι συμπαθέστατος και να συμφωνώ σε πολλά πράγματα μαζί του (σιωπηρά συνήθως). Τα ίδια και για άλλους χρήστες, όπως ο deesnider κλπ. κλπ. Άμα δεν ''τσακωθούμε'' και λίγο θα γίνουμε τελείως νερόβραστοι. Γιαυτό υπάρχουν οι mods για να θυμίζουν τα όρια. Μπορεις σε παρακαλω να μην με πιάνεις στο φιλότιμο. Βλέπεις έχω χτίσει ένα ποστ κατάλληλο για μπινελίκια και εχω φτιάξει ατμόσφαιρα για pointless κουβέντα. Ε μην το καταστρέφεις.
TAKE5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Εντάξει μιλάμε για "αυτοτελή" ιστορία 8 επεισοδίων δεν νομίζω να περίμενε κάποιος βάθος σεναρίου ή και τρελλές ανατροπές και νοήματα. Χαρακτήρες, λίγο μυστήριο, λίγο δράση χωρίς τίποτα σχεδόν εξεζητημένο τυλιγμένα σε συσκευασία εξαιρετικής σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, ερμηνειών και ίσως την καλύτερη μουσική σε σειρά. Το συνολικό πακέτο παραπάνω από αψογο 1
karapro Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Cuba Gooding Jr και Donnie Wahlberg θα ειναι οι πρωταγωνιστες στην 2η σεζον ακουσα
Johny Q Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Κανένα μυστήριο δεν υπήρχε. Τρομερές ερμηνείες και ατμόσφαιρα και αρκετά καλογραμμένο σενάριο(πράγμα σπάνιο). Πέρα απ αυτό, πετάμε "τυράκια" για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον και στο τέλος κρυβόμαστε εντέχνως πίσω απ το "nothing is solved". Γράφτηκε παραπάνω από αρκετές φορές νομίζω πως το φινάλε ήταν απογοητευτικό με βάση τι προσδοκίες που δημιούργησε η σειρά και αυτή η φράση καλύπτει επαρκώς την κριτική.
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Λοιπον φαινεται ποιοτικη σειρα την ξεκιναω αποψε αφου εχω χρονο . Sent from my ipad4 using Insomnia
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Λοιπον φαινεται ποιοτικη σειρα την ξεκιναω αποψε αφου εχω χρονο . Sent from my ipad4 using Insomnia Ξεκινάς μετά τα πέναλτυ; Κατά τις 2; Αυτό εννοείς; 1
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ξεκινάς μετά τα πέναλτυ; Κατά τις 2; Αυτό εννοείς; Ποια πεναλτυ ? αν εννοεις το μουντιαλ ειχα μια φαγουρα αλλα δεν ηξερα απο τι ... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2014 από Fotis13
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 <p>Cuba Gooding Jr και Donnie Wahlberg θα ειναι οι πρωταγωνιστες στην 2η σεζον ακουσα</p> Πολυ καλο διδυμο ελπιζω να επαληθευτεί .
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Πια πεναλτυ ? αν εννοεις το μουντιαλ ειχα μια φαγουρα αλλα δεν ηξερα απο τι ... Αν είχες δει το ματς θα μου 'λεγες χειρότερα... Άντε καλό -mini, έστω- λιώσιμο.
kirileman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Λοιπον φαινεται ποιοτικη σειρα την ξεκιναω αποψε αφου εχω χρονο . Sent from my ipad4 using Insomnia Απλά πάει αργά στην αρχή, μη ξενερώσεις. Δώσε της χρόνο. 2
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Απλά πάει αργά στην αρχή, μη ξενερώσεις. Δώσε της χρόνο. Eιμαι στο 4ο επεισοδιο ,η σειρα ειναι εξαιρετικη με δυνατο σημειο τους διαλογους .Δεν διαβαζω τι εχετε γραψει πιο πριν για να μην φαω spoiler μολις την τελειωσω θα παρω θεση εχοντας ολοκληρωμενη αποψη.
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Σαρώνει τις φετινές υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy το True Detective. Σε 12 κατηγορίες είναι συνολικά υποψήφιο. Οι πιο σημαντικές: Outstanding Lead Actor In A Drama Series Woody Harrelson as Martin Hart Matthew McConaughey as Rust Cohle Outstanding Drama Series Outstanding Writing For A Drama Series The Secret Fate Of All Of Life - Nic Pizzolatto, Written by Outstanding Directing For A Drama Series Who Goes There - Cary Joji Fukunaga, Directed by Οι υπόλοιπες εδώ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα