Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Cossutius., on 26 Mar 2014 - 12:16 PM, said:

Κύριοι.

Είδα εχθές το πρώτο επεισόδιο. Δεν έπαθα τη πλάκα μου, ούτε με κράτησε τόσο όσο το killing το οποιο θεωρώ αριστούργημα και είχα καεί.

Θα σας παρακαλέσω να μου δώσετε μερικούς λόγους ώστε να συνεχίσω να το βλέπω (τύπου.."κάτσε δες το ειναι καλυτερο απ το killing", ή "δες το έχει απιστευτες ανατροπες", μπλά μπλα) :-P :-)

Προσωπική άποψη οτι το ένα με το άλλο απλά δε συγκρίνονται. To killing το ξεκίνησα και το σταμάτησα στον πρώτο κύκλο. Οι αστυνομικές σειρές είναι το πιο χιλιοπαιγμένο σενάριο στην ιστορία της tv. Επαναλαμβάνονται και είναι πολύ δύσκολο να δείς κάτι νέο ή κάτι που να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σειρές διαμάντια σε αυτό το είδος που αξίζει να δείς 100% είναι the wire, true detective, Luther. Σαφώς και υπάρχουν και άλλες πολύ καλές, αυτές μου ήρθανε με τη μια στο μυαλό. Για το true detective τι να πώ.. cast απίστευτο, ερμηνείες φανταστικές, πλοκή, σκοτεινό έχει τα πάντα. Αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία :)

• Like 3
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oκ μάγκες ειμαι 6ο επεισόδιο και έχουμε μείνει παγωτό.

Χθες δεν ήθελα να κοιμηθώ. Αν μπορουσα θα την τελείωνα μέσα στο βράδυ :-P :-P

• Like 3
Δημοσ.
Cossutius., on 31 Mar 2014 - 2:02 PM, said:

Oκ μάγκες ειμαι 6ο επεισόδιο και έχουμε μείνει παγωτό.

Χθες δεν ήθελα να κοιμηθώ. Αν μπορουσα θα την τελείωνα μέσα στο βράδυ :-P :-P

Το μόνο κακό οτι σου μείνανε δύο μόλις επεισόδια. Αλλά χαλάλι.. έτσι είναι οι σωστές σειρές.. συμπυκνωμένη ουσία που σε κρατάει στην τσίτα κάθε λεπτό και όχι 35 κύκλοι δείχνοντας το ίδιο πράγμα σε ρυθμούς χελώνας :)

• Like 3
Δημοσ.
Cossutius., on 01 Apr 2014 - 12:26 PM, said:

Πω ρε φιλε, τα ειδα εχθές και τα 2. Κρίμα που τελείωσε όντως.

Οκ γαματο.

Απλά γαμάτο :-)

Ωραίος :D. Αν θές και άλλες προτάσεις εδώ είμαστε :P

Δημοσ.

είναι απο τι σειρές που τα 3 πρώτα επεισόδια είναι οκ και μετά απογειώνεται.. ! το φινάλε απίστευτο μου άρεσε πολύ.

Δημοσ.

Παρόλο που η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα, στο Seven (μιας και είχε αναφερθεί παλιότερα) ήταν πολύ καλός.

Ενδιαφέρουσες επιλογές ταινιών και υποψηφιότητα για Όσκαρ το '12 με μία από αυτές (Moneyball, και στα καπάκια το low budget Killing them Softly), ταινία με έσοδα πάνω από $500εκ. το 2013 (World War Z) και πρώτο του Όσκαρ φέτος ως παραγωγός του 12 Years a Slave. Νομίζω καλά τα πάει. :)

• Like 3
Δημοσ.

για σεζον 2 λενε οτι θα παίξει ο brad pitt στην θεση του rust :)

το σιγουρο ειναι οτι  ο ραστ δεν θα ειναι στην δευτερη σεζον 

true-detective-poster-crop-1-true-detect

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...