Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες την ολοκληρωσα και εγω. Σειραρα με τα ολα της! Στις τοπ 5 ευκολα!

Επεξ/σία από polakis21
  • Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχυει οτι σταματανε οι δυο πρωταγωνιστες και η νεα σαιζον θα ειναι αλλη ιστορια;

Yep. Αλλη ιστορια του χρονου.

Δημοσ.

Τραγικό είναι οταν τραβανε μια σειρα 5,6,7 κυκλους χ 15 επεισόδια οταν θα μπορούσε να εχει τελειώσει πολύ πιο πριν.

Στο true detective τα 8επ ανα κύκλο είναι ιδανικα για να μη χανει το ενδιαφέρον.

• Like 2
Δημοσ.

Τραγικο...Χανει το ενδιαφερον

Ισα ισα....

Νεοι πρωταγωνιστες (περιμενουμε να δουμε αν η 'χημεια' στο γυαλι θα τους κατσει....ισως ανδρας/γυναικα αυτη την φορα)

Νεο σεναριο  (σε διαφορετικη τροχια...περα απο τις μεταφυσικες ανησυχιες που ειχαμε εδω)

Νεο σκηνικο  (Απο τον αμερικανικο  Νοτο μπορει να μεταφερθουμε σε κανα χιονισμενο σκηνικο στην Αλασκα πχ)

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι δυνατοτητες ειναι περιοριστες και απο την στιγμη που οι ιδιοι ανθρωποι θα ειναι πισω απο την παραγωγ,η αυτο θα ειναι μια εγγυηση για τις εντονες στιγμες συγκινησης που μπορουμε να αναμενουμε!!!

• Like 3
Δημοσ.

Κύριοι.

Είδα εχθές το πρώτο επεισόδιο. Δεν έπαθα τη πλάκα μου, ούτε με κράτησε τόσο όσο το killing το οποιο θεωρώ αριστούργημα και είχα καεί.

Θα σας παρακαλέσω να μου δώσετε μερικούς λόγους ώστε να συνεχίσω να το βλέπω (τύπου.."κάτσε δες το ειναι καλυτερο απ το killing", ή "δες το έχει απιστευτες ανατροπες", μπλά μπλα) :-P :-)

Δημοσ.

Κύριοι.

Είδα εχθές το πρώτο επεισόδιο. Δεν έπαθα τη πλάκα μου, ούτε με κράτησε τόσο όσο το killing το οποιο θεωρώ αριστούργημα και είχα καεί.

Θα σας παρακαλέσω να μου δώσετε μερικούς λόγους ώστε να συνεχίσω να το βλέπω (τύπου.."κάτσε δες το ειναι καλυτερο απ το killing", ή "δες το έχει απιστευτες ανατροπες", μπλά μπλα) :-P :-)

Σου κεντρίζει το ενδιαφέρον στη συνέχεια.

offtopic:

Για πες για το Killing. Σκέφτομαι να το αρχίσω

Δημοσ.

Απιστευτη σειρα...

Για μια ακομη φορα το γ@μημενο το Χολυγουντ με κρατησε σερι ξυπνιο, και τωρα κουτουλαω απ' την αυπνια.

Αυτο το πραγμα πρεπει να σταματησει.

• Like 1
Δημοσ.

Σου κεντρίζει το ενδιαφέρον στη συνέχεια.

offtopic:

Για πες για το Killing. Σκέφτομαι να το αρχίσω

http://www.insomnia.gr/topic/404316-the-killing/

Ρίξε μια ματιά εδώ για να μη χαλάμε αυτο το τοπικ. Πρόκειται περι κορυφαίας ατμοσφαιρικής σειράς, με απίστευτες ανατροπες. Σε κρατάει από το πρώτο επεισόδιο. Ουσιαστικά ψάχνουν να βρουν το ποιος σκοτωσε τη κοπελίτσα. Οι 2 πρώτοι κυκλοι ασχολούνται με αυτό και ο 3ος έχει άλλη υπόθεση.

Thanks και στους 2 που με πείσατε να τη συνεχίσω :-)

• Like 1
Δημοσ.

Κύριοι.

Ντροπή σου. Ακούς εκεί να μη σου αρέσει. Με απογοητεύεις. :P

• Like 1
Δημοσ.

Κύριοι.

ναι ειναι σε ολους τους τομεις δες το λοιπον :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...