Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρον.

Θα το παρακολουθήσω  άλλωστε δεν υπάρχει και τίποτα σουδαίο στην τιβι οπότε γιατί όχι?

Καλός ο Μακόναχι αλλά και ο Χαρλεσον..

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα η σειρά είναι βαριά και κινείται σε αρκετά αργούς ρυθμούς αλλά οι χαρακτήρες και το γενικά καλό στήσιμο σε αποζημιώνουν. Έχει καλύτερη σκηνοθεσία από πολλές ταινίες και το στόρι δείχνει να έχει αρκετό ψωμί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ βαρυ για επεισοδια μιας ωρας,στην μεση περιπου κ στα 2 ηθελα να πρω εναν υπνακο κ να το συνεχισω αλλη φορα.40λεπτο θα ταν το ιδανικο

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Δημοσ.

Πολυ ατμοσφαιρικη σειρα, με ιδανικη χημεια και ερμηνειες μεχρις στιγμης απο το διδυμο

Υψηλοτατα production values - οπως παντα απο ΗΒΟ - σε επιπεδα feature film απο major studio και οπτικα τρικ στην σκηνοθεσια (πχ οι λαμπες στο γραφειο του Κοουλ ειναι μαυρες, στου Χαρτ ασπρες, οι ανακρισεις του Κοουλ ειναι με background κουτες και ψευτικο τοιχο, του Χαρτ με φωτεινο τζαμι, ακομα και τα ονοματα μου φαινονται προσεγμενα Κοουλ (που μοιαζει με το Cold) ο ένας, Χαρτ (δλδ καρδια) ο αλλος)

Εχω λιγο μπερδευτει με τις χρονολογιες και την υποθεση

Οι συνεντευξεις, το reopening της υποθεσης ειναι 2012 ετσι?

Και τα flashbacks της αρχικης υποθεσης ειναι 1995 σωστα?

Επισης λενε οτι δουλεψαν μαζι 7 χρονια και τα εσπασαν το 2002

επειδη μπερδευτηκα, πως φτασανε απο το θυμα-πορνη στο να ψαχνουν την εξαφανιση ενος κοριτσιου? Θυμαμαι ενας γειτονας που τους ειπε οτι ενα κοριτσι (απο Φ το ονομα της) ειχε εξαφανιστει νομιζω 10 χρονια πριν. Αρα βλεπουμε flashbacks μιας υποθεσης του '95 και προεκυψε οτι υπηρχε μια εξαφανιση που σχετιζεται το '85?

Ευχαριστη εκπληξη οτι η σειρα stays true to its name

True Detective

Δεν ειναι σαν τις περισσοτερες αστυνομικες οπου πανε, μιλανε σε καποιον ΜΠΟΥΜ τους δειχνει το επομενο στοιχειο, ΜΠΟΥΜ βρισκουν κατι που τους ανοιγει τα ματια κτλ. Εμεις σαν θεατες οσο και οι χαρακτηρες πραγματικα ειμαστε στο μηδεν και πρεπει να περασουμε ολα τα σταδια ερευνας μπας και βρεθει ο ενοχος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν ειναι σαν τις περισσοτερες αστυνομικες οπου πανε, μιλανε σε καποιον ΜΠΟΥΜ τους δειχνει το επομενο στοιχειο, ΜΠΟΥΜ βρισκουν κατι που τους ανοιγει τα ματια κτλ. Εμεις σαν θεατες οσο και οι χαρακτηρες πραγματικα ειμαστε στο μηδεν και πρεπει να περασουμε ολα τα σταδια ερευνας μπας και βρεθει ο ενοχος

γιαυτο ακριβως ανυπομονω για το Bosch του Amazon,ως μεγαλος φαν των αστυνομικων μυθιστορηματων του Michael Connelly.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Νταξ, δεν υπάρχουν οι μαλακίες και τα ψέματα του μορτυ. Απλώς δεν υπάρχουν. Πρεπει αν ειναι true Greek.

In other news

Με χάλασε το τελευταίο καρέ γιατι έχω την νοσηρή υποψία οτι θα το κάνουνε ποδόσφαιρο το πράγμα.

Υγ. Όπου ποδόσφαιρο, βλέπε την γνωστή κάμερα που κυνηγάει την μπάλα και ξαφνικά κάποιος βγαίνει απο το πουθενά και παίρνει την μπάλα...

Oh well, ελπίζω να μην γίνει ετςι.

Δημοσ.

Λοιπόν, ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν (λογικό και αναμενόμενο).

Το σενάριο είναι απίστευτο. Οι διάλογοι μεταξύ Rust και Marty είναι όλα τα λεφτά. Τα λόγια του Rust που κλείνουν το τρίτο επεισόδιο πραγματικά με ανατρίχιασαν. 

Αυτό δε μοιάζει με τα άλλα? (spoiler E3)

emZn4b7.jpg

Δημοσ.

Απλά ότι καλύτερο έχω δει εδώ και πάρα πολύ καιρό! Έργο τέχνης μέχρι τώρα!

Τεράστιο respect στον Matthew McConaughey για τους ρόλους και τις ερμηνείες του τελευταία.

Δημοσ.

Λοιπόν, ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν (λογικό και αναμενόμενο).

Το σενάριο είναι απίστευτο. Οι διάλογοι μεταξύ Rust και Marty είναι όλα τα λεφτά. Τα λόγια του Rust που κλείνουν το τρίτο επεισόδιο πραγματικά με ανατρίχιασαν. 

Αυτό δε μοιάζει με τα άλλα? (spoiler E3)

emZn4b7.jpg

Μου αρέσει που σας είπα avoid the Internet.

Επίσης

Η φωτογραφία στην κορνίζα δίνει περισσότερα στοιχεία απο το τελευταίο καρέ του 3ου επ

Δημοσ.

Μου αρέσει που σας είπα avoid the Internet.

Επίσης

Η φωτογραφία στην κορνίζα δίνει περισσότερα στοιχεία απο το τελευταίο καρέ του 3ου επ

Υποτίθεται ότι έχω φάει spoiler?

Ποια κορνίζα?

Δημοσ.

Κατέβασα τα 2 επεισόδια και υπότιτλους από greek subtitles, αλλά ενώ στο 1ο είναι συγχρονισμένοι, δηλαδή στο intro με τη μουσική εμφανίζονται τα διαφημιστικά του μεταφραστή και όταν αρχίζουν οι διάλογοι είναι σωστά συγχρονισμένοι, στο 2ο ξεκινάνε αμέσως διάλογοι ενώ παίζει μουσική και αρκετά αργότερα εμφανίζονται τα διαφημιστικά του μεταφραστή και γενικά δεν συγχρονίζουν με τους διαλόγους.

Κατέβασα και δεύτερους υπότιτλους και πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Μπορείτε να προτείνετε σωστούς υπότιτλους για το 2ο επεισόδιο;

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι έχω φάει spoiler?

Ποια κορνίζα?

1 ep πισω or two...? εχει περασει τοσος καιρος απο τοτε.

Αν θυμαμαι καλα [αν] ,ειναι στο interrogation της granny...

Φυσικα ειναι και αλλα πραγματα που δειχνετε να αγνοείται.

Κατέβασα τα 2 επεισόδια και υπότιτλους από greek subtitles, αλλά ενώ στο 1ο είναι συγχρονισμένοι, δηλαδή στο intro με τη μουσική εμφανίζονται τα διαφημιστικά του μεταφραστή και όταν αρχίζουν οι διάλογοι είναι σωστά συγχρονισμένοι, στο 2ο ξεκινάνε αμέσως διάλογοι ενώ παίζει μουσική και αρκετά αργότερα εμφανίζονται τα διαφημιστικά του μεταφραστή και γενικά δεν συγχρονίζουν με τους διαλόγους.

Κατέβασα και δεύτερους υπότιτλους και πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Μπορείτε να προτείνετε σωστούς υπότιτλους για το 2ο επεισόδιο;

μηπως να παταγες το D στο mpc-hc και να το αφηνες να κατεβασει τους αγγλικους;

Υγ δεν εχω κατεβασει κανεναν υποτιτλο για την συγκεκριμενη σειρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...